freespirit scrie: ↑Dum Iun 07, 2020 21:12
Corect! Unii, mai mult, decât alții...
Macar cu atat sa ne alegem dupa aceasta "pandemie".
Sa intelegem cat de usor suntem pacaliti de canalele de stiri preferate in functie de interesele acestora, in cazul actual fiind vorba de 200 milioane lei impartite intre ele.
Asta cred si sper ca a fost un caz in beneficiul nostru chiar daca minciunile sunt evidente, dar in majoritatea cazurilor cele mai mari capcane sunt promovate cel mai bine.
Influencerii castiga enorm de mult. Un terchea berchea, fara scoala prea multa, dar cu 10 conturi de fb castiga singur in unele cazuri cat 10 oameni cu pregatire pusi pe functii importante. De necrezut, nu ?! Informatia este usor de gasit.
Meseria asta a ajuns sa nu mai aiba nicio limita. O face presa, dar exista si o raspundere.
De cand cu canalele de socializare influencereala a prins cu totul alte valente. Fara limita in afirmatii si fara nicio forma de raspundere.
Inclusiv presa a fost depasita de acesti influenceri care-ti castiga increderea prin faptul ca par persoane simple, fara interese. Totusi nu sunt asa, iar interesele sunt foarte mari in anumite zone, in special cele ale politicului.
Cand se pozeaza cate unul cu nu stiu ce nada, sau cand sta mai mult pe "live" decat pescuieste, cred ca este usor de intuit ce vrea si face paguba numai unde este "loc", dar cand se influenteaza politicul unei tari, ne afecteaza pe toti si implicit statele.
Na ca a venit "pandemia"

pentru astia. De aia din pescuit ma ocup eu.