Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cristi Olaru scrie:Asa o fi, chiar atat de stresante sunt aducerile pe mal a crapilor capitali?
http://www.worldrecordcarp.com/2013/07/ ... +record%29
A dreaqu coincidenta, primele 2 recorduri mondiale mor la 3 luni de la capturare...ionut72 scrie: Parerea mea e ca nu, nu sunt mai stresante decat orice aducere la mal, a oricarui crap. Mie imi pare, mai degraba (daca avem in vedere ce varsta aveau pentru a ajunge la acele dimensiuni), ca acei crapi au murit de batranete.
Pai, daca-i p'asa, ce sa-ti urez, sa prinzi d'acu' inainte doar "juniori"! Asa ... pana in 4-5 kg maxim, ca sa nu moara "de stres"!eugen dragnea scrie:A dreaqu coincidenta, primele 2 recorduri mondiale mor la 3 luni de la capturare...ionut72 scrie: Parerea mea e ca nu, nu sunt mai stresante decat orice aducere la mal, a oricarui crap. Mie imi pare, mai degraba (daca avem in vedere ce varsta aveau pentru a ajunge la acele dimensiuni), ca acei crapi au murit de batranete.
Pune-l pe unu de 18 ani si 60 kg sa faca bungee jumping fortat si pune-l pe unu de 70 de ani si 120 kg...vezi care mai vrea o tura dupa !?![]()
D.p.d.v zootehnic pierderile in greutate suferite in timpul si dupa transportul animalelor in conditii optime pot ajunge si la 10 %,iar in 90% din cazuri apar boli cauzate de stres daca nu se aplica un tratament preventiv si o furajare corespunzatoare...deci o intalnire de gradul 3 cu un pescar burtos de la bere sigur nu-i face bine...
vorbim despre calou.....pierderi in greutate datorate transportuluieugen dragnea scrie:A dreaqu coincidenta, primele 2 recorduri mondiale mor la 3 luni de la capturare...ionut72 scrie: Parerea mea e ca nu, nu sunt mai stresante decat orice aducere la mal, a oricarui crap. Mie imi pare, mai degraba (daca avem in vedere ce varsta aveau pentru a ajunge la acele dimensiuni), ca acei crapi au murit de batranete.
Pune-l pe unu de 18 ani si 60 kg sa faca bungee jumping fortat si pune-l pe unu de 70 de ani si 120 kg...vezi care mai vrea o tura dupa !?![]()
D.p.d.v zootehnic pierderile in greutate suferite in timpul si dupa transportul animalelor in conditii optime pot ajunge si la 10 %,iar in 90% din cazuri apar boli cauzate de stres daca nu se aplica un tratament preventiv si o furajare corespunzatoare...deci o intalnire de gradul 3 cu un pescar burtos de la bere sigur nu-i face bine...
Corectionut72 scrie: P.S. Bine ca au murit ca recorduri mondiale, ca puteau s-o faca in anonimat! Zic!
Are treaba intr-adevar moartea cu prinderea si ce sa facem sa nu ne mai ducem sa pescuim, foarte tare ca au murit recorduri mondiale, daca era prins in Romania pe Dunare pe undeva, se facea si ciorba si gratar si saramura si etc din el.eugen dragnea scrie:Corectionut72 scrie: P.S. Bine ca au murit ca recorduri mondiale, ca puteau s-o faca in anonimat! Zic!raman in istorie ca eroii cazuti ai carpfishing-ului
Stau si ma gandesc ... nu era mai bine?daca era prins in Romania pe Dunare pe undeva, se facea si ciorba si gratar si saramura si etc din el.
"Ca sa faci omleta trebuie sa spargi cateva oua"...nit_matias scrie: Are treaba intr-adevar moartea cu prinderea si ce sa facem sa nu ne mai ducem sa pescuim, foarte tare ca au murit recorduri mondiale, daca era prins in Romania pe Dunare pe undeva, se facea si ciorba si gratar si saramura si etc din el.