sportivii cluburilor federatiei de la alba

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: sportivii cluburilor federatiei de la alba

Mesaj de Cristi Y »

Popescu Stefan scrie:Te-ai întrebat vreodată ce legătură ai tu cu federația?

care federatie ??????? te referi cumva la AF-ul tau ???
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

prostovanule frustrat , medaliile MELE de mai jos sunt emise de ADEVARATA FEDERATIE la care tu in crizele de paranoia visezi sa te afiliezi , de parca aia recunosc toate latrinele nevinovate din care urla cate un nebun la luna
Fişiere ataşate
IMG-20120219-00091.jpg
IMG-20120219-00091.jpg (84.69 KiB) Vizualizat de 814 ori

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

Popescu Stefan scrie:și s-au dat premii de 10.000 lei,
..s-au dat?Sigur? :lol: :lol: Cam cat de aproape ai fost sa faci puscarie pentru datul asta?Ca de corectii fizice nu cred c-ai scapat...inca :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

le-a dat ca urla lumea dupa el si si-a dat seama ca e groasa , escrocul crede ca vine cu abureli si trece lumea cu vederea

ai vrut sa furi pescarii jigodie si vrei sa-i furi in continuare :evil: :evil: :evil:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Cristi Y scrie:
Popescu Stefan scrie:Te-ai întrebat vreodată ce legătură ai tu cu federația?

care federatie ??????? te referi cumva la AF-ul tau ???
Îți place sau nu, altă federație nu se va mai înființa în România. Așa că și datorită mâncătoriilor care caracterizează pescuitul sportiv, mai alea la crap, federația a fost făcută de alții și odată și-o dată tot aici veți ajunge. Asta dacă vreți să se mai vorbească de voi prin pescuitul sportiv. Ce legătură am eu cu federația? Sunt președintele ei și dacă o să apari pe undeva ca sportiv legitimat, o să ai ocazia să-mi admiri semnătura pe carnetul tău de sportiv.
Apropo, unde se găsește palmaresul tău? De obicei știu să caut și nu am dat de rezultatele tale. Alea sportive le țin federațiile. Nici măcar AGVPSR nu știe nimic de tine.Vezi http://agvps.ro/m_pescuit_sportiv.php
Nici pentru ăștia nu existi. Și cică v-au trimis la competiții oficiale. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

bai... fratilor mi "mucles..." ca nu e chiar asa ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS:AMINDOI..! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

popescule te bagi cu oameni care chiar au facut ceva in pescuitul la crap
muta capra in bularia, dar cred ca nici acolo nu vei avea succes. :oops:
Balta Puiesti

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Tataie tea agitat tare fraierul asta cu alura de presedinte,lasatil draq ca il ia apa cit de curind..........................cuM a venit asa se duce.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Genes Florin scrie:popescule te bagi cu oameni care chiar au facut ceva in pescuitul la crap
muta capra in bularia, dar cred ca nici acolo nu vei avea succes. :oops:
Genes,
Este o chestiune de interpretare, nu altceva. Oamenii care tu spui că au făcut ceva în pescuitul la crap, au făcut un singur lucru; au pescuit și au avut rezultate care nimeni nu le poate contesta, nici măcar eu. Ceea ce spun eu nu ține de practicarea pescuitului ca activitate sportivă, ci se referă la partea de organizare și administrare a unei ramuri sportive. Am postat mai sus un link cu rezultatele pe care AGVPSR le-a postat pe web site-ul propriu. Precum ai văzut (dacă te-ai uitat) crapul nici măcar nu este amintit, deși rezultatele o impuneau. Ca și spinningul de altfel. Asta are o singură explicație. AGVPSR nu este interesată de rezultatele sportive, ci de amărâții ăia de bani pe care îi ia în urma vânzării permiselor de pescuit sportiv.
Ceea ce într-un final vor trebui să înțeleagă și pescarii sportivi, este faptul că această formă de administrare este federația și nimic altceva. Dar cu poziția pe care o adoptă acum, va fi greu. Oricum, eu cred în mintea românului de la urmă.
PS D.le Nicu, ați avut impresia că v-am făcut vreodată fraier? Dimpotrivă, v-am respectat ca pe un om, cu toate că nu ne-am văzut niciodată față în față. Vă garantez că nu sunt chiar așa de ușor de dus de apă. Dimpotrivă. Cu timpul o să vă convingeți. Mulți au făcut-o deja. Ține de o minimă inteligență.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Vă garantez că nu sunt chiar așa de ușor de dus de apă. Dimpotrivă. Cu timpul o să vă convingeți. Mulți au făcut-o deja. Ține de o minimă inteligență.
uite una din popor, fane.

Batranii spun ca apa trece
Si spun ca pietrele raman,
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob batran.
Ca piatra, orisicat de tare
Se macina si trece stand,
Iar peste trista-i macinare
Doar apele raman curgand
The One Team

senzor planet
Încuiat