Shimano tribal xs1 intensity

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
daniel_l

Shimano tribal xs1 intensity

Mesaj de daniel_l »

Buna
Dupa cum se vede as fi interesat de aceasta lanseta,am citit cam tot ce se poate citi despre aceasta lanseta dar inca mai am îndoielile mele(in privința tc).as vrea sa le imperechez cu shimano bb ci+4 xtr-a lc.daca cineva are aceasta configuratie as aprecia niște opinii despre.precizez ca deocamdată iesirile mele nu cred ca o sa depaseasca 24h si pe baraje

Florin Marcus
Puncte: 0

Re: Shimano tribal xs1 intensity

Mesaj de Florin Marcus »

Ai mp.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut.
Este o lanseta semirapida, din punctul meu de vedere, o lanseta foarte bine construita. Inele "single leg" pe tronsonul de varf, ceea ce ofera varfului o revenire mai buna datorita greutatii mai mici, aspectul de fagure pe un blanc slim fac din aceasta lanseta o bijuterie :D
Combinata cu o mulineta big pit Ci4 Shimano, cred ca iti va oferi multe placeri atat in lansare cat si in drill.

Singurul dezavantaj al acestei lansete, este pretul nu tocmai mic :D

daniel_l

Mesaj de daniel_l »

In ceea ce priveste pretul se poate sa ai dreptate,dar avand in vedere ca nu vreau sa imi schimb prea curand echipamentul m-am gandit ca ar merita investitia.cel mai ieftin am gasit-o la 199 e pe un site din franta dar nu aveau pe stoc iar pe chronocarpe ajunge la 219 e.in acelasi timp ma uitasem si la prologic c3 dar nu prea se gasesc,pt ca acum au bagat pe piata varianta noua c3 pro rod(diferenta de pret nefiind asa mare,is 90 %ca voi merge pe mana shimano,desi is daiwa :mrgreen:

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Ai facut o alegere excelenta ! Sa ne tii la curent :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”