Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Din cate am inteles Tibi a fost indepartat de la emisiunea de la PvTv, pe motiv ca a avut tupeu sa spuna lucrurilor pe nume.....florinbrasov scrie:NICI EU NU INTELEG CE SA INTAMPLAT
Nimic concret, de aceea nici nu m-am pronuntat...... Totusi, poate ar fi bine daca tot ai intervenit si ne confirmi zvonul ca Tibi a fost demis din PvTv... sau si-a dat demisia, etc... (azi am aflat, la sedinta Agvps)PVTV scrie:"Din cate am inteles Tibi a fost indepartat de la emisiunea de la PvTv, pe motiv ca a avut tupeu sa spuna lucrurilor pe nume..."
Daca imi spuneti si mie de unde ati inteles Dvs. asta Dle Mateianu? sau traficul pe site este mai important decat propria demnitate?
V Hodorog
Ok. Personal ma bucur sa aud asta, ar fi fost o pierdere importanta ptr Pvtv, Tibi a aintrat la inimile pescarilor prin profesionalismul si seriozitatea cu care si-a facut meseria !PVTV scrie:Tibi nu a fost demis si nici nu si-a dat demisia, exista niste discutii dar cu siguranta nu au legatura cu emisiunea de la Pvtv. Nu va mai grabiti sa trageti concluzii gresite.