Renegade Radio - Sezon Nou

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
florinbrasov

Re: Renegade Radio - Sezon Nou

Mesaj de florinbrasov »

si probabil nu stiu ce rost mai au aceste emisiuni .de cultura generala cum se castiga la masa verde un campionat national, asta , nu spun .mai are rost discutia cu asfel de oameni?
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

cristian505ro
Puncte: 0

Mesaj de cristian505ro »

Pacat.... Urmaresc din 2007 cam toate emisiunile de profil in pescuitul crapului. Desi sunt foarte multe interesante, ca prezentatori,moderatori etc., oameni care sa aiba si har pentru treaba asta, un timbru foarte placut si atractiv, alaturi de o foarte buna pregatire, i-am apreciat cel mai mult pe Florentin Iuga si Tibi Manascu.
Daca nu va continua aici, sunt convins ca il vom asculta si vedea pe Tibi, de ce nu, poate pe Renegade in sectiunea video.
Cristian Bebesel

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

nicu formescu scrie:
"Din cate am inteles Tibi a fost indepartat de la emisiunea de la PvTv, pe motiv ca a avut tupeu sa spuna lucrurilor pe nume..."
Daca imi spuneti si mie de unde ati inteles Dvs. asta Dle Mateianu? sau traficul pe site este mai important decat propria demnitate?
V Hodorog
............................
Tibi nu a fost demis si nici nu si-a dat demisia, exista niste discutii dar cu siguranta nu au legatura cu emisiunea de la Pvtv. Nu va mai grabiti sa trageti concluzii gresite.
un sut in dos, un pas inainte !!!
pacat de domnul Tibi, stricati tot cei bun.
cine urmeaza ca parca e pe banda rulanta la voi? unu vine altul pleaca. o sa vedem numai carping in viitor? ca deja zici ca e tvcarpig
:oops: :oops: :roll: :?: :oops: :oops:
:D :wink: Bine spus !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gor965 scrie:
Dan M scrie:tocmai, in seara asta e emisiunea lui Andrei Vladeanu.
Mai Dane, la prima emisiune, Andrei a spus ca din 2 in 2 saptamani, MIercuri, va face emisiunea asta - Carp Theatre ... iar azi e Vineri si trebuia sa fie Tibi cu Carpfishing Show ! La intrebarea lui Vladut, am dat link sa vada ca nu mai face Tibi emisiune azi la PvTv...ca eu asa am facut legatura, ca Vladut a intrebat de emisiunea de azi de la PvTv, nu de cea de Luni de la Radio ! :D
corect george. vineri era seara lui tibi. intra din timp si isi anunta invitatul si subiectul..... acum nu a mai facut-o !
de ce ? poate ne raspunde sefu' de la pvtv (care este si actionar la carping, ptr cine nu stie) :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Doar ce s-a incheiat emisiunea lui Andrei cu mentiunea : ne vedem in fiecare Vineri ... car' v-a sa zica, cu Tibi ne "vedem" doar la radio ?! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

gor965 scrie:Doar ce s-a incheiat emisiunea lui Andrei cu mentiunea : ne vedem in fiecare Vineri ... car' v-a sa zica, cu Tibi ne "vedem" doar la radio ?! :?
George,

in primul rand doresc sa iti multumesc pentru grija, cum vreau sa multumesc tuturor celor ce au manifestat ingrijorare si sustinere. In acest moment, pot sa te asigur ca nu o sa "ne vedem" doar la radio, ci o sa ne vedem, o sa ne auzim si o sa ne citim cu inzecita forta decat pana acum.
In acest moment, cerandu-mi scuze pentru intarzierea raspunsului, nu pot sa spun decat citandu-l pe Victor Hodorog "exista probleme in discutie, iar solutia lor o vom face cunoscuta"
Asadar, va mai rog pentru cateva zeci de ore de rabdare, si va promit ca pana cel tarziu duminica la orele 24.00 veti stii cum vom merge inainte.
Pot sa va mai asigur ca in fiecare vineri de la orele 19.00 veti avea emisiune realizata de mine!
Toate desfasurarile ulterioare le veti afla aici, pe Crapmania.
Show must go on!

