Stam in casa ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Florin Pata
Puncte: 0

Re: Stam in casa ?

Mesaj de Florin Pata »

Ca de obicei foarte putin adevar si multa abureala !!!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Sorry Dane, n-am rezistat decat 2.51 minute. Promit ca ma uit la tot, dupa ce-mi captusesc sapca cu staniol. Pana atunci poti sa bagi un spoiler, si sa zici concluzia? Cine e responsabil, Trump sau Hillary Clinton?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:
Dum Apr 05, 2020 20:19
Sorry Dane, n-am rezistat decat 2.51 minute. Promit ca ma uit la tot, dupa ce-mi captusesc sapca cu staniol. Pana atunci poti sa bagi un spoiler, si sa zici concluzia? Cine e responsabil, Trump sau Hillary Clinton?
Toate statele lumii conlucreaza sub conducerea americanilor prin Trump.
China nu facea jocul nimanui, niciodata, daca nu era ceva foarte important. Se pierd bani foarte multi. China a pierdut mii de miliarde pentru 3.000 de morti care mureau oricum conform statisticilor. Realitate de necontestat, jos perdeaua de pe ochi !
China avea greve in tara. De neconceput ca un stat comunist atat de puternic sa nu poata sa controleze asa ceva.
Totul a fost facut cu cap. Sa nu se afecteze foarte mult economia tarilor. Adica in perioada de sarbatori.
Totul este o facatura cu scopul de a curata planeta de o mafie care o capuseaza.
Toate masurile luate sunt pentru controlul populatiei si pentru a face arestari cu japca.
Noi trebuie sa stam in casa ca sa se observe mai bine cei care "se misca".
Exact ca atunci cand cere politia "culcat" intro piata aglomerata tragand focuri de arma in sus.
Numai asa se pot prinde hotii.
Sunt lucruri pe care le-am mai spus.

ilar

Mesaj de ilar »

In politica cateodata anticampania/victimizarea sunt mai benefice si mai productive decat oricare alta metoda

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

[quote="Dan Mitranescu" post_id=745803 time=1586107765 user_id=2102]
China nu facea jocul nimanui, niciodata, daca nu era ceva foarte important. Se pierd bani foarte multi. China a pierdut mii de miliarde pentru 3.000 de morti care mureau oricum conform statisticilor. Realitate de necontestat, jos perdeaua de pe ochi !
[/quote]
Uite vezi, aici te-ai stricat. Aia 3 mii de morti care mureau oricum conform statisticilor puteau fi la fel de bine 50 de milioane care nu mai mureau oricum conform statisticilor daca pierdeau controlul. Si inca nu stim exact cati au murit in china, cati au fost imbolnaviti si cati mai sunt inca. Tu crezi ca mincinosii aia imputiti zic vreo fractie din adevat? Mare minune daca nu chiar ei au lansat mizeriile astea, sa se spele pe maini, ca o tot incearca. Au incercat sa dea vina pe niste jucatori de ping pong americani, dup-aia pe o biciclista americanca, la un moment dat pe italieni...oricine e vinovat numai partidul comunist nu

Dan Mitranescu
Veteran

DumiD scrie:
Dum Apr 05, 2020 20:58
Dan Mitranescu scrie:
Dum Apr 05, 2020 20:29
Uite vezi, aici te-ai stricat. Aia 3 mii de morti care mureau oricum conform statisticilor puteau fi la fel de bine 50 de milioane care nu mai mureau oricum conform statisticilor daca pierdeau controlul. Si inca nu stim exact cati au murit in china, cati au fost imbolnaviti si cati mai sunt inca. Tu crezi ca mincinosii aia imputiti zic vreo fractie din adevat? Mare minune daca nu chiar ei au lansat mizeriile astea, sa se spele pe maini, ca o tot incearca. Au incercat sa dea vina pe niste jucatori de ping pong americani, dup-aia pe o biciclista americanca, la un moment dat pe italieni...oricine e vinovat numai partidul comunist nu
Ramane de vazut.
Chinezii sunt oameni care muncesc mult si cinstit. Nu smecherii. Respect foarte mult acest lucru. In rest nu pot sa raportez un regim politic la caracterul unui miliard de oameni.Poate sunt doi trei si de buna credinta. Zic si eu.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Dan Mitranescu scrie:
Dum Apr 05, 2020 13:22
Sunt curios daca vor mai fi iesiri in strada in toate statele afectate de acest lucru. :wink:
Ai sa fi surprins ce va fi in iunie-iulie daca nu se inactiveaza Covidu'... stii crapii aia de sub plaur cum stau ei acolo din conservare ( a se citi frica!) si nu vor sa iasa cu orele la papica ? si dupa ce-i napadeste foamea mananca si talpa de papuc daca-i pui pe firul de par ? :wink:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Dan Mitranescu
Veteran

eugen dragnea scrie:
Dum Apr 05, 2020 21:14
Dan Mitranescu scrie:
Dum Apr 05, 2020 13:22
Sunt curios daca vor mai fi iesiri in strada in toate statele afectate de acest lucru. :wink:
Ai sa fi surprins ce va fi in iunie-iulie daca nu se inactiveaza Covidu'... stii crapii aia de sub plaur cum stau ei acolo din conservare ( a se citi frica!) si nu vor sa iasa cu orele la papica ? si dupa ce-i napadeste foamea mananca si talpa de papuc daca-i pui pe firul de par ? :wink:
O sa aflam totul cat de curand. Cu adevarul in fata nu o sa mai fie nimeni suparat.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Pe chinezi ii respectam ca muncesc si-si vad de treaba, pe romani ii facem fatalai, prosti, oite etc...
Nu vorbesc de tine Dane, in general, parerea forumistilor...
N-am nici eu nicio prejudecata impotriva chinezului, partidul comunist il urasc cu pasiune, nu conteaza tara

Dan Mitranescu
Veteran

La granita situatia confirma totul.
Cei in negru verifica tot ce trece:

https://www.facebook.com/alexlexu23/vid ... 499153271/

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”