Târg pescuit AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Târg pescuit AVP

Mesaj de nit_matias »

Cel mai slab targ la care am fost pana acum. Nu am ratat unul pana in momentul de fata si este jalnic. In primul rand pentru ca intr-adevar au fost foarte putine oferte/reduceri. Nu am vazut macar o firma care sa faca un tricou de promovare sa il dea gratis la cei care cumpara de acolo, nu am vazut macar un stand cu echipamente hi-end, nu am vazut mulinete mai scumpe de 1000 ron. Nu inteleg conceptul asta de targ unde sa nu existe firme mari cum e bigfish/normark/arw.

Cei de la avp ar trebui sa invite anumite firme gratis, mai ales pe cele mari. Daca iei bani de la firme pe standuri, iei bani de la oamenii care viziteaza, e clar ca s-au scos banii care trebuie.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Normarku a fost reprezentat prin totalfishing, daca nu ma insel.
Big fishu sunt prea cu nasu pe sus si din punctu lor de vedere nu au nevoie de targ;
Arw nu ii inteleg de ce nu participa, probabili ori e slab managementul lor, ori si astia au impresii de mari importatori.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Fata de targul din primavara, producatorii autohtoni de nada, cu exceptia sensor, nu au participat. Au lipsit Carping, CPK, Magic Baits, MG Special Carp... a disparut si Quest Baits.
Ca si magazine, fata de primavara, a lipsit Carpdiscount, Baracuda... (asta din ce imi amintesc eu acum).

Ca firme mari am vazut Mim Team si Energo cu standuri mari care probabil tin grosul targului. Probabil cand ele vor disparea de la targul AVP, se va schimba ceva si in modul de abordare.

Pana la urma acest targ nu trebuie sa se tina in mijlocul bucurestilui unde sunt chirii mari, se poate tine si la romexpo sau in alte parti mai la periferie.
Critic echilibrat

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

Energo Fish avea un stand imens sa vanda toate nimicurile de proasta calitate. De ce nu a luat TF un stand asemanator?
Standurile de spinning erau mult mai dinamice oferind acele demonstratii pentru naluci. Mi-au placut.
Standul Senzor era agolerat si reducerile si-au facut treaba, era "nada peste tot" :)
La baietii de la Claumar m-am oprit cu drag, fiind rabdatori si deschisi pentru dialog, sfaturi.
Cat m-am plimbat prin targ cel mai mult mi-a placut sa aud converastii pescar-vanzator pe diferite teme cum ar fi:
"Vreau nada d-aia cauciuc, sti tu, d-aia de face mamaliga cauciuc."
"Vreau un set de saltareti (swingeri) d'aia bunii."
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

clinci scrie:4 zile de targ si doar 3 pagini de feedback-uri , cam putin pentru a se schimba ceva!Sunt convins ca acest "monopol" cum il numea cineva mai sus se va sfarsi si asta mai curand decat va inchipuiti (dar toate la timpul lor) :wink: .
Lingura nu cunoaşte uzura morală. :idea:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Lao scrie:Normarku a fost reprezentat prin totalfishing, daca nu ma insel.
Aia da reprezentatie. Daca Normark vroia reprezentatie trebuia sa faca la TotalFishing un stand unde sa fie TOATE produsele Shimano din colectia 2012-2013(n-am pretentia pentru 2013-2014 ca nu-s nebun :lol: ). Plus restul marcilor importate. Asa se face reprezenatie la targ. Plus reduceri.
Cu o mulineta rasuflata adusa la un magazin nu ai cum sa zici ca a fost reprezentat. De fapt ai cum, ca asa "presteaza" Normarcii de cand ii stiu. Pacat. Daca nici Shimano si Daiwa, care au importatori oficiali de cativa ani, nu fac promovare ce pretentiii sa avem de Nash, Solar si alte avioane?

