Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
sebastis81
Puncte: 0

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de sebastis81 »

carbocalm scrie:Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .
Trebuie sa gasesc o solutie sa nu le mai transport in aceeasi husa
Jur ca acelasi problema am si eu :lol: :lol: :lol:

sebastis81

Mesaj de sebastis81 »

gabi1 scrie:
2. Pt. gabi1 . Tie ti se pare normal ca oriunde vezi un posibil ungur sa-l ataci?
Nu am nimic cu nimeni, numai ca am sesizat ca mai toate reactiile negative la adresa lui Dan vin dintr-o anumita zona.
Nu eu am vopsit bornele kilometrice prin acele zone si nici nu am arborat drapele altele decat cele oficiale instigand la actiuni pe care tu insinuezi ca le promovez si eu in sens invers. :oops: Este doar o constatare a mea. Punct.
Din moment ce generalizezi nici nu am ce vb. Punct.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Si ca sa vezi ca nu mint, concursul de casting a inceput printr-o initiativa a lui alexandru mihai sau marian constantin, nu mai stiu exact, pe care tu ti-ai insusit-o si monopolizat-o.
Oamenii sunt pe aici si pot confirma sau infirma.
Cat despre ruga ta asupra unui moderator, este neintemeiata, tu ai inceput cu jignirile asupra mea, ca de obicei, eu am spus numai adevarul, ceeace te deranjeaza enorm.

nicuB

Mesaj de nicuB »

Dan Mitranescu scrie: Ce am copiat concret ?
cobrele de carbon sunt un exemplu, rod podurile de la fox si daiwa, etc. chiar tu scriai pe forum ca ai trimis cobra originala la chinezi ca sa vada ce/cum sa faca. nu mai caut pe forum, sper ca iti amintesti.
Dan Mitranescu scrie:Multe produse se gasesc la liber in targurile din China, Dong le aduce si eu le aleg . Asta face toata lumea, unde este copiatul ?
Dong iti aduce niste copii dupa produsul X facut/gandit/inventat de firma Y. probabil ca sunt (si) produse pe care nu le-ai cerut in mod special, dar faptul ca vinzi o copie (tu si alti 100 de comercianti, nu spun ca e vb doar de tine) tot ca traiesti "pe spatele" celor care au inventat/gandit produsul se numeste.
daca eu iti aduc in casa un lucru furat, iar tu stii ca e furat, esti partas cu mine. cam asta e ideea si cu produsele copiate de chinezi. chiar daca de multe ori copia poate sa fie mai buna ca originalul, tot copie se cheama.
Dan Mitranescu scrie:Ca imi evidentiez rezultatele se numeste aroganta sau infatuare ?
da, modul in care o faci in ultimul timp dovedeste ca ai devenit infatuat. cel putin asta "se simte", asta e personalitatea pe care o afisezi pe forum de ceva vreme incoace. probabil ca in afara forumului esti altfel, iti cunosti lungul nasului, ca sa zic asa. te rog reciteste-ti postarile de pe infopescar sau crapmania din urma cu cativa ani. dupa care citeste-ti postarile din ultimul an..........si trage singur o concluzie.
la urma urmei, pt hakuyo, ca e de bine sau de rau, tot reclama se numeste....

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

carbocalm scrie:Mie imi este cel mai greu pentru ca am un set de TD 6000 si un Shimano .

Hahahah, vezi poate fac puiuti. Cine stie ce combinatie bomba poate iesi.
...

sebastis81

Mesaj de sebastis81 »

Alexandru.Popescu scrie:

Hahahah, vezi poate fac puiuti. Cine stie ce combinatie bomba poate iesi.
Hakuyo Jr. Ultegra 6000

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

aluziile la calitatile de pescar ale lui Dan Mitranescu ("sa scrie o carte sa ne invete si pe noi" sau "pescuitul la mamaliga intr-un lighean suprapopulat") mi se par mai deplasate decat comparatia dintre shimano si hakuio la capitolul mulinete (pro shimano, cu toate bucsile ei de plastic...ne mai uitam si la calitatea materialelor, nu numai la numarul de rulmenti)

