Remarca pentru organizatori concursuri

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

vior3l

Re: Remarca pentru organizatori concursuri

Mesaj de vior3l »

Hert scrie:@Vior3l
Sper sa nu mi~o iei in nume de rau mai ales ca si eu ma consider inceppator, insa prinde si tu un over 20 pe la concursurile pe la care participi, bate~te la un podium pe sector sau castiga balta si atunci sa vezi poze de n~o sa mai stai tu...facand o paralela, e ca si cum s~ar supara stanciu (de la steaua) ca nu trage presa de el in cazul unui meci cu barcelona sau real madrid. Aaaa, daca ar face un hatrick si vreo doua pase de gol, ar fi altceva....

Bogdan Chiriac
Tapatalk
Eu chiar ma consider incepator dar sa stii ca am avut concurs in care am luat chiar locul 1, iar faza cu over 20 la un concurs este doar 10% PROBABIL, si chiar nu ma supar de ceea ce spui, doar sunt un pic inversunat ca toata lumea sare pe mine ca imi spun punctul de vedere si nici macar nu am dat nume, doar am considerat ca este un forum in care putem sa ne spunem parerile, pacat, chiar nu am sa mai spun nimic si am sa cer sa mi se stearga contul ca pot sa citesc si fara :wink: :lol: :lol:

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

vior3l scrie: Eu chiar ma consider incepator dar sa stii ca am avut concurs in care am luat chiar locul 1, iar faza cu over 20 la un concurs este doar 10% PROBABIL [...]
10%?????????? ce bine ar fi sa ai dreptate ;)
Cred ca sansele sa prinzi un over 20 la un concurs in Romania sunt sub 1%...
Critic echilibrat

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

dar de ce nu faci tu sau un coleg poze?
"X13"

ragosh

Mesaj de ragosh »

sebastian_andone scrie:dar de ce nu faci tu sau un coleg poze?
Bingo !
La subiect : Nu vreau sa par deloc rautacios, dar la un concurs ar trebui sa te intereseze mai mult prinssull decat pozatul.
Reversul medaliei este ca daca concursul nu are fotograf dedicat si te bazezi pe arbitri sa-ti faca poze, sunt sanse foarte mari sa te afli in postura de ultim stand la care se cantareste cu un crap ametit in apa, pe care-l doresti cat mai curand eliberat... dar arbitrii intarzie. Ar fi mai bine daca ti-ai lua un aparat dupa tine.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

vior3l scrie: este vb de concursurile ieftine in care organizatorul este si fotograf si arbitru sau omul care cantareste,
Ti-ai raspuns singur la "doleanta". Cand un om face totul n-are cum sa iasa treaba bine.Niciodata.
vior3l scrie:In al 3-lea rand cred ca am dreptul de a vb pe banii mei si de a spune ce ma deranjeaza la concursurile care particip,
..pai, pe banii tai, intreaba inainte de-a plati daca exista "pozas" desemnat, de exemplu. Daca nu exista...nu plati :)
Una peste alta mie mi se pare o falsa problema ceea ce expui tu aici. Tu vrei ieftin si bun.N-ai sa vezi. Citeste mai atent ce se ofera cand platesti taxa la un concurs.Daca-ti convine plateste.Daca ceea ce-ti era promis in prezentarea concursului nu se intampla atunci fa tambalau.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Viorel , de ce nu spui clar la ce concurs ai fost?
La Greaca la cupa APS? (acolo saracii arbitrii erau disperati sa cantareasca fiecare pestisor, nu le mai ardea de scenografie) )
Pe Moara cumva? Mai tipau unii pe acolo ca nu exista poza de grup, ca s-au pozat intre ei 2-3 standuri....

Poate problema e in alta parte? Nu este satisfacut ego-ul ? Adica "frate platesc! vreau poze! sa se stie ca am participat! "

Multi merg la concursuri de dragul de a aparea pe lista de participare, sa aiba ceva poze de aratat agiamiilor din fata blocului (cei care inca pescuiesc la viermus si nu stiu ce-i ala un boiles..)

Dupa un concurs ar trebui sa ramai cu mult mai multe decat niste poze...pe care poti sa le faci si singur, sau cu partenerii de echipa. Daca prinzi un podium ai sigur poze, una de grup la final apare cu siguranta...

Nu fi suparat, Sunt altii cu probleme mult mai grave decat lipsa unor etichete...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bah valiauto68, nu inteleg ce spui dar sunt de acord cu tine. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Problema este simpla cum o expune omul dar anumite persoane se fac ca nu inteleg .
Omul spune asa , de ce daca am platit o taxa la acel concurs de ce numai anumite personaje au inteietate la poze ? De ce este neaparat nevoie sa prind un top 20 ca sa intru si eu in citeva cadre . Asta intreaba omul . Problema este simpla cei care faceau poze si mai ales daca sunt administratori de balti nu doresc sa apara poze cu PESTISORI prinsi de tine de la ei de pe balta , ei doresc sa apara numai poze cu dulapi si mai ales cu pescari de top , findca numai RECLAMA este sufletul comertului . Daca afiseaza pozele cu nea Marin cu 2 ciortani la un kil nu se mai duce nici dracu la el la concurs , dar daca afiseaza poze cu X pescar eenumit cu pesti de 7-8 kg sa vezi lumea la inscrieri la urmatorul concurs .Asta este raspunsul corect si nu vei putea indrepta tu situatia asta la baltile fara nume , la Tincabesti pe Moara sau la Sarulesti nu se va intilnii niciodata situatia expusa de tine .

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

popescu59 scrie:Problema este simpla cum o expune omul dar anumite persoane se fac ca nu inteleg .
Omul spune asa , de ce daca am platit o taxa la acel concurs de ce numai anumite personaje au inteietate la poze ? De ce este neaparat nevoie sa prind un top 20 ca sa intru si eu in citeva cadre . Asta intreaba omul . Problema este simpla cei care faceau poze si mai ales daca sunt administratori de balti nu doresc sa apara poze cu PESTISORI prinsi de tine de la ei de pe balta , ei doresc sa apara numai poze cu dulapi si mai ales cu pescari de top , findca numai RECLAMA este sufletul comertului . Daca afiseaza pozele cu nea Marin cu 2 ciortani la un kil nu se mai duce nici dracu la el la concurs , dar daca afiseaza poze cu X pescar eenumit cu pesti de 7-8 kg sa vezi lumea la inscrieri la urmatorul concurs .Asta este raspunsul corect si nu vei putea indrepta tu situatia asta la baltile fara nume , la Tincabesti pe Moara sau la Sarulesti nu se va intilnii niciodata situatia expusa de tine .
Nu te mai duce la concursuri pe balti fara renume si sa vezi ce de poze vei avea, findca in baltile renumite nu exista ciortanasi . :lol: :lol:

Sionut

Mesaj de Sionut »

Problema e ca noi romanii vrem sa ne cumparam Logan cu dotari de Mercedes.
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”