Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
sunt impotriva constructiilor ARTIFICIALE. de orice fel.Popescu Stefan scrie:. Ai ceva împotriva federației sau a mea personal?
ba da. dupa ce se dizolva a ta in instanta.Popescu Stefan scrie:Știi foarte bine că altă federație nu mai este posibil a se constitui. .
tocmai ce ti-am spus. constructia FAKE.Popescu Stefan scrie:Ce oprește cluburile să solicite afilierea?.
ofertele din partea cluburilor cazemata, reinvierea, gura humorului, etc.Popescu Stefan scrie:Ce-i oprește pe sportivi să se legitimeze la cluburile din federație? .
tocmai asta faci!!!! si o faci cu bataie de joc ceea ce ti-a atras dusmania tuturor , cu un pic de diplomatie aveai acum si cis-ul si toate cluburile afiliate federatieiPopescu Stefan scrie:și au avut rezultate care nimeni nu le poate contesta, nici măcar eu.
frumos o recita Pittis ....andrei vladeanu scrie:Batranii spun ca apa trece
Si spun ca pietrele raman,
Dar lucrul altfel se petrece
Pe vechiul nostru glob batran.
Ca piatra, orisicat de tare
Se macina si trece stand,
Iar peste trista-i macinare
Doar apele raman curgand
impotriva comportamentului tau !!Popescu Stefan scrie:împotriva federației sau a mea personal?
in nici un caz la federatia taPopescu Stefan scrie:Știi foarte bine că altă federație nu mai este posibil a se constitui.
asta ramane de vazut. nu este obligatoriu sa fie cu acelasi nume
Popescu Stefan scrie:Ce-i oprește pe sportivi să se legitimeze la cluburile din federație? Cred că nu ai luat în calcul o asemenea posibilitate.
Bai tumora maligna care esti tu pentru pescuit , am eu ceva impotriva unui escoc ca tine si a srl-ului tau ilegal , care-i problema ?Popescu Stefan scrie: Ai ceva împotriva federației sau a mea personal?
Cu cat tupeu vine individul asta arogant sa faca pe toata lumea proasta aici , chiar nu va dati seama ca isi bate joc de toti ?Federația poate fi condusă de oricine se dovedește capabil. Din păcate până acum nimeni nu s-a dovedit în stare.
COMENTEZI ???Cristi Matei scrie:ce anume domnule presedinte
andrei vladeanu scrie:ba da. dupa ce se dizolva a ta in instanta.Popescu Stefan scrie:Știi foarte bine că altă federație nu mai este posibil a se constitui. .
tocmai ce ti-am spus. constructia FAKE.Popescu Stefan scrie:Ce oprește cluburile să solicite afilierea?.
ofertele din partea cluburilor cazemata, reinvierea, gura humorului, etc.Popescu Stefan scrie:Ce-i oprește pe sportivi să se legitimeze la cluburile din federație? .
ps desigur ca am luat in calcul si aceasta posibilitate. daca in anul asta in care te-ai luptat cu morile de vant pe forumuri, cluburile de caramida de care faci vorbire ar fi ofertat si adunat pescarii de competitie in curtile lor, discutia noastra nu-si mai avea rostul. competitia era ACOLO.
dar asa?