Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de Val »

irinel bunica scrie:Lasand gluma la o parte trebuie sa gasim o forma de organizare! Chiar nu am nimic cu Andrei, este un baiat foarte istet, dar din dorinta de a face bine, isi asuma ceva ce nu il pune in evidenta asa cu isi doreste el!
Irinele , ti-o spun eu pentru el ...s-a saturat de cita rica si invrajbire este intre noi si cind ne prezentam asa , fac ce vor altii cu noi . Vorba lui , valerica sunt variante multiple , nu tin de mine , dar cu cine ? Cu primii care fug de colo - colo , cu oameni ca astia care ii vedem acum ..??? Ce dracu , avem o varsta ! Cat sa mai duci ? Si eu ma cert cu Victor pe Forum de 10 ani , dar cind ne vedem ne respectam , mergem la o stiuca impreuna , jucam o tabla , samd ... stii bine ca nimeni nu e capos ...dar nu exista unitate !
De fapt asta este ...cind ne vedem face to face ne respectam , cind vin si altii si ne intarita ....se alege praful .

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Iar te bagi tu in seama ca un om mare sa ne spui noua cum sa gandim si ce sa facem!
Pana una alta avem o problema noi doi. Inainte de ignore. Sau te crezi tot la tine pe blog? Site-ul asta daca l-ai instrainat nu-ti mai apartine. Esti mai mult offtopic pe-aici sau lansezi discutii personale ca sa abati atentia de la subiectele puse in discutie.
Mai vi si cu idei gen "unii care nu au scos nici 5 kile din balta, dar se pricep la organizare".
Vorbeai despre tine ca in concret eu stiu niste concursuri unde ai participat si cam asa s-a intamplat. Basca te bagai in seama cu new entry-urile care rupeau podiumul?
Crezi ca fiind amic sau buna cunostinta cu unii sau cu altii dintre cei vechi sau scotand cate un ban din buzunar vei ajunge vreodata pescar? N-ai fost si nici nu vei fi. Faci asta ca sa ai si tu "prietenii" tai. Cand ti se vor termina banii sunt curios cati te vor mai suna. Mai cunoastem cazuri.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:Iar te bagi tu in seama ca un om mare sa ne spui noua cum sa gandim si ce sa facem!
Pana una alta avem o problema noi doi. Inainte de ignore. Sau te crezi tot la tine pe blog? Site-ul asta daca l-ai instrainat nu-ti mai apartine. Esti mai mult offtopic pe-aici sau lansezi discutii personale ca sa abati atentia de la subiectele puse in discutie.
Mai vi si cu idei gen "unii care nu au scos nici 5 kile din balta, dar se pricep la organizare".
Vorbeai despre tine ca in concret eu stiu niste concursuri unde ai participat si cam asa s-a intamplat. Basca te bagai in seama cu new entry-urile care rupeau podiumul?
Crezi ca fiind amic sau buna cunostinta cu unii sau cu altii dintre cei vechi sau scotand cate un ban din buzunar vei ajunge vreodata pescar? N-ai fost si nici nu vei fi. Faci asta ca sa ai si tu "prietenii" tai. Cand ti se vor termina banii sunt curios cati te vor mai suna. Mai cunoastem cazuri.
Bina ma lasa ...altceva mai poti ? zau asa ..strici pagina asta .. Si zau ca te apreciezi prea mult cind scrii NOUA ?! care noua ? Tie ? Asculta Radio Guerilla si vezi definitia Pitzipoancei de wall
Sau a celui Spamul celebrus ....
Ultima oară modificat Mie Iul 10, 2013 22:38 de către Val, modificat 1 dată în total.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
Bina ma lasa ...altceva mai poti ? zau asa ..strici pagina asta ..
In pagina asta se incearca un sondaj. Tu ce faci in ea? Ca sa terminam cu monoloagele inoportune nu de alta.
Urban culture.

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Val scrie:
irinel bunica scrie:Lasand gluma la o parte trebuie sa gasim o forma de organizare! Chiar nu am nimic cu Andrei, este un baiat foarte istet, dar din dorinta de a face bine, isi asuma ceva ce nu il pune in evidenta asa cu isi doreste el!
Irinele , ti-o spun eu pentru el ...s-a saturat de cita rica si invrajbire este intre noi si cind ne prezentam asa , fac ce vor altii cu noi . Vorba lui , valerica sunt variante multiple , nu tin de mine , dar cu cine ? Cu primii care fug de colo - colo , cu oameni ca astia care ii vedem acum ..??? Ce dracu , avem o varsta ! Cat sa mai duci ? Si eu ma cert cu Victor pe Forum de 10 ani , dar cind ne vedem ne respectam , mergem la o stiuca impreuna , jucam o tabla , samd ... stii bine ca nimeni nu e capos ...dar nu exista unitate !
De fapt asta este ...cind ne vedem face to face ne respectam , cind vin si altii si ne intarita ....se alege praful .
Ce frumos ar fi ca macar acum in ultimul ceas sa se faca ceva si toate aceste certuri ale voastre sa se concretizeze in ceva ce va dainui multi ani pentru lumea crapista! Mor de oftica cand vad pe balta ca lumea se distreaza si socializeza si a doua zi pe forum sunt cei mai mari dusmani!
Trebuie sa facem ceva sa nu fim condusi de cei expusi de tine mai sus!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:
Val scrie:
Bina ma lasa ...altceva mai poti ? zau asa ..strici pagina asta ..
In pagina asta se incearca un sondaj. Tu ce faci in ea? Ca sa terminam cu monoloagele inoportune nu de alta.

