Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca vrei sa vezi totusi cum arunca cei mai buni dintre pescari si care sunt parerile lor despre lansete, poti sa vii pe 15 la Hakuyo Casting.Alexandru.Popescu scrie:Lao scrie:Alexandru.Popescu, vezi ca pe data de 14 martie pe lacul vaarlam si 15 pe lacul corbu, se tine un concurs-test de casting cu lansete si mulinete shimano. Nu se da premii dar participiarea e gratis.
Testezi ce lansete si mulinete vrei tu de la shimano.
Perfect! Pe Varlaam pot merge, este aproape de Bucuresti. Dar sa ma duc pana la Constanta nu cred...Asadar ne vedem si pe Varlaam . Curand o sa avem si targul si ma pot documenta mai bine.Sa le vad, sa le simnt .
baiete inainte sa faci pe altul greu de cap invata sa citesti, n-ai vrea sa creada milioanele de telespectatori si fani ca esti retard, nu?Alex Matea scrie:DumiId, salut, nu stiu daca te cunosc sau nu, eu nu am spus ca este vina cuiva ca apar sau nu topicuri de acest gen, se pare ca intelegi mai greu, sau nu ai inteles nimic din ce am scris...
Se poate arunca cu ce vrei tu in orice firma, atunci cand produsele lor nu sunt reusite si de-a lungul timpului s-a dovedit ca pana cand si firmele mari au dat chix cu destule produse...
In tot ce fac in viata asta nu sunt si nu am fost infatuat sau arogant. Sunt un om simplu, care se imbraca intotdeauna simplu, care are prieteni apropiati oameni simpli, nu port bijuterii si nu am suferit niciodata de mine.nicuB scrie:daca tot e off topic, eu nu am nimic cu brandul hakuyo sau cu faptul ca iti faci reclama la produsele pe care le comercializezi. in schimb, ma deranjeaza modul in care o faci. dpmdv ai devenit un infatuat, ai uitat de unde ai plecat. afacerea ta se bazeaza aproape in totalitate "pe spatele" celor care au inventat, inovat, cheltuit timp si bani in domeniul pescuitului la crap. tu ai facut "efortul" de a da un telefon la curier ca sa vina sa ridice coletul cu produsul original pe care vrei sa-l copiezi. dupa care spui pe forum ca x sau y este fraier daca da bani multi pe produsul original deoarece al tau e mai ieftin si mai bun (cu alte cuvinte, da' asta-i sensul). asta se numeste lipsa de bun-simt, fair-play, etc, la adresa celor care si-au stors creierii ca sa scoata un produs nou/imbunatatit, ca sa ai tu ce sa copiezi.
cei care au ochelari de cal si nu vad in fata decat brandul hakuyo "iti inghit" toate vorbele fara sa le proceseze....chiar daca uneori spui aberatii......dar asta-i alta discutie. aici vorbesc strict de comerciantul Dan Mitranescu, nu de pescarul de pe malul baltii in fata caruia imi scot palaria.
pe mine m-ai pierdut ca si client (nu ca ar fi o mare pierdere pt tine) nu pt faptul ca ai produse de proasta calitate (chiar daca unele chiar sunt de proasta calitate) ci pt felul in care ai ales sa iti promovezi produsele.
nu stiu daca tu i-ai gasit pe hakuyo sau hakuyo te-a gasit pe tine (inclin sa cred ca i-ai gasit pe aliexpress sau alte site-uri de acest fel), nu stiu daca chinezul care produce blankurile le face OEM sau sunt exclusiv pt hakuyo, cert este ca pt tine, pt hakuyo si nu in ultimul rand pt pescarul roman, aceasta intalnire a fost de bun augur. totusi, e bine sa pastrezi proportiile si sa ai respect pt cei care au inventat, inovat si au cheltuit mult mai mult timp si bani pt ca pescuitul crapului sa ajunga la nivelul la care a ajuns astazi.
Vand si eu ce pot, dar iti garantez ca niciodata cu gramul.Claudiu Cutus scrie:Ce va mirati asa fratilor ??? Cei mai buni avertizori sunt hakuyo, cele mai bune lansete sunt hakuyo, cele mai bune spomburi sunt cele facute de hakuyo, swingerij numarul 1 sunt hakuyo, chiar asa ciudat e ca si cele mai tari mulinete sa fie de la hakuyo?)))) ))))))) Asta chiar e tare, nici shimano nu mai fac mulinete bune.