SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popaginel

Re: SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Mesaj de Popaginel »

salut pescari din toata tara.am semnat si eu petitia di n pacate nu am ajuns sambata la tancabesti.este incredibil cum aceasta zdreanta de om,acest om de nimic,acest distrugator de bunuri naturale ale tarii noastre vrea sa puna mana si pe zona de protectie a lacului Tancabesti,la fel de fraudulos cum a vrut sa puna mana si pe echipa RAPID BUCURESTI,o mizerie si o canalie de om care n-a stiut decat sa faca bani din natura noastra,astfel de oameni trebuiesc impuscati in cap in piata mare.rusineeeeeeeeeeeee nenorocitului de valvis si rusine sistemului din tara noastra care se lasa calcat in picioare de astfel de specimene,pt cativa lei.

barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

Popaginel scrie:salut pescari din toata tara.am semnat si eu petitia di n pacate nu am ajuns sambata la tancabesti.este incredibil cum aceasta zdreanta de om,acest om de nimic,acest distrugator de bunuri naturale ale tarii noastre vrea sa puna mana si pe zona de protectie a lacului Tancabesti,la fel de fraudulos cum a vrut sa puna mana si pe echipa RAPID BUCURESTI,o mizerie si o canalie de om care n-a stiut decat sa faca bani din natura noastra,astfel de oameni trebuiesc impuscati in cap in piata mare.rusineeeeeeeeeeeee nenorocitului de valvis si rusine sistemului din tara noastra care se lasa calcat in picioare de astfel de specimene,pt cativa lei.
:lol: :lol: :lol: Prietene, tare mi-e teama ca nu sunt numai "cativa lei".

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Fişiere ataşate
Foto_2 19-Oct 21.04.jpg
Foto_2 19-Oct 21.04.jpg (75.68 KiB) Vizualizat de 1524 ori

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Propun pentru Marti 23.10.2012 un protest direct la sediul Mediu din Crangasi ora 10 .Cred ca e cel mai bine, sa se stie clar ca existam si ca nu acceptam o deviatie de la lege privind zona de protectie sanitara, in speranta ca or sa aplice legea conform cu realitatea !
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

Faraon

Mesaj de Faraon »

acest crap care a cantarit 20,430 kg a fost prins de mine la cupa chalenge acum 2 zile pe BRADU locul care o sa despare foarte curand daca nu o sa luam o atitudina clara in ce preveste lacul tancabesti. oari o sa mai prinde iar daca nu mai potam pescui acolo ?????????!
@ciopoc
am vb cu fratii Parfane vineri si o sa vadem cum poatm sa luam o autorezatia pt protest in fata Agentia Nationala de Mediu.
ps: daca conaste cinva acolo sa ne ajuta
multumim
Fişiere ataşate
clc0196.jpg
clc0196.jpg (169.34 KiB) Vizualizat de 1374 ori
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

Faraon

Mesaj de Faraon »

@cioara
Fratele cioara chiar avem nevoie de ajutrul tau ca pescar foarte consacrat si influienta CLUBUL Dvs in circul de pescar de crap din Romania.
RESPECT
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Daca se organizeaza ceva concret incerc sa vin si eu cu cativa colegi de la Piscicultura sa facem front comun.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

coco carpdiscount

Mesaj de coco carpdiscount »

Anghel Dumitru si Coco Popescu (Carp Discount) sunt alaturi de fratii Parfene si au semnat petitia.
Nu bei, nu prinzi !!
Porcul tot porc ramane :) !

Peter Lero

Mesaj de Peter Lero »

Dragi mei
am semnat si ieu petitia si am trimis la adrese respective. Sper ca maimute de la sistem dau semn de respect catre natura
si lege care este clara in legatura cu zona de protectie.
Peter Lero

zemo

Mesaj de zemo »

faraoane, frumos demersul tau dar cam suspect cum de te agiti asa de mult doar tu. cum e viata in sudan ? exista crap pe acolo ? felicitari ca ai participat la concurs la tancabesti, esti mare boss. cu respect, engel.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”