Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Alexandru Popescu
Puncte: 0

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de Alexandru Popescu »

gimi_mures scrie:Cateva intrebari scurte, daca stie, doreste, sa raspunda cineva:

De ce mereu se analizeaza Hakuyo vs Shimano sau invers, fie ca e vorba de lansete sau mulinete, marci de comparat fiind destule pe piata?
Exista ( sau prin prisma intrebarilor ar trebui sa fie) o asemanare intre cele doua branduri?
Se pare ca exista "ceva" la mijloc de saracii oameni sunt complet bulversati. :D

Am vazut ca aceste doua marci sunt destul de mult promovate.M-am uitat si la daiwa sau alte marci...La mulinete am vz acelea pl 865 daca zic bine. La bete Daiwa Black Widow 3,90m/3,5lb. Dar nu m-am documentat prea mult.Posibil sa fie greseala mea. Vine weekendul si am sa fac un maraton mai in detaliu referitor la mai multe marci.Posibil duminica sa fac si o iesire pe langa Bucuresti.
...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alex Matea scrie:Vad foarte bine, sunt inca tanar si nu port ochelari, decat de soare... ;)
Interventia mea se bazeaza pe faptul ca dupa repetate comentarii ale tale de-a lungul ultimilor saptamani, sau chiar luni, in care oamenii care isi pozeaza lansetele si mulinetele si le posteaza pe oriunde sunt fraieri si de neinteles pentru tine sau ca tot ce se prezinta prin filme si prin articole sau reviste e totul vanzare si marketing si reclama si in alt topic comentai ca boiliesurile sunt o vreajeala, mamaliga e forta, atunci de ce ai facut gama de boilies DM?
Foarte bine ca iti platesti dreptul de a vorbi despre produsele tale, la care ai muncit si etc apreciez asta, foarte bine, tot un fel de marketing se numeste si asta. Ok, mai sus vad ca faceai diferenta la pretul corect de la un TD si pretul incorect de la alta mulineta. Parca vorbeai doar de produsele tale? ( Stai linistit, ma plateste direct Prowess, am contract cu ei pe viata... :)) )
Mai sus afirmai ca tu spui totul din prietenie si ca nu ai interes...inseamna ca tu faci asta din dragostea pentru pescari si nu ca ai investit timp si bani si munca in Hakuyo, despre asta e vorba, astea sunt motivele pentru care am comentat sa stii...
Si stai linistit ca si eu am vorbit doar de produsele cu care am pescuit si daca m-a platit cineva, foarte bine, asta e unul dintre lucrurile pe care le fac, aduc in fata produse si le fac cunoscute oamenilor, daca se incadreaza in cerintele lor sau le cumpara ori nu, e decizia lor, despre asta este vorba, consumatorii trebuie sa spuna daca sunt multumiti sau nu de produse...
Poate ca topicul nu a fost cel mai inspirat ales, pentru asta imi cer scuze in fata baietilor din topic...

PS: Din pacate nu prea mai am timp sa vin sa filmez la Casting, nu are nici o legatura interventia mea cu asta sau cu produsele Hakuyo, am mai spus asta...
In primul rand, ce ai observat tu acum, eu fac de cel putin 8 ani.
2. Un exemplu in care am intervenit fara sa imi fie atacate produsele la care am muncit. Daca nu gasesti unul nu este frumos din partea ta.
3. Un exemplu cand am scos strict si general mamaliga in fata boiliesurilor. Daca nu gasesti, iar nu este frumos.
4. ai doi ani de pescuit si ai vorbit de 100 de produse pana acum. Cat le-ai folosit pe fiecare ? Eu am 6 ani si 40 de tone cu TD-urile, cand deschid gura despre ele. :wink: Parca iar nu este frumos sa ne dam sfaturi in acest sens. :wink:
Ultima oară modificat Joi Mar 05, 2015 22:01 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Ca sa clarific anumite lucruri despre care anumite persoane nu au cunostinta:
1. Mulineta Shimano Navi nu se mai habrica, nu se regaseste pe raftul magazinului si nici nu o sa mai fie.
2.Interesul comercial in aceasta discutie(din partea mea) nu exista.
3.Daca a fost vazut postul meu ca un atac direct ......recomand sa mai fie citit inca o data cu atentie. Fata Morgana nu exista :lol:

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Lao scrie:Alexandru.Popescu, vezi ca pe data de 14 martie pe lacul vaarlam si 15 pe lacul corbu, se tine un concurs-test de casting cu lansete si mulinete shimano. Nu se da premii dar participiarea e gratis.
Testezi ce lansete si mulinete vrei tu de la shimano.

