Târg pescuit AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
didi-ionita
Puncte: 0

Re: Târg pescuit AVP

Mesaj de didi-ionita »

carpone scrie:Standurile Magic Bait, CPK, CarpingClub nu vor fi la targ ???
Magic Bait nu participa la aceasta editie de toamna .

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Cristian Andrei scrie:Merita vizitat târgul?
Pentru Senzor merita
"X13"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumim ptr aprecieri.

In primavara o sa avem un stand mai mare si vom incerca sa pastram preturile mici.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

danr

Mesaj de danr »

salut,

am citit mai sus in cel putin doua postari ca in afara de senzor nu exista reduceri
la TotalFishing exista o reducere de 10 % la cumparaturi de peste 100 ron
se aplica la absolut tot, adica scule, bagajerie si haine Shimano, nada Dynamite, accesorii ACE, fire Sufix, carlige VMC si multe altele
de exemplu, s-au vandut la noi in stand:
Big Baitrunner XT-A LC - 765 RON in loc de 850 RON
Beast Master 13' 3,5 lbs - 495 RON in loc de 550 RON
noutate - Ultegra CI4 14000 XTB - 1224 ROn in loc de 1360 RON
Aero Technium 12000XTB Magnesium - 2529 RON in loc de 2810 RON
si exemplele pot continua
daca nici astea nu sunt reduceri de targ, nu stiu ce sa mai zic
sau poate nu le-am semnalizat noi corespunzator, cu cele 10 afise din stand unde este mentionata reducerea
data viitoare o sa aducem o hostesa la bustul gol si sa-i scriem reducerea pe piept
asa poate vede toata lumea :)

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

danr scrie:salut,

.....
data viitoare o sa aducem o hostesa la bustul gol si sa-i scriem reducerea pe piept
asa poate vede toata lumea :)
si sa fie oferta de 3 la unu :lol: (3 hostese la un cumparator ) ca la Senzor 1+3:):):)
eu am auzit la targ oameni care faceau urmatorul calcul la voi in stand...pai ce reducere am?: ca daca iau de 100 lei imi da banii de bilet inapoi :lol: :lol: :lol:
"X13"

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

danr scrie: ..................
daca nici astea nu sunt reduceri de targ, nu stiu ce sa mai zic
................
Daca 10% reducere la pretul de raft vi se pare o super oferta demna de un targ la sfarsit de sezon in plina criza financiara,probabil o sa aveti vanzari atat cat sa acoperiti cheltuielile de participare la acest targ... :(
Sper sa nu o luati in nume de rau, dar 10% reducere oferi in mod normal in orice perioada a anului pentru o anumita suma sau un anumit numar de produse. :idea:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

eugen dragnea scrie: dar 10% reducere oferi in mod normal in orice perioada a anului pentru o anumita suma sau un anumit numar de produse.
Si cati o fac?! In loc sa apreciezi ca exista reduceri, oricat ar fi ele, te apuci si-i certi pe cei care incearca sa faca ceva. Avand in vedere cat costa sa participi la targ ma mir ca isi permit sa faca asemenea reduceri.Compara cu ceilalti care s-au riscat sa mearga.
Pe principiul asta ar trebui injurati si boicotati cei care nu participa la targ. De la producatori de nada pana la celelalte magazine de profil.

danr

Mesaj de danr »

un big baitrunner model nou, Big Baitrunner XT-A LC, costa la pret de distributie 768 RON, tva inclus, pret la reprezentanta
tot anul a costat in magazine 850 RON
la no in stand se vand acum fix cu pretul de distributie, adica 765 RON
si calculul e valabil pentru multe produse shimano
mie mi se pare o oferta excelenta, pe brand-uri este imposibil sa faci mai mult de atat
nu intentionez sa intru in polemici, in consecinta nu o sa mai intervin in genul asta de discutii, fiecare crede ce doreste

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

am cheltuit si eu vreo 300 lei la targ azi pe nimicuri :)... reduceri mari la senzor, in rest nu m-a dat mai nimic pe spate...
Critic echilibrat

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

Cea mai mare basina infecta de targ de cand ma stiu!!!
Arata ''saracia'' care ne caracterizeaza de fapt...
Ne uitam la tv la targurile de la Budapesta de exemplu si realizez ca nici in 500 de ani nu vom avea parte de asa ceva...nu vom avea niciodata un stand PROLOGIC...sau un stand NASH,CHUB....de altele nici nu indraznesc sa pomenesc...
Nu stiu daca va putea cineva remedia aceasta situatie,organizatorii,participantii,publicul...careva dintre astia.
Acelasi rahat primavera ,iarna...aceiasi Kkarp si Energofish,Carp pro...aceleasi standuri cu nimicuri...aceleasi magazine cu aceleasi preturi...nici daca ar fi targul asta de Craciun tot nu s-ar schimba nimic...
Nu se poate ca un magazin in Bucuresti sa se cace la propriu pe tragul asta indifferent daca s-ar tine o data pe luna...
Nu concept sa intru la targ si sa ies cu doua plicuri de ace... si alea ca sa nu imi para rau ca am intrat...

Asta va este nivelul domnilor organizatori ( daca d-voastra sunteti de vina)...nivel scazut...jos,foarte jos....si ma tem ca acolo vreti sa ne duceti si pe noi de fapt...

Aleg abia acum sa ma axez pe cumparaturile online din afara tarii...cand toti prietenii mei pescari vad ca o fac cu costuri mult mai mici cu transport cu tot...

ce sa zic...sa va fie rusine pentru acel nivel la care va situati si sa ne fie si noua pentru ca platim o intrare modica pentru unii si mare pentru altii, pentru ca va calcam pragul.

E clar,in Romania altceva decat o basina infecta de targ nu va exista niciodata....chiar daca am fi toti campioni in ale diferitelor pescuieli.

Va urez success in continuare !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”