Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Lingura nu cunoaşte uzura morală.clinci scrie:4 zile de targ si doar 3 pagini de feedback-uri , cam putin pentru a se schimba ceva!Sunt convins ca acest "monopol" cum il numea cineva mai sus se va sfarsi si asta mai curand decat va inchipuiti (dar toate la timpul lor).
Aia da reprezentatie. Daca Normark vroia reprezentatie trebuia sa faca la TotalFishing un stand unde sa fie TOATE produsele Shimano din colectia 2012-2013(n-am pretentia pentru 2013-2014 ca nu-s nebunLao scrie:Normarku a fost reprezentat prin totalfishing, daca nu ma insel.
Tocmai aici e eroarea. Magazinele, fara sprijinul importatorului, n-au ce sa faca. Ia afla tu cine importa, oficial, "avioanele" englezesti in Romania? Poti?nit_matias scrie:Pai Solar, CC Moore, trakker, fox si alte avioane trebuia sa fie reprezentate de Big Fish. Nash trebuia sa il reprezinte TF,
Reducere de 25% pt o mulineta? e ceva...stasgutu scrie:subscriu si eu la cele comentate mai sus. cel mai slab "targ", ca adevarul e ca nu a fost un TARG in adevaratul sens al cuvantului. in afara de reducerile de la Senzor, Claumar (1+1 la nada) in rest nimic pentru pescari. 5% la unele produse: mulinete si lansete e de batjocura. nu mai zic de TF cu cei 10% peste 100 de lei si doar cu cele 1% poate nici atat produse cu care au venit in acel stand minuscul care era tot timpul gol (mai multa lume era la FFB). dezamagit, dar era clar ca asa va fi. speram ca poate targul de la PPTV era sa fie mai bun considerand ce fac ei in Ungaria, si locatia era la periferie, deci preturi mai mici care se traduc in oferte de la expozanti. nu inteleg de ce nu vin cei de la Nash, Korda, Solar, Shimano, Daiwa cu standurile lor, cu oferte care intradevar sa fie oferte. la targ ce preturi is pe net la magazine, aceleasi erau la targ (inca odata 5% nu se merita pentru oamenii de rand). vroiam si eu sa imi iau un spod si mulineta la ceva pret avantajos si am ajuns sa imi iau doar mulineta de la Kkarp cu 25% reducere in ultima zi, spodul il iau la pret intreg si de pe site. mai bine ar fi cineva care ar aduce produsele astea de prin Ungaria pe comanda si poate ar scadea profiturile magazinelor de profil si vor incepe sa se gandeasca la strategii pe termen lung...