sportivii cluburilor federatiei de la alba

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Popescu Stefan

Re: sportivii cluburilor federatiei de la alba

Mesaj de Popescu Stefan »

AV,
Toți suntem muritori, nu veșnici. Durează ani de zile până o viitură macină o piatră. De aici ar trebui să plece logica ta. Federația poate fi condusă de oricine se dovedește capabil. Din păcate până acum nimeni nu s-a dovedit în stare. Ai ceva împotriva federației sau a mea personal?

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:. Ai ceva împotriva federației sau a mea personal?
sunt impotriva constructiilor ARTIFICIALE. de orice fel.
am spus-o de 100 de ori si o repet.

federatia este o necesitate in acest moment. numai ca ea trebuie facuta (construita) de cluburile ACTIVE din pescuitul competitional.
cu toate observatiile de rigoare - modificari statute, cis-uri, restructurari pe legea sportului, etc.

prin urmare, daca gruparile (cluburile) care au facut si fac competitie in tara asta (chiar si fara rezultate inscrise pe site-ul agvps) isi doresc federatie si te aleg pe tine lider, din punctul meu de vedere nu mai este nicio problema.
The One Team

Popescu Stefan

Știi foarte bine că altă federație nu mai este posibil a se constitui. Ce oprește cluburile să solicite afilierea?
PS Ce consideri tu construcție artificială? Ai impresia că federațiile se construiesc din BCA? Mă conving pe măsură ce te produci ca habar nu ai care este diferența dintre un club sportiv și sportivul de performanță. Ce-i oprește pe sportivi să se legitimeze la cluburile din federație? Cred că nu ai luat în calcul o asemenea posibilitate.

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:Știi foarte bine că altă federație nu mai este posibil a se constitui. .
ba da. dupa ce se dizolva a ta in instanta.
Popescu Stefan scrie:Ce oprește cluburile să solicite afilierea?.
tocmai ce ti-am spus. constructia FAKE.
Popescu Stefan scrie:Ce-i oprește pe sportivi să se legitimeze la cluburile din federație? .
ofertele din partea cluburilor cazemata, reinvierea, gura humorului, etc.

ps desigur ca am luat in calcul si aceasta posibilitate. daca in anul asta in care te-ai luptat cu morile de vant pe forumuri, cluburile de caramida de care faci vorbire ar fi ofertat si adunat pescarii de competitie in curtile lor, discutia noastra nu-si mai avea rostul. competitia era ACOLO.

dar asa?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Popescu Stefan scrie:și au avut rezultate care nimeni nu le poate contesta, nici măcar eu.
tocmai asta faci!!!! si o faci cu bataie de joc ceea ce ti-a atras dusmania tuturor , cu un pic de diplomatie aveai acum si cis-ul si toate cluburile afiliate federatiei
andrei vladeanu scrie:Batranii spun ca apa trece
Si spun ca pietrele raman,
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob batran.
Ca piatra, orisicat de tare
Se macina si trece stand,
Iar peste trista-i macinare
Doar apele raman curgand
frumos o recita Pittis ....

Popescu Stefan scrie:împotriva federației sau a mea personal?
impotriva comportamentului tau !!

Popescu Stefan scrie:Știi foarte bine că altă federație nu mai este posibil a se constitui.

asta ramane de vazut. nu este obligatoriu sa fie cu acelasi nume

Popescu Stefan scrie:Ce-i oprește pe sportivi să se legitimeze la cluburile din federație? Cred că nu ai luat în calcul o asemenea posibilitate.
in nici un caz la federatia ta

te asigur ca i-ti voi sta in coasta zi de zi pana dispari din fenomen , eu nu am ce pierde TU DA , asta nu ai inteles !! :!: :!: :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Imi cer scuze fata de restul pescarilor , n-am nimic cu nimeni in afara acestui individ lipsit de caracter
Popescu Stefan scrie: Ai ceva împotriva federației sau a mea personal?
Bai tumora maligna care esti tu pentru pescuit , am eu ceva impotriva unui escoc ca tine si a srl-ului tau ilegal , care-i problema ?

Dupa ca este in rahat pana este cap , mai este si tare-n gura ! Srl-ul lui de la Alba este absolut pe langa fenomenul pescuit sportiv, sigura ... dar singura motivatie a existentei acestui srl sunt cotizatiile si taxele .
Restul nu sunt altceva decat minciunile ordinare ale unui individ cu grave probleme de hipertrofiere a constiintei de sine , n-ati vazut ce ordinar este ?
Federația poate fi condusă de oricine se dovedește capabil. Din păcate până acum nimeni nu s-a dovedit în stare.
Cu cat tupeu vine individul asta arogant sa faca pe toata lumea proasta aici , chiar nu va dati seama ca isi bate joc de toti ?

. In toate comentariile lui ,nu face altceva decat sa se aprecieze pe sine si srl-ul lui penal, sa induca in eroare si sa manipuleze lumea doar o gasi cativa fraieri de escrocat .
Cititi cu atentie statutul acestui srl cu iz penal, si o sa descoperiti ca acesta aduce grave prejudicii pescuitului in general , totul se datoareaza tupeului cu care acesta isi aroga atributii care in mod normal revin altor institutii ale statului
Nu trebuie bagat prea mult in seama , el latra doar sa se afle-n treaba pe net ,ca nu are tupeu sa vina fata-n fata cu nimeni

Popescu Stefan

Admin,
Permiți așa ceva?

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

ce anume domnule presedinte :?:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cristi Matei scrie:ce anume domnule presedinte :?:
COMENTEZI ???
:lol: :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:Știi foarte bine că altă federație nu mai este posibil a se constitui. .
ba da. dupa ce se dizolva a ta in instanta.
Popescu Stefan scrie:Ce oprește cluburile să solicite afilierea?.
tocmai ce ti-am spus. constructia FAKE.
Popescu Stefan scrie:Ce-i oprește pe sportivi să se legitimeze la cluburile din federație? .
ofertele din partea cluburilor cazemata, reinvierea, gura humorului, etc.

ps desigur ca am luat in calcul si aceasta posibilitate. daca in anul asta in care te-ai luptat cu morile de vant pe forumuri, cluburile de caramida de care faci vorbire ar fi ofertat si adunat pescarii de competitie in curtile lor, discutia noastra nu-si mai avea rostul. competitia era ACOLO.

dar asa?
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”