SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
valiauto68
Puncte: 0

Re: SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Mesaj de valiauto68 »

Faraon scrie:vladuti sti cat respect am pt tine , dar nu pot sa ma aptin ca vad ca nimin nu misca nici un degit plus misturi aiuira. Tancabesti este casa noastra si trbuie sa o apram cu orice preti , miE tare frica ca oamni din (umbra) nu o sa mai poate face nimic si sa na trazim prea prea terziu . repet Lacul Tancabesti nu este al Parfenelor dar este al nostru totrul pescarul din acesta tara.
un examplU de civilzatie:
acum un an afost o greva generala in germania al fremirlor de paseri in toata tara din motiv asmentor de alnostru la tancbesti dar nu afost nevoie de retea de socialitate sa (misturi), acesta din berlin nu a spus domne lasa draq pe asta din koln sa fac eie si noi nU . afost foarte solidari toti si sa rezolvat problema in 48 de ore cu o ordunata de urgenta al guvernului
ps: mult pescar dintre noi au tot ferlor de constinta si relatie !de ce nu ajutam insosi pe noi?
DE CE NU??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poate ti-ai ales gresit tara , in germania nu s-ar intampla ce se intampla acum la tancabesti sau in alte zone!

Stii vorba aia .....romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita....
Cateodata santem mandrii de romania, cand iesim in strainatate si ne facem auziti prin sportivii nostrii medaliati cu aur, cand castigam un campionat mondial de pescuit, etc.
Dar pe de alta parte ne facem de ras in toata lumea cu fapte noastre reprobabile, cu hotii si cersetorii nostrii, cu politicienii nostrii manjiti de spagi, tarati prin tribunale, pe la dna...

Ne arata lumea cu degetul si ne face mincinosi si hoti si noua nu ne pasa si nu schimbam nimic!

Ce sa speram dupa alegerile astea vestite? Ca o sa umble cainii cu covrigi in coada?
O sa fie la fel. Unii spera sa plece ai lor si sa vina ai nostrii! Doar asta se va intampla. Un schimb de putere si de nume ,dar cu aceleasi interese murdare!

Mai da-i in p...masii!

claudiue

Mesaj de claudiue »

Uitati aici abuzuri si distrugerea unor zone naturale, intinse, ce sustin un ecositem, disparitia unor specii, etc!
Si vorbim de rauri publice, comune, de care se poate bucura oicine!
Nu cred ca se compara cu disparitia unei parti dintr-o afacere privata care aduce venituri patronilor.

http://oglindadevest.ro/distrugerea-rau ... aj-inedit-
de-dan-pavaloiu-tvr/

Aly spune ca tancabestiul e casa noastra...si ca trebuie sa o aparam cu orice pret?!? :oops:
Raurile de mai sus ce mai sunt atunci?

Faraon

Mesaj de Faraon »

am promis ca numai scris nimica in acest topic . dar nu am cum nu pot cand vad atata prostia . falsuri . smechari. jabca ... etc . am hotrat sa adreses problema noastra la cel mai inalt nivel si asta am facut . am termis o scrisoare dun-l presindte Romaniei ! si am premit si raspuns . care poate sa faca acelasi locuri o sa fie de mari ajotur.
iata si raspunsul :
Raspuns petitieFriday, October 26, 2012 12:34 PMFrom: "procetatean@presidency.ro" <procetatean@presidency.ro>View contact detailsTo: motazcom@yahoo.comPetitia nr.22248
Data: 26-10

Domnule Ali Motaz,

Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra.

În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Institutia Prefectului- Judetul Ilfov si la Agentia pentru Protectia Mediului ILFOV.

Urmeaza ca, în termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata.

Cu stima,

Consilier de Stat
Gabriel-Cristian Piscociu
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling
ViceCampion National 2016

Faraon

Mesaj de Faraon »