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Pai Solar, CC Moore, trakker, fox si alte avioane trebuia sa fie reprezentate de Big Fish. Nash trebuia sa il reprezinte TF, dar nu cred ca Nash stia de targul asta. In mare parte toate firmele astea gen korda, nash, fox etc au un marketing agresiv, asa ca nu vad d c ar fi lipsit. De 2 ani tot zic de targul asta ca nu mai calc si nu reusesc sa nu ma duc.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

stasgutu

Mesaj de stasgutu »

subscriu si eu la cele comentate mai sus. cel mai slab "targ", ca adevarul e ca nu a fost un TARG in adevaratul sens al cuvantului. in afara de reducerile de la Senzor, Claumar (1+1 la nada) in rest nimic pentru pescari. 5% la unele produse: mulinete si lansete e de batjocura. nu mai zic de TF cu cei 10% peste 100 de lei si doar cu cele 1% poate nici atat produse cu care au venit in acel stand minuscul care era tot timpul gol (mai multa lume era la FFB). dezamagit, dar era clar ca asa va fi. speram ca poate targul de la PPTV era sa fie mai bun considerand ce fac ei in Ungaria, si locatia era la periferie, deci preturi mai mici care se traduc in oferte de la expozanti. nu inteleg de ce nu vin cei de la Nash, Korda, Solar, Shimano, Daiwa cu standurile lor, cu oferte care intradevar sa fie oferte. la targ ce preturi is pe net la magazine, aceleasi erau la targ (inca odata 5% nu se merita pentru oamenii de rand). vroiam si eu sa imi iau un spod si mulineta la ceva pret avantajos si am ajuns sa imi iau doar mulineta de la Kkarp cu 25% reducere in ultima zi, spodul il iau la pret intreg si de pe site. mai bine ar fi cineva care ar aduce produsele astea de prin Ungaria pe comanda si poate ar scadea profiturile magazinelor de profil si vor incepe sa se gandeasca la strategii pe termen lung...
Stas Gutu

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

nit_matias scrie:Pai Solar, CC Moore, trakker, fox si alte avioane trebuia sa fie reprezentate de Big Fish. Nash trebuia sa il reprezinte TF,
Tocmai aici e eroarea. Magazinele, fara sprijinul importatorului, n-au ce sa faca. Ia afla tu cine importa, oficial, "avioanele" englezesti in Romania? Poti? :) Pai daca astia de care stim, Shimano si Daiwa, nu dau doi lei pe promovare(Pavlovici si PPT nu inseamna promovare) ce pretentii poti sa ai de la ceilalti?
Din fericire pentru noi exista oricand varianta magazinelor on-line din vest. Oricat mi-as dori sa vad un cort sau un pat in "carne si oase" prefer sa risc sa cumpar pe nevazute decat sa astept sa proceseze magazinele de la noi o comanda.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

stasgutu scrie:subscriu si eu la cele comentate mai sus. cel mai slab "targ", ca adevarul e ca nu a fost un TARG in adevaratul sens al cuvantului. in afara de reducerile de la Senzor, Claumar (1+1 la nada) in rest nimic pentru pescari. 5% la unele produse: mulinete si lansete e de batjocura. nu mai zic de TF cu cei 10% peste 100 de lei si doar cu cele 1% poate nici atat produse cu care au venit in acel stand minuscul care era tot timpul gol (mai multa lume era la FFB). dezamagit, dar era clar ca asa va fi. speram ca poate targul de la PPTV era sa fie mai bun considerand ce fac ei in Ungaria, si locatia era la periferie, deci preturi mai mici care se traduc in oferte de la expozanti. nu inteleg de ce nu vin cei de la Nash, Korda, Solar, Shimano, Daiwa cu standurile lor, cu oferte care intradevar sa fie oferte. la targ ce preturi is pe net la magazine, aceleasi erau la targ (inca odata 5% nu se merita pentru oamenii de rand). vroiam si eu sa imi iau un spod si mulineta la ceva pret avantajos si am ajuns sa imi iau doar mulineta de la Kkarp cu 25% reducere in ultima zi, spodul il iau la pret intreg si de pe site. mai bine ar fi cineva care ar aduce produsele astea de prin Ungaria pe comanda si poate ar scadea profiturile magazinelor de profil si vor incepe sa se gandeasca la strategii pe termen lung...
Reducere de 25% pt o mulineta? e ceva...
Eu nu am obtinut reducere mai mare de 20 lei la un rod pod de 370 lei...
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”