Nu sunt multi care sa se descurce in concursuri (pe ligheane sau lacuri grele, de talie mondiala) la fel de bine ca pe dunare sau lacuri de acumulare, pescuind crap/somn/salau, in toate tehnicile posibile, precum Mitranescu...va permiteti cam multe
si o spune unul pe care probabil DM i-ar baga pe lista aceea de 10 gica-contra

cat despre copiat...am dat bucuros banii pe unele dintre ele, care fac exact aceeasi treaba ca si originalul. si am scutit ceva banuti. dar in unele cazuri, distanta de la copie la original e muuult prea mare ca sa permita comparatia (ex: copia dupa sky pod)

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

sebastis81 scrie:
Jur ca acelasi problema am si eu :lol: :lol: :lol:
Hm la partida de pescuit din we-ul trecut am scapat un peste.... sa fie de la velocity sau de la TD......nu m-am gandit niciodata ca nu s-ar putea imperechea:)))))
Bineinteles, pescarul e absolvit de orice vina:)))))))))))))
Dragos MARDARE
CS APS

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Nicu, mi se pare limitata rau de tot discutia despre copiat in vremurile astea, dar hai sa o purtam prieteneste daca se poate.

Am trimis o cobra de policarbonat in China si am spus sa faca una la fel, din carbon. Sa inteleg ca nu aveam acest drept moral si trebuia sa vand numai ce este pe piata. Tehnologia de fabricare a cobrelor respective este INVENTIEA fabricii din China. Ulterior produsul a fost preluat si de Prologic si mai nou de Carp Academy din Ungaria . Asta ce este ?

Pentru lansete am schimbat tot ce era pe ele si am directionat costurile aferente infrumusetari comerciale, catre partea utila a batului. Este o INOVATIE in domeniu. Nimeni nu a avut puterea asta de caracter in primul rand. La ora asta lansetele Hakuyo sunt "copiate" sub un alt brand si anume Navis ( parca ). Oamenii fac acelasi lucru in Ungaria, pe care l-am facut eu in Romania, legat de promovarea utilitatii produsului in defavoarea altor aspecte. Maine incepe concursul de casting in Ungaria facut pe aceleasi criterii INVENTATE DE MINE IN CASTING, de a folosi doua tipuri de lansete si de a o scoate in evidenta pe cea mai buna pentru aruncari. Asta nu este copie? Cata minte sa am sa fiu deranjat, chiar daca imi poate afecta vanzarile datorita aceluiasi stil de abordare.
Obtin un pret competitiv , sa fiu sanatos, daca nu la gara ...

Legat de avertizori, nu stiu ce se poate spune pentru ca au venit direct din fabrica asa, dupa mai multe indicatii asupra functiilor din partea mea. La fel cum am procedat si cu noua statie , care o sa apara. Nu o fac chinezii numai pentru noi si o sa mai apara si pe la altii. Sufar eu din asta ?

La swingere am schimbat balamaua, inovatia mea, si acest lucru a fost preluat si de alte branduri.

Mamaliga ca nada de competitie este tot inventia mea. Ce treaba am cu Vasile Baboieru ca a facut acelasi produs ulterior ?

Plumbii cu tija si cu autointepare la interior sunt tot inventia mea . Inclusiv castigatul in distanta cu ei. Internetul este plin de producatori ai lor acum. Ce treaba am cu ei ? Chiar sunt mandru. Cu momitoarele MV2 la fel. Ce treaba am eu cu Claudiu ca foloseste acelasi nume inventat de mine?

Ne legam de un rodpod ( pe care il balacaresc peste tot pentru cat este de instabil ), sau de un produs de 15 lei ( spomb ) care este plin Niro de el , la toti chinezii ? Pai eu l-am facut pe ala ? Sau nu am dreptul sa il vand din principii morale ?

Cam asta este cu inventatul si copiatul.
.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

marian_popescu scrie:aluziile la calitatile de pescar ale lui Dan Mitranescu ("sa scrie o carte sa ne invete si pe noi" sau "pescuitul la mamaliga intr-un lighean suprapopulat") mi se par mai deplasate decat comparatia dintre shimano si hakuio la capitolul mulinete (pro shimano, cu toate bucsile ei de plastic...ne mai uitam si la calitatea materialelor, nu numai la numarul de rulmenti)
bai nene invatati limba romana...eu speram sa scrie tecsi o carte, sa invatam si noi, miticii, cum se prinde crap fara sa folosim mamaliga seculara. si cand zic mitici nu ma refer la romanii din tara romaneasca ci ma refer la cei care, la fel ca mine, ii cheama dumitru si sunt alintati mitica :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”