Bai baiatule , situatia e asa de rahat , incit nu pot sa ti-o spun decit foarte clar Din cauza ta sau a multor ca tine care scriu aici pentru a-si justifica existenta , exista situatia asta actuala ... cind comunitatea adevarata crapista , este carte de joc pentru doua entitati care se bat intre ele si nimeni nu isi asuma o pozitie , de frica sa nu intre in gura spurcata a unuia ca tine
Este ultima data cind iti mai raspund .... esti mult prea .... .... Nu te increde in a te crede ca esti pescar de crap , de competitie ....esti doar un .... care din lipsa de timp imputzi postarile pe unde apuci si iti faci si un merit din chestia asta ... esti prieten cu toti , iti permiti orice , esti doar ......... un ochi , dovedit , care cind unii din prietenii astia cu care ma mandresc eu si imi ofera calitatea de a posta , pescuiau cu un carlig tu nu stiai ca exista si altceva decit bomba cu carmace ... sau cum dracu ii spune ...

Dpdmdv esti un nimic , un gunoi si o mizerie a acestui Forum .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

irinel bunica scrie:
Val scrie:
Ce frumos ar fi ca macar acum in ultimul ceas sa se faca ceva si toate aceste certuri ale voastre sa se concretizeze in ceva ce va dainui multi ani pentru lumea crapista! Mor de oftica cand vad pe balta ca lumea se distreaza si socializeza si a doua zi pe forum sunt cei mai mari dusmani!
Sa dea D-zeu , dar ma indoiesc . Si noi suntem slabi si plini de orgolii . Uite eu saptamina viitoare doresc sa ma vad cu dl Selaru si sa ii explic lucrurile astea .... si sa deschid drumul cui va dori sa o faca ca lumea . Cine se baga ?
Tatae doreste si el sa vina cu mine . Mai sunt doritori ?
Ultima oară modificat Mie Iul 10, 2013 22:52 de către Val, modificat 1 dată în total.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

irinel bunica scrie:
Bine ar fi sa fi si ascultat Irinele.
Din pacate nu se vrea sa se renunte la orgoliile prostesti, copilaresti etc. Desi nu-mi place stilul lui Val ma las antrenat in discutii idioate doar pentruca are niste "mici derapaje" in care spune exact care-i buba.t
E foarte adevarat ca in tagma asta sunt destule "capete luminate" care nici macar nu deschid gura sau tasteaza odata la suta de ani. Sti de ce? Ca nu vor sa fie partasi la mocirla creata artificial de unii sau de altii.
Ideea e sa fie liniste si "vot" la unison. Atata timp cat eu trebuie sa aflu cine cu care se mai injura la modul prietenesc vorbind, de unde seriozitate? O poate cere omul cand e tardiv degeaba. lumea nu e proasta si nu se inhaiteaza asa cu oricine. Multi participa doar de dragul de a iesi din casa la "viata" asta. Cand se ingroasa gluma se retrag in mediul lor tacut si sigur.
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@Val & Cornel
O sa va rog sa va abtineti de la a va contra aiurea, in public ! Daca aveti ceva de impartit, la modul cum ati facut-o mai sus, mergeti pe varianta MP.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:
irinel bunica scrie:
Bine ar fi sa fi si ascultat Irinele.
Din pacate nu se vrea sa se renunte la orgoliile prostesti, copilaresti etc. Desi nu-mi place stilul lui Val ma las antrenat in discutii idioate doar pentruca are niste "mici derapaje" in care spune exact care-i buba.t
E foarte adevarat ca in tagma asta sunt destule "capete luminate" care nici macar nu deschid gura sau tasteaza odata la suta de ani. Sti de ce? Ca nu vor sa fie partasi la mocirla creata artificial de unii sau de altii.
Ideea e sa fie liniste si "vot" la unison. Atata timp cat eu trebuie sa aflu cine cu care se mai injura la modul prietenesc vorbind, de unde seriozitate? O poate cere omul cand e tardiv degeaba. lumea nu e proasta si nu se inhaiteaza asa cu oricine. Multi participa doar de dragul de a iesi din casa la "viata" asta. Cand se ingroasa gluma se retrag in mediul lor tacut si sigur.
Bai p...... cum dracu crezi tu ca vreodata o sa ma confesez tie , cit de mult mi-e drag sau nu cineva pe Forumul asta , in timpul liber . Pai nu vezi ca te bagi ca viespea in discutii si vrei musai sa fii bagat in seama ..... Mai si reprosezi ca nu suntem sinceri ??? ))) Adica daca eu ma cert cu Victor sau Irinel , o sa iti spun tie pe Forum , ca sa ne impaci tu ????????????????? Du-te d.......

@gor

fa ceva si mai limiteaza viespea asta ... si nu imi recomanda sa ma mut cu el pe privat ! Daca el scrie , scriu si eu . da-l in p..a mea de trafic , cind e groasa , e groasa ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”