Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
i-ai dat apa la moara,stie sa conjuge verbele"a fi si a face" la viitor ca nimeni altul,are probleme cu conjugarea lor la trecut si mai ales la prezent...parca a fost coleg de banca cu Vanghelieaurelian_solomon scrie:Hmmm...! Deci va recomanda, la sefia FRPS, faptul ca aveti Carnet de Pescar din 1963.Stefan Popescu scrie:Văd că devin interesant. Câteva date cred că sunt necesare.
-Absolvent al IP București - fac. de Mecanică 1982.
- Masterat în Marketing- Management al Universității din Neuchatel 1994
Profesional:
Inginer stagiar, sef sectie și din 1996 director de societăți comerciale.
Din 2002 proprietar de firmă privată.
Pescar sportiv din 1963 de la vârsta de 8 ani. Cu carnet. Nu am participat la competiții neoficiale, din motive lesne de înțeles.
Vad ca la competiti neoficiale nu ati participat, numitile pe cele oficiale la care ati participat va rog!
...
Domnule Popescu, va urez succes in demersul dvs, care o fi el, dar pentru mine, fara sa va jignesc, sunteti o nonvaloare a pescuitului autohton, tara asta sa aiba o sansa trebuie sa promoveze elite, minti luminate. Acuma inteleg, si ar trebui sa intelegeti si dvs reactile adverse, venite din partea pescarilor sportivi, e greu sa accepti ca cineva ca dvs sa spuna ce e bine si ce nu, intrun domeniu, pe care nu-l intelege, grav e ca pretindeti ca-l intelegeti.
Pentru prima data, efectiv contam pe harta Pescuitului de Crap International, oameni aceia care au facut posibil acest lucru, acestia trebuie promovati.
Spunetine, dvs cu ce veniti nou, ce proiect aveti, ce doriti sa realizati?
Un act, ceva, care sa ateste lucru asta?Ceva irevocabil daca se poate.Stefan Popescu scrie:Denumirea actuală este Federația Română de Pescuit Sportiv.
Mai grav e ca afirma ca nu se va ocupa direct de domeniul competitional ci doar o sa managerieze federatia.aurelian_solomon scrie:Hmmm...! Deci va recomanda, la sefia FRPS, faptul ca aveti Carnet de Pescar din 1963.Stefan Popescu scrie:Văd că devin interesant. Câteva date cred că sunt necesare.
Profesional:
Pescar sportiv din 1963 de la vârsta de 8 ani. Cu carnet. Nu am participat la competiții neoficiale, din motive lesne de înțeles.
.......................................
sa spuna ce e bine si ce nu, intrun domeniu, pe care nu-l intelege, grav e ca pretindeti ca-l intelegeti.
................Stefan Popescu scrie:În primul rând, am introdus pescuitul sportiv în legalitate. Pescarii sportivi, ăia pentru care vă plângeți, vor putea beneficia de drepturile prevăzute de lege și care până acum au fost batjocorite. Dacă puteți să-mi spuneți pe unde se găsesc clasificările sportive, titluri oferite și meritele sportive pentru rezultatele obținute până acum, v-aș rămâne îndatorat. Atât doar dacă am reușit să fac și tot este mai mult decât toate rezultatele sportive de până acum.
Și cine a autorizat participarea echipei naționale?
Nu cred că cineva sesizează faptul că, dacă nu se intră în legalitate, acest titlu riscă să fie pierdut.
"nea" fanele,am citit pe alt forum ,ca te-ar fi zidit colegii in birou dupa revolutie?...e adevarat sau e numai misto?Stefan Popescu scrie:Văd că devin interesant. Câteva date cred că sunt necesare.
Profesional:
Cati bani primiti (federatria) anual de la bugetul statului?Stefan Popescu scrie:La cate tampenii s-au spus despre mine, una in plus nu mai conteaza.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Numai fraierii mai cred asa ceva.![]()
![]()
![]()
Crezi?Stefan Popescu scrie:Are caracter oficial! Și altă federație nu se mai poate constitui!Albert scrie:Aha.Deci nu se stie...cu c fara c..agramari..cu n sau fara..tipic.Bine ca merge copy/paste si cu stangu-n oo.Stefan Popescu scrie:Denumirea actuală este ..
Despre CN-ul nu mai zici nimic? Cu ce e mai cu mot decat celelalte?