Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
viper28
Puncte: 0

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de viper28 »

Cat de frumos si interesant devine aceast topic: Shimano sau Hakuyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

..............

mesaj modificat de Dan M

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

sebastis81 scrie: 2. Pt. gabi1 . Tie ti se pare normal ca oriunde vezi un posibil ungur sa-l ataci?
Dar sa deie Dumnezeu sa nu treci tu vecii vecilor Carpatii, ca nu avem nevoie de tine.
Si sa stii ca postarea ta nu eu am vazut-o care sunt 50%-50%, ca nevasta-mea care este 100% Romanca, nascuta si crescuta dincolo de Carpati. Acuma te las pe tine sa te gandesti in care parte a Carpatilor. :roll:

3. Deci, moderatorii chiar nu reactioneaza in nici un fel la asa ceva? Nu de alta dar nu ii prima data si chiar nu este frumos.
Sebastian, nu asta a fost ideea lui gabi .
Multumesc pentru aprecieri.

deusex

Mesaj de deusex »

Zici ca e la Marutza si o da inspre Capatos.

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Nu, gresesti, eu nu am nimic cu produsele ieftine si "din care nu se scoate nimic" cum zici tu. Am folosit de-a lungul timpului destule produse ieftine si inca folosesc.

Dan Mitranescu scrie:
Alex Matea scrie: Ma bucur ca faci asta de 8 ani, doar ai magazin si banner aici pe Crapmania, nu despre asta era vorba. Nu cred ca ai vazut banner pe Crapmania cu Alex Matea si magazinul sau produsele lui. Nu trebuie sa iti dau eu exemple despre topicurile pe care le-ai stricat, sau nu, sau despre alte postari ale tale de-a lungul timpului.
Ti-am scris mai sus motivele pentru care am intervenit in discutie, cred ca sunt destule. Da, majoritatea indirecte insa sunt destule...
Da, am vorbit de 100 de produse, poate chiar si de o mie in doi ani, da, le-am folosit pe toate destul de mult si nu doar eu ( da, nu am reusit sa scos 40 de tone cu ele cum spui ca ai facut tu ).
Le-am folosit mai multi oameni, pentru ca, nu stiu daca cunosti, insa asa se intampla la firmele mai mari, nu testeaza si foloseste doar unul produsele ci mai multi, s-a intamplat sa ies mai mult eu in fata, asta este. Nu am facut deloc comparatii intre produsele pe care le-am prezentat si a firmelor concurente cum fac altii...
Am vorbit de 100 sau 1000 de produse deoarece asta este job-ul meu, cu asta ma ocup, fac review-uri la revista, emisiuni si scriu articole.
Da, repet, am vorbit de peste 100 de produse pentru ca am avut acces la ele, la lucruri de calitate de la mai mai multe firme si le-am prezentat oamenilor.

Si asa ca un exemplu, Fox a scos acum un "Spomb" nou, denumit Impact Spod facut sub o licenta platita cu Spomb si printre altele nu denumite Spomb Fox sau altfel...asta doar asa ca un exemplu...
Repet pentru a nu stiu cata oara, nu am nimic cu produsele Hakuyo...
Pai cum sa recomanzi 1000 de produse dupa numai o activitate de doi ani. Aici ne incurcam. Parca dai putin otova, nu crezi.
Nu fac comparatii si nu am intrat pe topicuri aiurea, unde nu erau pomenite produsele mele. Tu faci asta acum.

Repet si eu : tu ai ceva cu ce costa putin si de unde nu ies bani.

viper28

Mesaj de viper28 »

deusex scrie:Zici ca e la Marutza si o da inspre Capatos.
Da', Cruduta? Cruduta unde e? :lol: :lol: :lol:

sebastis81

Mesaj de sebastis81 »

Dane, chiar la aia se referit exemplul esete si continuarea
Mitranescule,
Fa tata niste swingere mai frumoase, are dreptate si tecsi78, partea cromatica ti-o sugerez eu daca tu nu esti capabil...
Imagine
si stiu ca exact, asa a incercat sa se lege si de mine, ce este nesimtire. Numai ca atuncea am tacut, dar vad ca defapt nu a gresit atuncea ca se mai repeta.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .
Trebuie sa gasesc o solutie sa nu le mai transport in aceeasi husa

sebastis81

Mesaj de sebastis81 »

viper28 scrie:
deusex scrie:Zici ca e la Marutza si o da inspre Capatos.
Da', Cruduta? Cruduta unde e? :lol: :lol: :lol:
:roll: :wink: :lol: 8)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

2. Pt. gabi1 . Tie ti se pare normal ca oriunde vezi un posibil ungur sa-l ataci?
Nu am nimic cu nimeni, numai ca am sesizat ca mai toate reactiile negative la adresa lui Dan vin dintr-o anumita zona.
Nu eu am vopsit bornele kilometrice prin acele zone si nici nu am arborat drapele altele decat cele oficiale instigand la actiuni pe care tu insinuezi ca le promovez si eu in sens invers. :oops: Este doar o constatare a mea. Punct.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”