S-a mai dus un record...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: S-a mai dus un record...

Mesaj de oanavictor »

Poate cand au fost prinsi au mai fost ajutati cu 2sau 3 kg de plumb in stomac......... :idea: iar de aici nu a mai fost decat un pas de toxiinfectie ........ :!: .....plumbul dauneaza grav sanatatii :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

oanavictor scrie:Poate cand au fost prinsi au mai fost ajutati cu 2sau 3 kg de plumb in stomac......... :idea: iar de aici nu a mai fost decat un pas de toxiinfectie ........ :!: .....plumbul dauneaza grav sanatatii :idea:
Vreti sa spuneti intoxicatie maestre...toxiinfectia are ca sursa infectarea cu un organism viu care elibereaza toxine in organismul contaminat :wink:
Cu maxim respect!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

William Joyce

Mesaj de William Joyce »

Pesti mari sunt si foarte in varsta..si de aia probabil ca au murit...trebuiau sa moara odata si odata...

E ca la oameni, aia mai mici si mai slabi traiesc mai mult...ai mai mari..mai putin, ii lasa inima..

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Este posibil ca in urma acestor pierderi sa apara noi reguli pentru exemplarele 20+ pe lacurile care au asemenea pesti. :wink:
Adica sa ce? Sa nu-l mai prinzi, sau ce reguli noi?? Ca, in cazurile astea, e clar ca cei care au prins asemenea pesti, nefiind niste novici, au respectat toate regulile in vigoare pentru protectia pestelui. Banuiesc ca n-au dat cu el de pamant sau sa-l tina zeci de minute afara din apa.

Singura regula, dar care nu e noua, ea este deja in vigoare pe mai multe balti, care ar putea fi extinsa pe toate lacurile ce detin asemenea pesti, este interzicerea sacilor de pastrare, fotografierea/filmarea pestelui si eliberarea sa cat mai rapida. Dar asta inseamna sa renunti la concursuri ...
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:
Este posibil ca in urma acestor pierderi sa apara noi reguli pentru exemplarele 20+ pe lacurile care au asemenea pesti. :wink:
Adica sa ce? Sa nu-l mai prinzi, sau ce reguli noi?? Ca, in cazurile astea, e clar ca cei care au prins asemenea pesti, nefiind niste novici, au respectat toate regulile in vigoare pentru protectia pestelui. Banuiesc ca n-au dat cu el de pamant sau sa-l tina zeci de minute afara din apa.

Singura regula, dar care nu e noua, ea este deja in vigoare pe mai multe balti, care ar putea fi extinsa pe toate lacurile ce detin asemenea pesti, este interzicerea sacilor de pastrare, fotografierea/filmarea pestelui si eliberarea sa cat mai rapida. Dar asta inseamna sa renunti la concursuri ...

Unde nu avem noi balti cu asemenea exemplare, un arbitru in plus, disponibil in orice moment pentru capturi de +30 kg nu ar fi o problema in ideea eliberarii exemplarului in timp util.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

eugen dragnea scrie:
oanavictor scrie:Poate cand au fost prinsi au mai fost ajutati cu 2sau 3 kg de plumb in stomac......... :idea: iar de aici nu a mai fost decat un pas de toxiinfectie ........ :!: .....plumbul dauneaza grav sanatatii :idea:
Vreti sa spuneti intoxicatie maestre...toxiinfectia are ca sursa infectarea cu un organism viu care elibereaza toxine in organismul contaminat :wink:
Cu maxim respect![/quote

eu stiu bine ce am scris si cum am scris si de ce am scris asa.........daca
citeai printre semne ...........observai ca a avut pofta de plumb care este un organism viu .......si care face parte din familia mercurului :idea: :!:
de intoxicatie nu se prea moare ............pe cand cu toxinele astea nu prea te pui cand cad greu la stomac si te baloneaza 2-3 kg :idea: :!:
oricum la crap este mai mare gura decat curu :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@gabi1
Unde nu avem noi balti cu asemenea exemplare, un arbitru in plus, disponibil in orice moment pentru capturi de +30 kg nu ar fi o problema in ideea eliberarii exemplarului in timp util.
Ba avem, cum sa n-avem (deocamdata, din pacate, e doar una): balta lui sacalu' (ma rog, el sustine, si eu unul il cred, ca are si pesti de 30+, doar ca pana acum au aparut doar cei de 25+) care a si impus regula "fara saci de pastrare - pestele eliberat imediat dupa filmare/fotografiere".

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:@gabi1
Ba avem, cum sa n-avem (deocamdata, din pacate, e doar una): balta lui sacalu' (ma rog, el sustine, si eu unul il cred, ca are si pesti de 30+, doar ca pana acum au aparut doar cei de 25+) care a si impus regula "fara saci de pastrare - pestele eliberat imediat dupa filmare/fotografiere".
Evident ca nefiind o pista destinata concursurilor sacii de pastrare nu sunt justificati,si nici arbitri cu viteza de reactie. :wink:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Evident ca nefiind o pista destinata concursurilor ...
http://www.crapmania.ro/forum/siclau-f1 ... 21000.html

Cantarirea

Fiecare peste se va cantari imediat dupa ce este capturat ! vor fi 4 arbitri permanent pe balta !
eu voi arbitrul sef,vecini de stand la cantarire.etc
Doar ca balta are 6 ha, 200X300m!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

gabi1 scrie:
ionut72 scrie:

Discutia privea pistele de concurs vs.saci si disponibilitatea unui arbitru desemnat pentru capturi exceptionale, pentru a nu renunta la concursuri in mod arbitrar.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”