Cand nimic nu mai ramane, ramane doar DEMNITATEA!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

tibi_m scrie:
gor965 scrie:Doar ce s-a incheiat emisiunea lui Andrei cu mentiunea : ne vedem in fiecare Vineri ... car' v-a sa zica, cu Tibi ne "vedem" doar la radio ?! :?
George,

in primul rand doresc sa iti multumesc pentru grija, cum vreau sa multumesc tuturor celor ce au manifestat ingrijorare si sustinere. In acest moment, pot sa te asigur ca nu o sa "ne vedem" doar la radio, ci o sa ne vedem, o sa ne auzim si o sa ne citim cu inzecita forta decat pana acum.
In acest moment, cerandu-mi scuze pentru intarzierea raspunsului, nu pot sa spun decat citandu-l pe Victor Hodorog "exista probleme in discutie, iar solutia lor o vom face cunoscuta"
Asadar, va mai rog pentru cateva zeci de ore de rabdare, si va promit ca pana cel tarziu duminica la orele 24.00 veti stii cum vom merge inainte.
Pot sa va mai asigur ca in fiecare vineri de la orele 19.00 veti avea emisiune realizata de mine!
Toate desfasurarile ulterioare le veti afla aici, pe Crapmania.
Show must go on!

Cand nimic nu mai ramane, ramane doar DEMNITATEA!

Tibi

ce parere ai despre demnitatea propusa cu Uniunea asta - afiliata AGVPS ? Asta e raspuns de demnitate . Va reprosez si tie si lui Andrei cultivarea mitului Carstocea ...

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Val scrie:
Tibi

ce parere ai despre demnitatea propusa cu Uniunea asta - afiliata AGVPS ? Asta e raspuns de demnitate . Va reprosez si tie si lui Andrei cultivarea mitului Carstocea ...
Val,

propui un subiect mult prea interesant pentru a il expedia in 3 randuri de forum. Mi-ar face o deosebita placere sa accepti o invitatie pentru dezbaterea acestui subiect, precum si a altora, in care stiu ca ai expertiza.
Te rog sa nu consideri aceasta, o eschivare, dar chiar consider ca acestui subiect trebuie sa ii acordam timpul de dezbatere pe care il merita.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

tibi_m scrie:
Val scrie:
Tibi

Val,

propui un subiect mult prea interesant pentru a il expedia in 3 randuri de forum. Mi-ar face o deosebita placere sa accepti o invitatie pentru dezbaterea acestui subiect, precum si a altora, in care stiu ca ai expertiza.
Te rog sa nu consideri aceasta, o eschivare, dar chiar consider ca acestui subiect trebuie sa ii acordam timpul de dezbatere pe care il merita.
Tibi , dragul meu ,

timpul nu imi permite sa particip la astfel de explicatii si executii publice .
Cred si sper ca intelegerea lucrurilor certe nu este un apanaj special . Este clara pozitia actuala a AGVPS si cred ca intelegi punctul meu de vedere , acum exista pericolul sa devenim vasali pe viata ( sic ! ) la o anumita institutie publica , care beneficiaza dar nu genereaza .
Nu imi vad rostul intr-o emisiune , nu am acceptiunea pescarilor , poate lor le place actualitatea si pot afirma chiar daca doare , ca nu se intelege de catre majoritatea pescarilor ce l-i se pregateste !
Sunt o voce singulara , care spune ca este gresita viitoarea formula , dar la acest moment aceasta voce se bazeaza pe o multipla experienta persoanala , traumatizanta si jignitoare pe termen lung si cu sechele , dar care ramine in peisajul publicistic , o voce singulara ...Nu v-am gasit nici pe tine si nici pe Andrei , doritori de a dezvolta un vechi subiect , pentru a stabili un plafon de negociere viitor cu AGVPS .
Imi propui o capcana mediaatica si cred ca tu o intelegi dar o si provoci ... Dezvolta emisiunile tale ca atare si lasa-ma sa inteleg din cele ce vorbesti in viitor , ca macar astia vechi nu ne-am predat necondionat ...asta il priveste si pe Andrei .

Pacat ca se cauta solutii undeva unde ne ingropam cu totii ! Altfel putem bea o cafea oricind .

Si repet - singatma - Nea Forin - supara ....Nu iti nimeni pe lumea asta un mar , fara sa vrea in schimb o portocala ....Poate cugetam la aceasta fraza .

teo44

Mesaj de teo44 »

citat:
"" ..... Carpfishing Show va fi la televizor in fiecare vineri (dar la un alt televizor).
La sfarsitul unui drum noroios dar in fata unui drum nou plin de promisiuni vreau sa imi cer scuze celor pe care i-am nedreptatit fara voie prin ambiguitatea pozitiei sau prin lipsa suficienta de reflectare......"

citeste tot articolul [url]http://www............. ATENTIE LA REGULAMENTUL FORUMULUI ! MODERATOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”