Stimati Domni,
Doresc sa imi exprim si eu parera in legatura cu aceast subiect.
In ceea ce priveste aceasta situatie, este una nefericita pentru Lacul Tancabesti, insa doresc sa atrag atentia asupra acestei probleme ca fiind una generala, in functie de ce lac este vorba si vecini ce interes au.
Zona de protectie a lacurilor ar trebui protejata de catre noi in primul rand ca oameni (fiinte umane) care avem nevoie ca tara noastra sa ramana una din cele mai frumoase tari din lume (din punct de vedere geografic

) sa nu distrugem ceea ce a creat natura - vezi Delta Dunarii si fostele noastre paduri din Moldova....etc. De ce distrugem viitorul cu acest prezent imputit plin de grafitti pe toti peretii, resturi menajere la picnicuri si lacuri distruse pentru a putea vinde noi mai bine proprietatile cu iesire la lac.....?!?!?!?!??!!
Oare legea nu este lege pentru toti? Exista o zona de protectie a lacurilor data prin lege de "X" metri......OK..."unde-i lege nu-i tocmeala".......Primaria, Apele Romane, Ministerul Mediului....dracu&lacu ar trebui sa se autosesizeze...nu sa ajunga oamni simpli, sau nu, sa faca eforturi disperate pentru a se aplica legea......
Lacul Tancabesti - nu il cunosc f bine, insa din cate m-am interesat se pare ca din punct de vedere faima competitionala - pescuit sportiv - este cea mai renumita locatie pentru pescuitul sportiv din Romania si f cunoscut in acest sport si de pescarii straini - oare asta nu ar trebui sa ne puna niste semne de intrebare inainte de distrugerea lui? Cu ce incercam sa ne mandrim in Romania asta a noastra, cu fetele de pe centura, cu gropile de pe toate strazile, cu birocratia noastra infecta, cu mizeria din parcuri, sau cu bogatia pe care ne-a dat-o Dumnezeu si de care ne batem joc?
Ca sa inchei, pentru ca de la doua randuri cat am vrut sa scriu am ajuns la un roman si nu vreau sa va plictisesc cu faptul ca vreau sa fiu mandru ca sunt ROMAN si sa pot tine si ochii deschisi.......
Va urez o seara placuta!
Cristian S.
P.S. - Multumesc Dlui Vlad M. pentru ajutorul dat pentru activarea contului.