Jur ca acelasi problema am si eucarbocalm scrie:Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .
Trebuie sa gasesc o solutie sa nu le mai transport in aceeasi husa

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Jur ca acelasi problema am si eucarbocalm scrie:Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .
Din moment ce generalizezi nici nu am ce vb. Punct.gabi1 scrie:Nu am nimic cu nimeni, numai ca am sesizat ca mai toate reactiile negative la adresa lui Dan vin dintr-o anumita zona.2. Pt. gabi1 . Tie ti se pare normal ca oriunde vezi un posibil ungur sa-l ataci?
Nu eu am vopsit bornele kilometrice prin acele zone si nici nu am arborat drapele altele decat cele oficiale instigand la actiuni pe care tu insinuezi ca le promovez si eu in sens invers.Este doar o constatare a mea. Punct.
cobrele de carbon sunt un exemplu, rod podurile de la fox si daiwa, etc. chiar tu scriai pe forum ca ai trimis cobra originala la chinezi ca sa vada ce/cum sa faca. nu mai caut pe forum, sper ca iti amintesti.Dan Mitranescu scrie: Ce am copiat concret ?
Dong iti aduce niste copii dupa produsul X facut/gandit/inventat de firma Y. probabil ca sunt (si) produse pe care nu le-ai cerut in mod special, dar faptul ca vinzi o copie (tu si alti 100 de comercianti, nu spun ca e vb doar de tine) tot ca traiesti "pe spatele" celor care au inventat/gandit produsul se numeste.Dan Mitranescu scrie:Multe produse se gasesc la liber in targurile din China, Dong le aduce si eu le aleg . Asta face toata lumea, unde este copiatul ?
da, modul in care o faci in ultimul timp dovedeste ca ai devenit infatuat. cel putin asta "se simte", asta e personalitatea pe care o afisezi pe forum de ceva vreme incoace. probabil ca in afara forumului esti altfel, iti cunosti lungul nasului, ca sa zic asa. te rog reciteste-ti postarile de pe infopescar sau crapmania din urma cu cativa ani. dupa care citeste-ti postarile din ultimul an..........si trage singur o concluzie.Dan Mitranescu scrie:Ca imi evidentiez rezultatele se numeste aroganta sau infatuare ?
carbocalm scrie:Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .
Hakuyo Jr. Ultegra 6000Alexandru.Popescu scrie:carbocalm scrie:Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .
Hahahah, vezi poate fac puiuti. Cine stie ce combinatie bomba poate iesi.
Hm la partida de pescuit din we-ul trecut am scapat un peste.... sa fie de la velocity sau de la TD......nu m-am gandit niciodata ca nu s-ar putea imperechea:)))))sebastis81 scrie:Jur ca acelasi problema am si eucarbocalm scrie:Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .
Trebuie sa gasesc o solutie sa nu le mai transport in aceeasi husa![]()
![]()
bai nene invatati limba romana...eu speram sa scrie tecsi o carte, sa invatam si noi, miticii, cum se prinde crap fara sa folosim mamaliga seculara. si cand zic mitici nu ma refer la romanii din tara romaneasca ci ma refer la cei care, la fel ca mine, ii cheama dumitru si sunt alintati miticamarian_popescu scrie:aluziile la calitatile de pescar ale lui Dan Mitranescu ("sa scrie o carte sa ne invete si pe noi" sau "pescuitul la mamaliga intr-un lighean suprapopulat") mi se par mai deplasate decat comparatia dintre shimano si hakuio la capitolul mulinete (pro shimano, cu toate bucsile ei de plastic...ne mai uitam si la calitatea materialelor, nu numai la numarul de rulmenti)