Remarca pentru organizatori concursuri

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

vior3l

Remarca pentru organizatori concursuri

Mesaj de vior3l »

Dupa cum spune si titlul as vrea sa fac anumite ''complainuri'' la adresa organizatorilor de concursuri mai mici si anume de ce in timpul competitiilor cand vin arbitrii la cantar le ceri sa-ti faca o poza, iar ei te ia cu ''hai ca avem de cantarit n standuri...'' sau ''tu nu vezi cum e afara, elibereaza pestele mai repede''!!! Probabil ca vor sa se termine concursul mai repede fara prea mult efort, ai inteleg, dar noi care suntem la inceput in concursuri poate vrem sa avem si noi o poza pe acel site care este promovat acel concurs sau macar pt noi!!! Si ce anume ma doare si mai tare este ca daca sunt persoane cunoscute de catre ei si le cere sa fie fotografiati, imediat sar si fac poze, noi...astia mai mici, ramanem cu acel gust amar de parca nici nu existam!! Eu inteleg ca organizatorii se bucura ca li s-au ocupat locurile cu necunoscuti si sunt bucurosi, dar vrem si noi un pic de atentie!! Daca tot se spune ca vin pescari din urma, macar sa fie ''pacaliti frumos''!!
PS1: Cred ca sunt multi pescari care au fost tratati asa si daca va spuneti si voi parerea poate se va schimba ceva!!!!
PS2: Daca organizatorii sau arbitrii ar fi mai comunicativi cu pescarii noi in competitii ar avea de castigat :wink:

Stoica dragos
Puncte: 0

Re: Remarca pentru organizatori concursuri

Mesaj de Stoica dragos »

nu stiu la ce concurs ai patit tu asa ... cred ca trebuia sa ii rogi frumos si nu vad de ce te-ar refuza ... la ce concursuri am participat am avut o relatie super buna cu brigada de arbitrii ... george iorga e un baiat super de treaba , iar teo care era cu pozele la doripesco m-a impresionat cu relatia lui cu toti pescarii de pe balta , inclusiv cu "incepatorii" ... incearca sa ai un dialog cu ei si iti spun eu ca nu te vor refuza de la cateva poze
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

corect!
n-am vazut vreodata sa refuze George Iorga pe cineva!nici la Teo nu se punea problema...poate ai patit-o cu altii.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...nici George si nici Teo nu se ocupa cu cintarirea crapilor :wink: ...ei fac poze si posteaza clasamente..."tizul" se refera la pozele ce vor sa le faca concurentii cu anumiti crapi capturati, sa aibe cu ce sa se laude familiei si prietenilor :wink: :lol: ...

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

George si Teo nu participa la concursurile mai mici. :wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

vior3l

Mesaj de vior3l »

Nu este vorba de cei consacrati, sunt anumite persoane care au organizat si au si cantarit in acelasi timp, despre ei vorbesc!!

vior3l

Mesaj de vior3l »

Stoica dragos scrie:nu stiu la ce concurs ai patit tu asa ... cred ca trebuia sa ii rogi frumos si nu vad de ce te-ar refuza ... la ce concursuri am participat am avut o relatie super buna cu brigada de arbitrii ... george iorga e un baiat super de treaba , iar teo care era cu pozele la doripesco m-a impresionat cu relatia lui cu toti pescarii de pe balta , inclusiv cu "incepatorii" ... incearca sa ai un dialog cu ei si iti spun eu ca nu te vor refuza de la cateva poze
Nu este vorba de limbaj pt ca am cei 7 ani de acasa, cred ca nu este nevoie sa ma pun in genunchi sa imi faca o poza :)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

