Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de Val »

Pai va spun eu ca se poate ... dar nu dezvolt aici , ca ne citeste Fane si cine stie ce betze in roate mai baga . E simplu si chiar el deschide mintile cui intelege , prin postarile lui :lol: Eu va spun cum se poate face , dar nu ma bag nici cat negru sub unghie .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Au mai încercat și alții, Val. Și nu au reușit. Oricum, încercarea moarte n-are! :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Nu numai că eu cred, dar sunt și sigur! :lol: :lol: :lol:
Legea 69/2000:
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.

Ghinion! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ghinion pentru Dumneata Domnule Fane! :wink:
Cine a decis ca FRPS ( sau FRPSC ) va deveni federatie nationala de pescuit sportiv?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Marian Constantin scrie:la karate sunt 4 federatii , doar Romania si Japonia au atatea ...

se poate constitui si Federatia de pescuit la crap ...
Poate ca sunt doar 4 care au termenul "Karate" in denumire. Iti garantez ca sunt mult mai multe.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
Marian Constantin scrie:la karate sunt 4 federatii , doar Romania si Japonia au atatea ...

se poate constitui si Federatia de pescuit la crap ...
te-am mai intrebat o data.

cine sa o constituie?????
Tu ar fi trebuit. Cu ajutorul nostru al tuturor. Acum crezi ca mai e posibil sa-ti continui proiectul inceput!!!!!!!!!?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Intr-un cuvant, pot fi infiintate "n" federatii de pescuit. Autoritatea care reglementeaza si reprezinta statul pe pescuit este ANPA-ul ( probabil la asta spera Dom` Popescu ). Ca este pescuit sportiv sau de agrement se va decide in cadrul structurilor ministeriale. Una dintre aceste "n" federatii de pescuit va fi desemnata, pe filiera AGVPS, sa reprezinte Romania la CM de crap, spinning, stationar etc. DOAR ACEEA VA FI FEDERATIA NATIONALA. Abia dup-aia se va obtine si acordul MTS. ANST-ul a dat avizele atunci ca sa scape de procesele lui Nea Fane, dar ca orisice aviz se poate retrage sau anula in instanta.
Atat de simplu e.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie:ANST-ul a dat avizele atunci ca sa scape de procesele lui Nea Fane, dar ca orisice aviz se poate retrage sau anula in instanta.
mai ales daca este sustinut printr-un memoriu beton si semnat de...2-3 pescari care-si argumenteaza prezenta acestei actiuni cu cateva zeci de rezultate nationale si internationale , bineinteles nerecunoscute de popescu zis si ZEUS

timpul le rezolva pe toate si vom vedea cine rade la urma ...

nu-mi amintesc ca vreodata sa fi triumfat trufia , aroganta sau minciuna asa ca cei care inca v-ati pastrat demnitatea , adica acei 2-3 aveti incredere in dreptate
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu m-as fi manjit atata pe forumuri daca n-as fi avut incredere in dreptate, n-as fi stiut ce stiu sau n-as fi cunoscut adevarata fata a pescuitului. Singura tristete, dar si asta trecatoare, e ca sunt destui dintre voi cu influente, care se vand pe doi arginti.
Fane a incercat sa faca ce face aici cu LRS-ul. Unitatea si buna organizare de-acolo l-a redus la tacere definitiv, prin instante.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornel.s scrie: Singura tristete, dar si asta trecatoare, e ca sunt destui dintre voi cu influente, care se vand pe doi arginti.
fiecare pe cat valoreaza Cornele ...

" nea mishu " , asa cum este cineva mai sus familiarizat cu Eminescu spune :

" intre caractere si inteligente n-ar trebui sa existe alegere . Inteligente se gasesc foarte adesea , caracterul foarte rar "

si tot din " nea mishu" referitor la justificarea MA ANGAJEAZA !!

" munca unui om se poate plati , caracterul sau cultura nici gand "
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Domnilor , de ce nu va faceti un top 5 persoane , care ar putea in viitor sa faca ceva pentru pescuitul de crap ?

Nu ma situez printre ele , nu ma votati ca e degeaba .
Dar vad ca un Tatae , din Anglia este foarte curtat sa faca el ceva ? Ce sa faca ?
Sunt cativa pe aici prin tara , care daca ar avea un mandat ferm . si sustinere financiara , linga un Carstocea si financiar ma bag si eu , si cred ca si un Badica , Oana , Badulescu , Gabi Viteza , Moara Vlasiei , poate Tincabesti , samd , nu ar zice nu !
Sa o luam de la capat cu fenomenul asta ... dar asta numai daca cineva isi asuma respectul fata de aia 5-7 insi care vor munci la greu sa faca ceva ...Si daca nu le-a iesit ... asta este , macar stim ceva sigur . Sunt o palarie de baieti destepti aici ...dar sa nu incepem iarsi cu captura personala .... sunt unii care scriu si stu ce scriu si poate nu au prins decit maxim 5 kg la crap . Adica sa fie buni la organizare si nu la tras peste din balta .... penru ca din pacate si una si alta nu se poate .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”