SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Mesaj de gor965 »

Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Jonny

Mesaj de Jonny »

Am semnat si eu petitia.
Sa ne ajute Dumnezeu sa poata pescui pe Tancabesti si generatiile viitoare macar in acelasi conditii cum am facut-o noi.Sun sigur ca farati Parfene vor crea conditii mult mai frumoase.

SALVATI TANCABESTUL!!!!!!!!!

Faraon

Mesaj de Faraon »

o noua runda cu fratii pescar o sa fie Mircuri la cupa Campionelor din lacul nostru iubit TANCABESTI la ora 9 Diminata.
Niman nu are cum sa ne ia exprimarea libra fratelor!!!!!!!na am facut auziti in toata tara sambta si o sa na facem iar auziti si mericuri . suntam pacenici (doar pt moment)dar potam sa fim si altfel !!!!!
jos cu mafia, jos cu vagbontala. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

Levi

Mesaj de Levi »

Salut. Nu vreau sa subestimez adunarea de sambata, dar mie unul mi se pare ca s-au strans foarte putini...

Faraon

Mesaj de Faraon »

Dragosta cu sila nu merge, asa ca nu poti sa obligi pe nimen , cine vrea sa vine din placera este bine vanit!
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Felicitari Ali pentru ceea ce faci, pentru exemplu de atitudine pe care il dai........sau mai bine zis, ni-l dai. Nu te-am vazut amestecat sau postand in scandalurile, si certurile de pe forumul asta.....insa ai luat foc imediat cand a fost vorba despre un abuz asupra Tancabestiului.
Lasand asta la o parte cred ca totusi mesajul tau, al nostru este unul destul de "subtire".Cu petitii de genul asta nu cred ca rezolvam nimic. Pana si reportajul de la Digi a parut a fi mai mult unul de "informare". Consider ca ar trebui sa luam o pozitie mai apriga.
Nu stiu.....poate ar trebui sa ne strangem in fata Agentiei Nationale de Cadastru, in frunte cu echipa nationala.....si te asigur ca in 2 ore suntem pe toate canalele de stiri. Habar n-am, insa o actiune de genul asta cred ca ar prinde bine.

P.S. Am impresia ca s-a instalat cumva intre noi o relaxare, pe care sincer nu o inteleg. Poate avem impresia ca un asa abuz nu se poate intampla in final...... poate totusi nu ne vine sa credem......
Intrebarea e : DACA SE INTAMPLA? Daca de la urmatoarele concursuri , la anul, vom avea ingradit accesul in zona respectiva? N-o sa ne para cumva rau ca nu am facut mai mult ???
Nume utilizator schimbat din Dani D

Faraon

Mesaj de Faraon »

tota stima si RESPECT pt fratele Dani Dan , voriam sa it multumesc pt lauda dar creda ma nu asta imi este scopul! scopul meu este altul foarte difarit! lumea (pescari mai ales ) faimusi (care au davanit faimusi datorita acest lac ) nici nu sa dranjat sa scrie pe fourm parim sa vine la protest . nu ai cu cine ! asta e mintalitata noastra de lasi si de ..... nu are rost nu vreau sa jignesc pe nimn dar cine tace este un (diavul mut). eu am spus si o mai spun o data fac tot ce imi sta in potera sa ajut sa ilimnam acest abuz a supra lacului Tancabesti chiar daca stiu ca ma lupt cu moarele de vant .
TRAZITI VA OAMNI BUN
:idea: ps: este foarte buna propunera ta de protest in fata agentia nationala. potam sa o bunam in aplicatia daca avem bun simiti in noi , nu e asa fratelor?????!!!!!! :roll:
tot respectul pt oamni care na sutinut pana acum si na sutine si mai departe
semnaza:
UN PESCAR SUDANEZ POATE MAI INCOLO UNUL ROMAN.
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling

cioara

Mesaj de cioara »

Acum m-am trezit Ali,am fost obosit rau,scuze. Ce pot sa fac? cu ce pot sa ajut mai exact,ca nu prea inteleg?Arata-mi drumul frate ca in situatia asta m-am ratacit rau.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