vior3l scrie:Dupa cum spune si titlul as vrea sa fac anumite ''complainuri'' la adresa organizatorilor de concursuri mai mici si anume de ce in timpul competitiilor cand vin arbitrii la cantar le ceri sa-ti faca o poza, iar ei te ia cu ''hai ca avem de cantarit n standuri...'' sau ''tu nu vezi cum e afara, elibereaza pestele mai repede''!!! Probabil ca vor sa se termine concursul mai repede fara prea mult efort, ai inteleg, dar noi care suntem la inceput in concursuri poate vrem sa avem si noi o poza pe acel site care este promovat acel concurs sau macar pt noi!!! Si ce anume ma doare si mai tare este ca daca sunt persoane cunoscute de catre ei si le cere sa fie fotografiati, imediat sar si fac poze, noi...astia mai mici, ramanem cu acel gust amar de parca nici nu existam!! Eu inteleg ca organizatorii se bucura ca li s-au ocupat locurile cu necunoscuti si sunt bucurosi, dar vrem si noi un pic de atentie!! Daca tot se spune ca vin pescari din urma, macar sa fie ''pacaliti frumos''!!
PS1: Cred ca sunt multi pescari care au fost tratati asa si daca va spuneti si voi parerea poate se va schimba ceva!!!!
PS2: Daca organizatorii sau arbitrii ar fi mai comunicativi cu pescarii noi in competitii ar avea de castigat :wink:
Nu stiu daca eu sau brigada noastra de arbitrii e vizata in aceasta postare, insa voi face cateva referiri legate de poze si cantarire.
1- arbitrii care cantaresc, nu fac poze ! treaba lor e exact asa cum suna : arbitreaza si cantaresc ! De poze se ocupa de obicei un supervizor ... eu in cazul echipei Senior, si sincer, in afara de faptul ca uneori raman fara baterie la aparat, absolut niciodata cand am fost rugat sa fac o poza (uneori eu insist si rog pescarii) nu am refuzat treaba asta !
2 - orice poza a unui concurent cu o captura, facuta de catre un arbitru sau de un insotitor al echipei de cantarire, poate intarzia programul de cantarire cu 2-5 minute, in functie de cat de dibaci e pescarul in a tine pestele si cat de linistit sta acesta. Daca ai o medie de 3 pesti fotografiati pe stand, intarzii cantarirea cu 6-15 minute...daca ai 10 standuri, fa socoteala cu cat poti intarzia echipa de cantarire si considera daca e normal sa ceri arbitrilor sa-ti faca poze in timpul alocat cantaririi. Sunt constient ca de multe ori arbitrii mei ma urasc cand merg cu ei la cantarire ... ptr. ca daca se ivesc exemplare mai deosebite, ma apuc sa le trag in poze din diferite unghiuri, cu diferiti concurenti ... ce mai, uneori aud in spate...hai George ca ne prinde revelionul ! :lol:
3 - nu e obligatoriu sa fotografieze cineva din partea organizatorului pestii pe care-i prindeti. Adica, nu vad de ce ar astepta cineva sa vina "fotografu" cand se pot face poze inclusiv imediat dupa ce pestele a fost prins (cu conditia sa ai un aparat foto la indemana).
4 - daca arbitrii vad ca un peste nu e manipulat corect, este epuizat, ori are rani, ptr. siguranta pestelui, dispun eliberarea lui cat mai repede trecand peste dorinta pescarilor (ori a fotografului) de a face poze cu el.
5 - stiu ca fotografiile sunt niste amintiri frumoase, dar ca si concurenti, principalul scop intr-o comeptitie ramane castigarea ei (si poza cu trofeul de la final)...ca iti mai faci si-o poza cu captura e doar un bonus, iar de arbitrii trebuie sa fi multumit ptr. cum arbitreaza nu ptr. faptul ca fac sau nu poze ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Hert

Mesaj de Hert »

@Vior3l
Sper sa nu mi~o iei in nume de rau mai ales ca si eu ma consider inceppator, insa prinde si tu un over 20 pe la concursurile pe la care participi, bate~te la un podium pe sector sau castiga balta si atunci sa vezi poze de n~o sa mai stai tu...facand o paralela, e ca si cum s~ar supara stanciu (de la steaua) ca nu trage presa de el in cazul unui meci cu barcelona sau real madrid. Aaaa, daca ar face un hatrick si vreo doua pase de gol, ar fi altceva....

Bogdan Chiriac
Tapatalk
Bogdan Chiriac

vior3l

Mesaj de vior3l »

In primul rand am specificat ca este vb de concursurile ieftine in care organizatorul este si fotograf si arbitru sau omul care cantareste, in al 2-lea rand nu am dat nici un nume si nu cred ca este cazul sa va ofuscati asa de mult( inseamna ca va simtiti cu musca pe caciula de nu vorbiti la subiect)!!! In al 3-lea rand cred ca am dreptul de a vb pe banii mei si de a spune ce ma deranjeaza la concursurile care particip, in al 4-lea rand cred ca ar trebui sa aveti mai multa grija de acei pescari care sunt la inceput de drum, pt ca asa veti avea si alti concurenti la urmatoarele concursuri!!! Daca nu va intereseaza acest aspect puteti face numai concursuri cu taxa foarte mare la care o sa particpe doar cei care au bani si sunt cunoscuti, in rest o sa consider ca aceste competitii sunt facute doar pt a face bani, iar obiectu' muncii adica pescuitul (pasiune si adrenalina care o traiesti la fiecare concurs) de fapt nu exista!! Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, era doar o remarca si nu certam pe nimeni anume :wink: in rest spor la BANI!!!!
PS: George sa stii ca te apreciez pt ceea ce faci si nu doar din pozele care le vad pe net ci si din faptele pe care le-ai facut vazandu-le cu ochii mei :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”