Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nicu formescu scrie:"Din cate am inteles Tibi a fost indepartat de la emisiunea de la PvTv, pe motiv ca a avut tupeu sa spuna lucrurilor pe nume..."Daca imi spuneti si mie de unde ati inteles Dvs. asta Dle Mateianu? sau traficul pe site este mai important decat propria demnitate?
V Hodorog
............................
Tibi nu a fost demis si nici nu si-a dat demisia, exista niste discutii dar cu siguranta nu au legatura cu emisiunea de la Pvtv. Nu va mai grabiti sa trageti concluzii gresite.pacat de domnul Tibi, stricati tot cei bun.un sut in dos, un pas inainte !!!
cine urmeaza ca parca e pe banda rulanta la voi? unu vine altul pleaca. o sa vedem numai carping in viitor? ca deja zici ca e tvcarpig
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
corect george. vineri era seara lui tibi. intra din timp si isi anunta invitatul si subiectul..... acum nu a mai facut-o !gor965 scrie:Mai Dane, la prima emisiune, Andrei a spus ca din 2 in 2 saptamani, MIercuri, va face emisiunea asta - Carp Theatre ... iar azi e Vineri si trebuia sa fie Tibi cu Carpfishing Show ! La intrebarea lui Vladut, am dat link sa vada ca nu mai face Tibi emisiune azi la PvTv...ca eu asa am facut legatura, ca Vladut a intrebat de emisiunea de azi de la PvTv, nu de cea de Luni de la Radio !Dan M scrie:tocmai, in seara asta e emisiunea lui Andrei Vladeanu.
George,gor965 scrie:Doar ce s-a incheiat emisiunea lui Andrei cu mentiunea : ne vedem in fiecare Vineri ... car' v-a sa zica, cu Tibi ne "vedem" doar la radio ?!
tibi_m scrie:George,gor965 scrie:Doar ce s-a incheiat emisiunea lui Andrei cu mentiunea : ne vedem in fiecare Vineri ... car' v-a sa zica, cu Tibi ne "vedem" doar la radio ?!
in primul rand doresc sa iti multumesc pentru grija, cum vreau sa multumesc tuturor celor ce au manifestat ingrijorare si sustinere. In acest moment, pot sa te asigur ca nu o sa "ne vedem" doar la radio, ci o sa ne vedem, o sa ne auzim si o sa ne citim cu inzecita forta decat pana acum.
In acest moment, cerandu-mi scuze pentru intarzierea raspunsului, nu pot sa spun decat citandu-l pe Victor Hodorog "exista probleme in discutie, iar solutia lor o vom face cunoscuta"
Asadar, va mai rog pentru cateva zeci de ore de rabdare, si va promit ca pana cel tarziu duminica la orele 24.00 veti stii cum vom merge inainte.
Pot sa va mai asigur ca in fiecare vineri de la orele 19.00 veti avea emisiune realizata de mine!
Toate desfasurarile ulterioare le veti afla aici, pe Crapmania.
Show must go on!
Cand nimic nu mai ramane, ramane doar DEMNITATEA!
Val,Val scrie:
Tibi
ce parere ai despre demnitatea propusa cu Uniunea asta - afiliata AGVPS ? Asta e raspuns de demnitate . Va reprosez si tie si lui Andrei cultivarea mitului Carstocea ...
Tibi , dragul meu ,tibi_m scrie:Val,Val scrie:
Tibi
ce parere ai despre demnitatea propusa cu Uniunea asta - afiliata AGVPS ? Asta e raspuns de demnitate . Va reprosez si tie si lui Andrei cultivarea mitului Carstocea ...
propui un subiect mult prea interesant pentru a il expedia in 3 randuri de forum. Mi-ar face o deosebita placere sa accepti o invitatie pentru dezbaterea acestui subiect, precum si a altora, in care stiu ca ai expertiza.
Te rog sa nu consideri aceasta, o eschivare, dar chiar consider ca acestui subiect trebuie sa ii acordam timpul de dezbatere pe care il merita.