@Manea L.
Vlad e baiat mare strict in ceea ce il priveste si nu ii port eu de grija. Vis-a-vis de lac, ai de mult contre cu Balta Tancabesti si asta e chiar problema ta fata de baltile pe care le preferi sau nu. Sunt P.R. asa cum esti si tu la balta Tancabesti si nu m-am bagat in ceea ce te priveste ca nu este treaba mea. Vlad ca si Aly au marele merit ca mai cred in ceva, eu si cu tine se pare ca nu mai credem in nimic de vreme ce suntem in discutia asta de tot rahatul .....
@gabi1
Subscriu si personal sunt de parere ca doar cu un avocat foarte bun problema poate avea ceva sanse de rezolvare pe cale legala, cata vreme Legea si actele pe care le detinem -in care se vad clar falsurile facute sunt de partea noastra. Din pacate este greu de inteles ca legea este calcata in picioare de la Cristea, Mantale, Valvis, primarii, pana la judecatori care sunt toti mana in mana.
Poate ... poate dupa decembrie Legea va fi respectata... nu stiu asta .
Tara este impartita in doua in aceste zile... in cei carora le este bine in situatia socio-economica prezenta si cei carora nu le este deloc bine.
De aceea unii zic hais altii cea fara nici o noima si toti par sa aibe dreptate si nici unul, incepand si terminand cu mine.
Daca cineva vrea sa vina la Tancabesti si i se pare scump nu il obliga nimeni sa vina aici... asa cum Tancabestiul nu obliga pe nimeni sa ii plateasca darile lunare ale societatii catre primarii, Apele Romane, etc. in virtutea contractelor de concesiune, nu obliga pe nimeni sa faca investitiile obligatorii stipulate in contract legat de apararea de mal, diguri, ferma piscicola, apararea strategica a DN Bucuresti Ploiesti, (capitol la care in prezent indicatorii anuali sunt depasiti cu 15-20 %) sa nu mai zic puzderia de contracte obligatorii catre directiile sanitara, veterinara, cadastrala, zeci sute de acte lunare care nu sunt jucarii de plata din 2 cifre stiti bine asta si voi.
Personal nu ii invidiez pe Vlad si pe Ovidiu nici o clipa. I-am vazut in peste 8 ani de zile imbatranind si toti banii ingropandu-si-i in Tancabesti, in firma, in apa , in maluri, in drumuri, in peste, in procese interminabile cu morile de vant ale sus-pusilor vremii mana in mana unii cu altii.
De dimineata pana seara tarziu ii vad cu zeci de probleme in fiecare zi fie sambata fie duminica, fie sarbatoare sau nu, probleme sunt zilnic de rezolvat, parca interminabile. Si pentru ce zic eu ? M-as bucura sincer sa vad ca se hotarasc intr-o zi si sa vanda tot ce pot sa vanda si sa isi vada de viata lor, de familie, sa isi faca viata frumoasa nu sa arda pentru un concept, o stare de fapt, un ideal zic eu, etc. (sunt putini care stiu exact ce spun sub toate aceste cuvinte)
Probabil ca lupta mai mult cu ei sa nu fi dus o lupta pana la cap. Pana mea.
Eu unul ii respect pentru ceea ce reprezinta ei , nu pentru faptul ca nu sunt perfecti .
Lukyan, in mare parte ai dreptate, fiecare dintre noi are o doza de subiectivism, fara exceptie, nu este insa cazul sa ne victimizam sau trage de urechi nejustificat (parerea mea).Va doresc succes in orice demers legal (la cele emotionale am facut referire)
O seara excelenta,Gabi.P.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Promit sa il trag pe Aly de urechi ca mi-a zis sa imi fie rusine ca mie nu mi-era, si pe victimele mele ca au decedat supravietuind.
Nu sunt aici sa supar pe nimeni dar nici pe Aly sa il las asa singur chiar daca pare ca se cearta cu toti, cine mai aduce mere si portocale la office ? A? am si eu interesele mele...
Va multumesc si va doresc multa sanatate, ca daca au dreptate mayasii o sa ne pupam cu totii fie ca suntem crestini, budisti, musulmani, fie ca ne iubim fie ca ne uram.
Eu ma opresc definitiv din polemica, orice se va mai scrie aici sau in alta parte. Ca exprimare a punctului de vedere al Administratiei Tancabesti, o sa mai ma vedeti in continuare.
Va rog sa puneti cap aici acestei polemici inutile, cred ca toti sunteti de acord ca la Tancabesti se face o mare nedreptate, ca miile facute in Romania in perioada postrevolutionara !
Cine vrea si poate sa sustina demersul fratilor Parfene este binevenit, cine nu, nicio problema, nu este obligatoriu.....
PS Aly, sunt oameni care fac totul din umbra, fara sa atraga atentia asupra lor..... asa ca stai linistit ca nu esti sin gurul care sustine clauza Tancabestiului....
