Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de Val »

irinel bunica scrie:Fi convins Val ca toti "Pelicani" vor fi acolo unde va fi nevoie! Eu unu ma las de pescuit decat sa merg la Federatia lui "Nea Fane"! Si eu am onoare nu ling unde am scuipat, chiar daca pierd tot!
Irinele nu e vorba de scuipat sau de lins .
Lucrurile stau asa de simplu ...Imi place sa cred ca exista o mireasa , parguita si buna de maritis , astea sunt cluburile serioase de pescuit la crap .... Au cam tot ce le trebuie si ceva zestre si performante , samd ... si le curteaza doi haiduci ... Unul prea activ si prea mindru si unul inactiv si prea batrin .
Noi trebuie sa alegem ....Eu unul l-as lua pe ala batrin ca mai stie si pe afara tarii si poate m-ar scoate si la bulgari la plaja si pesemne ca l-as face sa nu i se scoale din 2 in 2 ore... dar sa se dea si el macar mai tinar , sa se organizeze , sa se spele , sa se barbiereasca , sa faca ceva sa fie comparabil cu ala mai tinar si vocal ...
Pe ala tinar nu il accept - ca ii pute gura ! Acum si la asta al meu ii pute ....rau , dar ma gandesc ca il fac eu om de casa , are pasaport !!! ....pe termen lung .

Scuze pentru text , e doar o metafora !

irinel bunica
Puncte: 0

Mesaj de irinel bunica »

Frumoase metaforele! :)
E ca in vorba aia " din doua rele o alegi pe aia mai putin rea"
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

irinel bunica scrie:Frumoase metaforele! :)
E ca in vorba aia " din doua rele o alegi pe aia mai putin rea"
Da dragul meu , dar mireasa noastra e imbracata de firma mare ... e participanta de citeva ori pe banii neamurilor la un Concurs mondial de frumusete , basca in 2012 , a ajuns Miss World , e adevarat acasa la Constanta si au costat mai mult fardurile decit drumul , dar e clar ca e frumoasa de pica !

Avem doi tzapi care se bat pe ea .... Si ea saraca , nu are nimic de zis .Ateapta sa vada cine o f...e de acum incolo !

Eu asta nu accept ...

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

:lol: :lol: :lol:
Ce frumos le spui! Big like! Poate o belim toti pe mireasa, asta ca sa fie bine! :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

depravatilor , un exemplu din Shakespeare nu gaseati si voi !! :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

irinel bunica scrie::lol: :lol: :lol:
Ce frumos le spui! Big like! Poate o belim toti pe mireasa, asta ca sa fie bine! :lol:
Pai sa va dau un exemplu din Razboi si Pace ? E cam acelasi lucru , Natasha nu e pentru cine se potriveste , e pentru cine ramine la urma ...in viata ))))) Si si pe asta au ciufulit-o citiva pina sa ramina cu Serghei ... ( asta daca imi aduc bine minte numele boierului )

Tatae - pe Shakespeare nu l-am studiat pina acum , imi rezerv bucuria la senectute si nu mai e mlt timp pina atunci . Mai sunt si Wagner , Bach , si altii care stau la coada dar acum sunt fiert pe Tchaikovsky si literatura rusa .
Ultima oară modificat Mie Iul 10, 2013 21:59 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

zi mai bien din Othello , cam cine ar fi Iago si cine Cassio ? nu zic de Emilia sau Desdemona ca va ganditi iar la beleala :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

stiu eu pe unul care ar cam fi ca Raskolnikov , daca tot zici de Dostoievski , averear soarta lui ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:stiu eu pe unul care ar cam fi ca Raskolnikov , daca tot zici de Dostoievski , averear soarta lui ...
Crima inteleg dar de ce si pedeapsa ? E un vizionar ....Asta in sensul romanului ... Mie imi place Rasputin ...dar deja asta e istorie si legenda

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”