PS1: Cred ca sunt multi pescari care au fost tratati asa si daca va spuneti si voi parerea poate se va schimba ceva!!!!
PS2: Daca organizatorii sau arbitrii ar fi mai comunicativi cu pescarii noi in competitii ar avea de castigat

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu este vorba de limbaj pt ca am cei 7 ani de acasa, cred ca nu este nevoie sa ma pun in genunchi sa imi faca o pozaStoica dragos scrie:nu stiu la ce concurs ai patit tu asa ... cred ca trebuia sa ii rogi frumos si nu vad de ce te-ar refuza ... la ce concursuri am participat am avut o relatie super buna cu brigada de arbitrii ... george iorga e un baiat super de treaba , iar teo care era cu pozele la doripesco m-a impresionat cu relatia lui cu toti pescarii de pe balta , inclusiv cu "incepatorii" ... incearca sa ai un dialog cu ei si iti spun eu ca nu te vor refuza de la cateva poze
Nu stiu daca eu sau brigada noastra de arbitrii e vizata in aceasta postare, insa voi face cateva referiri legate de poze si cantarire.vior3l scrie:Dupa cum spune si titlul as vrea sa fac anumite ''complainuri'' la adresa organizatorilor de concursuri mai mici si anume de ce in timpul competitiilor cand vin arbitrii la cantar le ceri sa-ti faca o poza, iar ei te ia cu ''hai ca avem de cantarit n standuri...'' sau ''tu nu vezi cum e afara, elibereaza pestele mai repede''!!! Probabil ca vor sa se termine concursul mai repede fara prea mult efort, ai inteleg, dar noi care suntem la inceput in concursuri poate vrem sa avem si noi o poza pe acel site care este promovat acel concurs sau macar pt noi!!! Si ce anume ma doare si mai tare este ca daca sunt persoane cunoscute de catre ei si le cere sa fie fotografiati, imediat sar si fac poze, noi...astia mai mici, ramanem cu acel gust amar de parca nici nu existam!! Eu inteleg ca organizatorii se bucura ca li s-au ocupat locurile cu necunoscuti si sunt bucurosi, dar vrem si noi un pic de atentie!! Daca tot se spune ca vin pescari din urma, macar sa fie ''pacaliti frumos''!!
PS1: Cred ca sunt multi pescari care au fost tratati asa si daca va spuneti si voi parerea poate se va schimba ceva!!!!
PS2: Daca organizatorii sau arbitrii ar fi mai comunicativi cu pescarii noi in competitii ar avea de castigat