Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ghinion pentru Dumneata Domnule Fane!Stefan Popescu scrie:Nu numai că eu cred, dar sunt și sigur!![]()
![]()
![]()
Legea 69/2000:
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Ghinion!![]()
![]()
![]()
Poate ca sunt doar 4 care au termenul "Karate" in denumire. Iti garantez ca sunt mult mai multe.Marian Constantin scrie:la karate sunt 4 federatii , doar Romania si Japonia au atatea ...
se poate constitui si Federatia de pescuit la crap ...
Tu ar fi trebuit. Cu ajutorul nostru al tuturor. Acum crezi ca mai e posibil sa-ti continui proiectul inceput!!!!!!!!!?andrei vladeanu scrie:te-am mai intrebat o data.Marian Constantin scrie:la karate sunt 4 federatii , doar Romania si Japonia au atatea ...
se poate constitui si Federatia de pescuit la crap ...
cine sa o constituie?????
mai ales daca este sustinut printr-un memoriu beton si semnat de...2-3 pescari care-si argumenteaza prezenta acestei actiuni cu cateva zeci de rezultate nationale si internationale , bineinteles nerecunoscute de popescu zis si ZEUScornel.s scrie:ANST-ul a dat avizele atunci ca sa scape de procesele lui Nea Fane, dar ca orisice aviz se poate retrage sau anula in instanta.
fiecare pe cat valoreaza Cornele ...cornel.s scrie: Singura tristete, dar si asta trecatoare, e ca sunt destui dintre voi cu influente, care se vand pe doi arginti.