mesagul termis catre presidintele Romanie:
Avem nevioe de Ajutor D-ul Presedinte!!!!!!!!!!
pe scurt , devin din tara poate mai putin civilzata (Sudan) cu gandul ca o sa gasesc aicii in tara Dvs traiul pe care visez.
dar din pacate incercarea Diavolului sa strica tot ce e frumos nu sa obresc! , si unde? chiar in locul unde poate fata mea de 4 luni nu sa apuca sa o vada. LACUL PISCUL TANCABESTI care in maniera foarte apuziva sa incalcat regul mondiale (zona de protctia si zone inondabila) de catre niste indvis (iguiesti) care gandesc numai la placerele lor. este vb de Sc Valvis holding SA , Dun-l Dumitru Stefan si d-na Mioara Mantale care au ocupat apuziv zona de protctia lacului si zona inondabila. acest lac pista oficiala de concursuri nationale si mondeile este pe cala de desparitia,potam sa l numim de acum incolo lacul (DENAZORULUI)ca o sa despara daca nu o sa luati Dvs ca Prasedintele Romanie masurele necesare sa opriti acest proect (DIABOLC) poate stiti sau nu stiti ca acest lac a dus multe faima si respect tara noastra in longul anelor , a sprijint Echipa nationala A Romaniei (CAMPOIANA MONDIALA LA PESCUIT LA CRAP 2012) . haideti sa ne gandim si sa lasam la copii nostri si nepotii cel putin o mandria ca au cel mai renumit lac din eroupa.
Protestam impotriva abuzurilor facute de catre Dumitru Stefan , S.C. VALVIS HOLDING S.A.si Mioara Mantale prin ocuparea ilegala a cailor de acces, a zonei de protectie, cat si a unei parti din zona inundabila apartinand lacului Tancabesti 1, prin emiterea unor acte ilegale de catre primaria Peris, precum si alte autoritati si intermediari.
Lacul Tancabesti 1 are o valoare instimabila pentru pescuitul de competitie, atat din Romania cat si international, fiind una dintre cele mai apreciate piste de competitie pe plan mondial si printre primele din Europa. La acest stadiu de performanta s-a ajuns prin investitiile enorme sustinute anual de catre administratorii acestor lacuri, fratii Vlad si Ovidiu Parfenie, intinse pe perioada ultimilor 20 de ani.
Pista este cea mai importanta din Romania, sustinand atat mansele de Campionat National anual, cat si cel mai mare numar de competitii. De asemenea, din punct de vedere turistic este principala atractie pentru competitorii straini participanti la competitii internationale, printre care enumeram puternicele echipe din Anglia, Italia, SUA, Rep. Moldova, Serbia, Grecia, Ungaria, Germania, Olanda, tari arabe, etc.
O asemenea investitie nu trebuie distrusa doar prin dorinta meschina de inavutire a unor persoane care nu au facut nimic pentru societate, ci trebuie protejata si sustinuta atat de catre autoritatile centrale, locale cat si de comunitatea pe care o reprezentam.
Va rugam sa luati la cunostinta sesizarea noastra si nu cerem altceva decat respectarea legii.

Cu stima,
Ali Motaz
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Treceam deunazi prin Mamaia si ma intrebam unde naiba este zona de protectie a lacului Siutghiol din moment ce s-au facut hoteluri, vile, terase si pontoane pana-n apa, de nu mai ai loc sa treci pe-acolo si in curand vor fi putine zone cu acces la apa. S-a mai dat exemplu aici si cu Snagovul si probabil ca mai sunt multe altele.
Cat despre Tancabesti, nu am avut placerea sa merg decat o singura data, am fost "cucerit" de frumusetea si salbaticia lacului (abia astept sa revin), dar si usor "zgariat" pe retina de vilele de prost gust ce-l inconjoara, iar intamplarea a facut sa fiu si pe o "zona de conflict". Ali, tot respectul pentru demersurile tale. Sper sa se solutioneze in favoarea lacului si pescarilor, asa cum este firesc.
Marius Sârbu

Faraon

Mesaj de Faraon »

a
Ultima oară modificat Lun Noi 05, 2012 22:32 de către Faraon, modificat 1 dată în total.
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling

Faraon

Mesaj de Faraon »

Data: 26-10

Domnule Ali Motaz,

Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra.

În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Institutia Prefectului- Judetul Ilfov si la Agentia pentru Protectia Mediului ILFOV.

Urmeaza ca, în termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata.

Cu stima,

Consilier de Stat
Gabriel-Cristian Piscociu
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling

Faraon

Mesaj de Faraon »

m
Ultima oară modificat Lun Noi 05, 2012 22:32 de către Faraon, modificat 1 dată în total.
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling

Faraon

Mesaj de Faraon »

r
PRO Team ®
Ali Motaz
Life For Angling

cioara

Mesaj de cioara »

Aly,te doboara sistemul? eu zic ca poti sa-ti dai foc in fata parlamentului,sau macar la cotroceni,sau oriunde crezi tu de cuviinta,foc sa iei,ca sigur se face dreptate !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”