Perfect! Pe Varlaam pot merge, este aproape de Bucuresti. Dar sa ma duc pana la Constanta nu cred...Asadar ne vedem si pe Varlaam . Curand o sa avem si targul si ma pot documenta mai bine.Sa le vad, sa le simnt .
...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:Un exemplu cand am scos strict si general mamaliga in fata boiliesurilor. Daca nu gasesti, iar nu este frumos.
sunt o gramada...sau concursurile pe care le-ai castigat cu mamaliga nu se pun ? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Alexandru.Popescu scrie:.......Sa le vad, sa le simt .
Asta e esenta in a cauta echipament ptr. a-l folosi la pescuitul de placere !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Gimi, tot apare zilnic cate un aplaudac pus sa ridice la fileu cu aceste comparatii absolut deplasate "marca" Hakuyo. Este o facatura ordinara iar repulsia unora fata de "marca" amintita este provocata chiar de dl. Mitranescu, prin modul in care face aceasta reclama.
Marturisesc ca m-au interesat cateva produse, chiar am cumparat swingerii MK2, de care am fost absolut dezamagit, m-am uitat si dupa firele Hakuyo si avertizorii model 2014, probabil o sa incerc firul si cam atat.
Respect pe oricine castiga bani din munca cinstita si care e in stare sa culeaga roadele de pe urma talentului incontestabil, dar de aici pana la a judeca, acuza, denigra colegi pescari care au alta parere, e cale lunga.

On topic: Shimano! :D

liviuS

Mesaj de liviuS »

Am dat o simpla cautare pe ebay.com pentru produsele hakuyo, rezultatul a fost 0, si apoi o cautare pentru Simano, paginile s-au umplut. La noi s-a exagerat un pic cu MTX si mulinetele, o propaganda foarte agresiva, la orice intrebare a ajuns sa se raspunda cu Hakuyo. Nu sunt produse rele le-am folosit, dar am renuntat, nu m-am putut acomoda cu ele.
Am shimano Navi, 100% isi merita renumele si banutul.
Recomand Shimano.

Dan Mitranescu
Veteran

tecsi78 scrie:Gimi, tot apare zilnic cate un aplaudac pus sa ridice la fileu cu aceste comparatii absolut deplasate "marca" Hakuyo. Este o facatura ordinara iar repulsia unora fata de "marca" amintita este provocata chiar de dl. Mitranescu, prin modul in care face aceasta reclama.
Marturisesc ca m-au interesat cateva produse, chiar am cumparat swingerii MK2, de care am fost absolut dezamagit, m-am uitat si dupa firele Hakuyo si avertizorii model 2014, probabil o sa incerc firul si cam atat.
Respect pe oricine castiga bani din munca cinstita si care e in stare sa culeaga roadele de pe urma talentului incontestabil, dar de aici pana la a judeca, acuza, denigra colegi pescari care au alta parere, e cale lunga.

On topic: Shimano! :D
Esti unul dintre cei maximum 10 care au repulsie fata de Hakuyo. Daca vrei o sa va fac si voua un top. :D
Unde am denigrat si judecat colegi de pescuit, fara ca acesti "colegi de pescuit" sa se bage in discutii fara sa stie ce cauta pe acolo, cu atacuri directe bazate pe frustrari personale.
Adica ce fac eu acum la adresa ta este un atac sau un raspuns la o bagare in seama izvorata din frustrarea unor cheltuieli nejustificate cu echipamentul. :wink: :D
Asta imi este stilul, dar legea imi da dreptul ca atunci cand vrei sa imi dai o palma eu sa pot folosi pumnul.

Dan Mitranescu
Veteran

liviuS scrie:Am dat o simpla cautare pe ebay.com pentru produsele hakuyo, rezultatul a fost 0, si apoi o cautare pentru Simano, paginile s-au umplut. La noi s-a exagerat un pic cu MTX si mulinetele, o propaganda foarte agresiva, la orice intrebare a ajuns sa se raspunda cu Hakuyo. Nu sunt produse rele le-am folosit, dar am renuntat, nu m-am putut acomoda cu ele.
Am shimano Navi, 100% isi merita renumele si banutul.
Recomand Shimano.
Am dat si eu o cautare la "liviuS" si am gasit 3 vorbe in domeniul pescuitului.
Pe criteriul expus, crezi ca trebuie sa il bagam in seama cand intervine in domeniul asta ?
La orice intrebare raspund aceiasi 10+1 . Ca rulmentii de pe TD. :D Nu altcineva.

In alta ordine de idei, traim in Romania si brandul asta este local.
Incearca o cautare dupa "lansete crap" si vezi ce da google-ul.
La cautare pe "avertizori" nu mai trebuie sa scri si pescuit , ca tot aia apare . :wink:

Mai sunt si altele, dar pastrez subiectul. :wink:
Ultima oară modificat Joi Mar 05, 2015 22:39 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”