Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu toti, sa fim seriosi! Uite aici o lista cu pseudonimele unor personalitati marcanteVasilica Baboieru scrie:Cel putin ciudat ,toti artistii mari isi semnau lucrarile cu numele lor.Iar eu mai stiu ca daca vrei ca lumea sa te recunoasca trebuie sa te semnezi cu nume propriu.Banuiesc ca nu te ascunzi (Amsterdamer)![]()
E o joaca nu?
am inteles. sunteti artisti de geniu.RSC scrie:... nu toti artistii, creatorii si geniile vor sa fie pe prima pagina...ca tine.Sunt unii care vor sa traiasca in anonimat, departe de tumultul cotidian, fara ca publicul larg sa-i cunoasca. ...
da, Gogu-i un geniuandrei vladeanu scrie:
am inteles. sunteti artisti de geniu.
Nu stiu! Pe mine m-a fascinat doar geniul artistului Gogu, nu si al anonimilorandrei vladeanu scrie:dar care mai e logica potrivit careia un personaj destul de cunoscut isi face clona andrei_valoare si incepe sa posteze?!
http://www.infopescar.tv/forum/soarta-c ... 07-15.html
asta e tot pseudonim artistic?
am inteles. totusi, in topicul asta e vorba de clone nu de fascinatiile lui RSC...RSC scrie: Pe mine m-a fascinat doar geniul artistului Gogu, nu si al anonimilor
Vladene, eu am raspuns doar la niste intrebari, intrebari puse de...tineandrei vladeanu scrie:am inteles. totusi, in topicul asta e vorba de clone nu de fascinatiile lui RSC...RSC scrie: Pe mine m-a fascinat doar geniul artistului Gogu, nu si al anonimilor
By the way, daca un geniu ramane anonim atunci numai e geniu. E o persoana necunoscuta, deci o clona care se screme.RSC scrie:Vladene, eu am raspuns doar la niste intrebari, intrebari puse de...tineandrei vladeanu scrie:am inteles. totusi, in topicul asta e vorba de clone nu de fascinatiile lui RSC...RSC scrie: Pe mine m-a fascinat doar geniul artistului Gogu, nu si al anonimilor. Tu ai luat-o pe aratura cu discutii despre Gogu si linkuri catre alte siteuri ddiste, cu toate ca ti s-a atras atentia ca personajele literare de pe alte forumuri nu prea au legatura cu subiectul de fata...deci nu fii ipocrit!!
btw: Liniste, Gogu creeaza!