Irinele nu e vorba de scuipat sau de lins .irinel bunica scrie:Fi convins Val ca toti "Pelicani" vor fi acolo unde va fi nevoie! Eu unu ma las de pescuit decat sa merg la Federatia lui "Nea Fane"! Si eu am onoare nu ling unde am scuipat, chiar daca pierd tot!
Lucrurile stau asa de simplu ...Imi place sa cred ca exista o mireasa , parguita si buna de maritis , astea sunt cluburile serioase de pescuit la crap .... Au cam tot ce le trebuie si ceva zestre si performante , samd ... si le curteaza doi haiduci ... Unul prea activ si prea mindru si unul inactiv si prea batrin .
Noi trebuie sa alegem ....Eu unul l-as lua pe ala batrin ca mai stie si pe afara tarii si poate m-ar scoate si la bulgari la plaja si pesemne ca l-as face sa nu i se scoale din 2 in 2 ore... dar sa se dea si el macar mai tinar , sa se organizeze , sa se spele , sa se barbiereasca , sa faca ceva sa fie comparabil cu ala mai tinar si vocal ...
Pe ala tinar nu il accept - ca ii pute gura ! Acum si la asta al meu ii pute ....rau , dar ma gandesc ca il fac eu om de casa , are pasaport !!! ....pe termen lung .
Scuze pentru text , e doar o metafora !