@Vladut Mateianu .
nu stiu ce crezi vladuti?
cum bine sti eu nu caut lumina reflectoarlor doar dreptate cum a mai spus o data.insa iar spun locururi facute in umbra nu prea sa vad si nimic nu sa rezolva cu lasiiii . va am spus o data paote de mai multe ori nu ma las si o sa ma lupt poate singur pana la capet. dar afirmatie uni oamni ( la misto) nu ne face ceniste . mai bine se sa inchide gura si sa uita , insa poate la prima vara o sa se bucra de pesciutul la tancabesti datorita demersul nostru . .
cine vrea sa spura poate nu are de cat dar spuna cu cel mai vulcanic glas oricine care nu a fost sau este cu noi in ce facem pt salvara ce sa poate salva la tancabesti este un LAS.
apropu de domnu care crede ca am nevoie de bodygrazi. spun: mai bine sa interseza cine e Ali Motaz
cu respect
PRO Team ® Ali Motaz Life For Angling ViceCampion National 2016
Nu ai inteles mesajul Aly . Eu te felicit ptr demersul tau , ai toata sustinerea mea, dar nu uita ca mai sunt si altii care sunt gata sa dea o mana de ajutor , DAR NU O ANUNTA PUBLIC ! Asta ca sa intelegi ca nu esti singur...
vladuti sti cat respect am pt tine , dar nu pot sa ma aptin ca vad ca nimin nu misca nici un degit plus misturi aiuira. Tancabesti este casa noastra si trbuie sa o apram cu orice preti , miE tare frica ca oamni din (umbra) nu o sa mai poate face nimic si sa na trazim prea prea terziu . repet Lacul Tancabesti nu este al Parfenelor dar este al nostru totrul pescarul din acesta tara.
un examplU de civilzatie:
acum un an afost o greva generala in germania al fremirlor de paseri in toata tara din motiv asmentor de alnostru la tancbesti dar nu afost nevoie de retea de socialitate sa (misturi), acesta din berlin nu a spus domne lasa draq pe asta din koln sa fac eie si noi nU . afost foarte solidari toti si sa rezolvat problema in 48 de ore cu o ordunata de urgenta al guvernului
ps: mult pescar dintre noi au tot ferlor de constinta si relatie !de ce nu ajutam insosi pe noi?
DE CE NU??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai aly pentru ce iti trebuie "cunostinte si relatii" ? Daca e o incalcare a legii clara si fals in acte clar nu trebuie mers pe ocolite cu relatii. Asa cum a spus si luci, cu un AVOCAT BUN, care sa cunosca f bine legile, si sa se implice cu adevarat, organele responsabile nu pot face altceva decat sa respecte legea.
Nici valvis nu e nebun sa arunce gardul ala acolo ilegal, pentru ca atunci cu scandalul nostru la fata locului, o sa vina si televiziunile "de scandal" si el o sa intre in lumina reflectoarelor. Nu vezi ca el nici nu apare in discutii?
Dar te mai intreb inca o data : ce vrei tu sa facem?
Cu ce sa ne implicam? Tu ce faci in afara de postul asta? Cauti tu avocati mai buni? Spune-ne si noua sa stim si noi.
Ps. Vezi ca vine iarna si cand o sa inghete lacul si tu o sa pui sculele in raft, o sa trebuiasca sa vii la tancabesti la planet sa dai zapada si sa facem miting de protest!
@valiauto68
domne parca sunteti vaniti din alta planeta !!!!!!!!!
in tara alnoastra nu este legea nu este drpetate , cum spui mie ce nevoie ai de relati si ala ala . nu cred ca unu intera noi rezolva vreu problema fara relati?! hai sa fim seriosi .
ce vreau eu?
nimica!!! voi sa fiti santosi si cu acesta postare ma incetezi de tot.
ca separe ca nu am cu cine !!!!
sa aveti grija de voi si in vita de zi cu zi
RESPECT
De aia numerge nimic in tara asta prietene pescar!
Pentru ca in loc sa respectam legile facute si votate tot de noi, sau reprezentantii nostrii din parlament, vrem sa ne facem loc tot dand din coate si pe furis prin relatii!
Ce te faci cand relatia celuilalt e mai mare ca a ta? Ne bazam numai pe piatza neagra, pe spagi , pe manevre.
De aia nu vin investitori straini. Se cere spaga pentru orice kkt!
Santem obisnuiti sa dam spaga ca ceva sa mearga normal! Care da spaga mai mare ala e mai smecher!
Mi-e sila!
Aici nu vorbesc de problema lui vlad la tancabesti.
Se dau legi strambe ca sa fie incalcate!
Orice kknar mare organ de control prima oara cand te viziteaza se uita cat sa-ti ia spaga! Te sperie cu sute de mii de lei amenda si pana la urma tot ia spaga!
Puscaria ar trebuii sa fie plina de astia si poate atunci s-ar face ordine in tara!
Romanii nu au facut revolutia ca sa nu mai fie cozi! Au facut-o ca sa fie ei primii la coada!