S-a relaxat lumea, pescuim inca pe acele locuri minunate si probabil ca daca nu sustinem intens actiunea inceputa va fii degeaba!
Trebuie sa intelegem ca nu ii sustinem pe fratii Parfene,ca de fapt trebuie sa sustinem o actiune contra ABUZURILOR!
CAT INCA MAI AVEM SPATII VERZI IN JURUL ORASELOR SA LE PASTRAM, SA LE INGRIJIM, SA FIM RESPONSABILI SI SA NU ARATAM CU DEGETUL MAI APOI CA TOTUL S-A TRANSFORMAT IN BETON, CA NE SUPRAINCALZIM, CA S-AU TAIAT COPACI IN NESTIRE ....CA AVEM INUNDATII,CA NE ACOPERA MUNTI DE ZAPADA

SANTEM RESPONSABILI DE MEDIUL INCONJURATOR, DE TOT CE INSEAMNA NATURA!
CAT TIMP AVEM NISTE OAMENI CARE ISI DAU SUFLETUL SA TINA UN LOC CA TANCABESTIUL CURAT,INGRIJIT, CAT TIMP ACEASTA LOCATIE ESTE O MANDRIE PENTRU ROMANIA, CAT TIMP IN ACEASTA LOCATIE SE ORGANIZEAZA CONCURSURI NATIONALE, EVENIMENTE DE CARITATE PENTRU DIFERITE CAZURI SOCIALE, NU AVEM VOIE SA LASAM TOTUL LA VOIA INTAMPLARII, NU AVEM VOIE SA DISTRUGEM!

CUM E POSIBIL SA FIE LASAT SA SE CONSTRUIASCA CATEVA CASE DE LOCUINTE ? CE POT REPREZENTA ACESTE CASE PENTRU ROMANIA? O ALTA RUSINE! ALTA PATA NEAGRA PE CARTEA NOASTRA DE VIZITA!

CU CE NE MANDRIM? CU CASELE CU 100 CAMERE? CU PISCINELE BOGATASILOR? NU!
NE MANDRIM CU UN SPATIU VERDE, CU UN LOC IN CARE TE POTI RELAXA, POTI RESPIRA LIBER, POTI TRAII. SA INVATAM SA NE PROTEJAM TARA!

SANTEM SATUII DE BULDOZERE, ESCAVATOARE,PRAF,BETON,ZGOMOT!

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

In perioada 11 – 14 Octombrie 2012, “Ptolemeida Fishing Club” – lotul pescari greci, vice-campionii mondiali ai Greciei de la C.M. Anglia 2010, prezenti si in al treilea an consecutiv pentru cateva zile la un antrenament de pescuit pe Lacul Tancabesti 1, s-au solidarizat cu miscarea noastra de protest din cadrul Manifestului de sambata 13 octombrie 2013 impotriva lui Yannis Jean Valvis, considerand abuzurile pe zona de protectie a lacului Tancabesti 1 de neacceptat .

Ei au pescuit pe standurile cu probleme din zona Avicola 5 pana la Planet, si au vazut cu ochii lor situatia prezenta la fata locului. Au vazut tevile de intarusare ale lui Jean Valvis, unele infipte in mijlocul standului ( Dr. Bradu), altele in stuf (Planet) si altele in stuful de pe apa , (Stanga Planet), cele din apa evident ca nu se vad prin apa, ele se regasesc doar in planurile modificate abuziv de Jean Valvis.

A fost ciudat ca in zilele acestea, ca niciodata, pe standurile pescarilor greci au fluturat multe steaguri ale Greciei ( ! ), in zona ocupata abuziv de Jean Valvis – cetatean grec. I-am intrebat personal daca in Grecia, dl. Jean Valvis are notorietete, daca este persoana publica, daca este receptat in plan pozitiv, in plan negativ, in Romania ca patron si investitor in domeniul apelor prin Valvis Holding SA, fiind cunoscut ca un iubitor de natura, sau cel putin asa si-a creat imaginea inainte de a incepe abuzurile la Lacul Tancabesti 1 . Desi nu m-a mirat, pescarii greci au raspuns unanim ca numele Yannis Jean Valvis nu reprezinta nimic cunoscut pentru ei si nu au nici cel mai mic reper in Grecia despre un anume Valvis, probabil un inginer, un nume de cetatean grec si atat.

Reportajul complet :

http://tancabesti.ro/index.php/ptolemei ... brie-2012/

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”