REVOLUTIA CLONELOR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Doriti eliminarea clonelor de pe Crapmania?

Da
114
90%
Nu
13
10%

Voturi totale: 127

Vasilica Baboieru

Re: REVOLUTIA CLONELOR

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Cel putin ciudat ,toti artistii mari isi semnau lucrarile cu numele lor.Iar eu mai stiu ca daca vrei ca lumea sa te recunoasca trebuie sa te semnezi cu nume propriu.Banuiesc ca nu te ascunzi (Amsterdamer) :D :D E o joaca nu?
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vasilica Baboieru scrie:Cel putin ciudat ,toti artistii mari isi semnau lucrarile cu numele lor.Iar eu mai stiu ca daca vrei ca lumea sa te recunoasca trebuie sa te semnezi cu nume propriu.Banuiesc ca nu te ascunzi (Amsterdamer) :D :D E o joaca nu?
Nu toti, sa fim seriosi! Uite aici o lista cu pseudonimele unor personalitati marcante
http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_pseudonime
Nu inteleg chestia cu ascunsul :?: Sau e obligatoriu sa pastrez acelasi nick pe toate for'urile? :D
Nu stiu ce vrei sa spui cu joaca asta!? Toata viata e o joaca, nu prea trebuie s-o iei in serios... :lol:
"Keep it simple!"

LEON_BAIT

Mesaj de LEON_BAIT »

sunt mai multii actori decat scriitori.prefer clonele sunt mai exitante pt MISTER vladut ,ca poate de zici ceva si primesti un ban cat ai zice ,,peste,,:))))

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ce nasol e, daca nu e sezon de pescuit, e sezon de cearta pe forum.

Hai cu primavara!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

RSC scrie:... nu toti artistii, creatorii si geniile vor sa fie pe prima pagina...ca tine :lol: .Sunt unii care vor sa traiasca in anonimat, departe de tumultul cotidian, fara ca publicul larg sa-i cunoasca. ... :lol:
am inteles. sunteti artisti de geniu.
dar care mai e logica potrivit careia un personaj destul de cunoscut isi face clona andrei_valoare si incepe sa posteze?!

http://www.infopescar.tv/forum/soarta-c ... 07-15.html

asta e tot pseudonim artistic?
The One Team

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
am inteles. sunteti artisti de geniu.
da, Gogu-i un geniu :wink:
andrei vladeanu scrie:dar care mai e logica potrivit careia un personaj destul de cunoscut isi face clona andrei_valoare si incepe sa posteze?!

http://www.infopescar.tv/forum/soarta-c ... 07-15.html

asta e tot pseudonim artistic?
Nu stiu! Pe mine m-a fascinat doar geniul artistului Gogu, nu si al anonimilor :D
"Keep it simple!"

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Gogu e prea tare, se prosteste el, dar e prea tare :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

RSC scrie: Pe mine m-a fascinat doar geniul artistului Gogu, nu si al anonimilor :D
am inteles. totusi, in topicul asta e vorba de clone nu de fascinatiile lui RSC...
The One Team

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie:
RSC scrie: Pe mine m-a fascinat doar geniul artistului Gogu, nu si al anonimilor :D
am inteles. totusi, in topicul asta e vorba de clone nu de fascinatiile lui RSC...
Vladene, eu am raspuns doar la niste intrebari, intrebari puse de...tine :D . Tu ai luat-o pe aratura cu discutii despre Gogu si linkuri catre alte siteuri ddiste, cu toate ca ti s-a atras atentia ca personajele literare de pe alte forumuri nu prea au legatura cu subiectul de fata...deci nu fii ipocrit!!

btw: Liniste, Gogu creeaza! :D
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

RSC scrie:
andrei vladeanu scrie:
Vladene, eu am raspuns doar la niste intrebari, intrebari puse de...tine :D . Tu ai luat-o pe aratura cu discutii despre Gogu si linkuri catre alte siteuri ddiste, cu toate ca ti s-a atras atentia ca personajele literare de pe alte forumuri nu prea au legatura cu subiectul de fata...deci nu fii ipocrit!!

btw: Liniste, Gogu creeaza! :D
By the way, daca un geniu ramane anonim atunci numai e geniu. E o persoana necunoscuta, deci o clona care se screme.
Tot btw, un artist trebuie sa fie remarcat si daca nu expune publicului larg "lucrarile", de unde arta. Pana una alta aici se reclama nu se remarca.
Iar ne aburesti :( !
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”