Târg pescuit AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
MeluCatelu
Puncte: 0

Re: Târg pescuit AVP

Mesaj de MeluCatelu »

Asa cum am mai spus si inainte sa inceapa targul, evenimentul in sine este in cea mai mare parte o modalitate de a socializa si de a te vedea cu prieteni cu care altfel nu prea ai pe unde.
In ceea ce priveste preturile pot sa spun ca nu s-a schimbat nimic fata de ultimele editii:in mare parte cel mult preturi ca si in magazin daca nu chiar mai mari.
Personal consider ca responsabilitatea in ceea ce priveste reusita targului este impartita:
-in primul rand este vorba de organizator-tind sa cred ca nu il intereseaza decat "sa fie vazut" si atunci evident ca alege locatii centrale scumpe si percepe chirii f mari.
- expozanti- pt ca accepta sa participe la evenimente organizate in acest mod(locatie/chirie)-aici se mai misca lucrurile, s-a vazut ca multi au spus "pas"
- cumparatorii ca accepta sa mearga la un asemenea targ si sa platesca taxa pt asta.

Nu se poate nega beneficiul pe care il aduce pe termen lung o promovare solida,insa si investiile in publicitate trebuiesc facute cu cap.
Am tot auzit pareri legate de oferta celor de la Senzor: ca dau nada ieftina numai pt a nu o arunca in cateva saptamani gratis,ca de fapt este o investitie pe termen lung in imagine si cam tot ce mai incape intre aceste doua extreme.
Probabil ca adevarul este pe undeva pe la mijloc,insa a fost decizia lor si trebuie respectata ca atare.

Problema de fond insa ramane:cat va mai continua lumea sa vina la evenimente organizate asa cum a fost acest ultim targ?

Sa auzim de bine si sa ne vedem la targuri unde primeaza pescarul si nu buzunarul!
C.S. CARP ZONE

exclusiv

Mesaj de exclusiv »

petre iulian scrie:Daca nu ar fi costul unui metru patrat de inchiriat asa mare sigur poate ar venii mai multe firme si ofertele ar fi mult mai generoase .......Cine inchiriaza spatiul nu poate face mari reduceri ca nici macar nu/si scoate chiria platita ....

Cat sa vinzi in 3 zile sa scoti profit 1000-1500 euro cat te costa standul(un stand mediu ) ??? La nada mai vinzi cu reduceri mari ca este sfarsit de sezon si lichidezi stocurile dar la alceva ....

Sunt ferm convins ca nu asta este linia pe care trebuie facut un business de gen sau o participare la un eveniment de gen...
Toti care fac o "investitie" in promovare doar la modul discutiilor pe net sau din "gura-n gura" sau cu un kil jumate de bile pe 12h cadou...,,sa nu aibe cumva impresia ca vor ajunge mai departe de atat vreodata...
Daca vrei sa fii sus...trebuie sa investesti....adica sa te duci sa dai aia 1500 pe care nu ii scoti la targ,asta dupa ce ai incasat tot anul si dupa ce o sa incasezi tot anul viitor pana la urmatorul targ...Asta e pretul !!!

Sunteti superpescari,campioni ,dedicati,fanatici....dar nu aveti tata nici o treaba cu povestea asta daca faceti astfel de calcule mai sus mentionate...NICI O TREABA !

Daca vrei sa fii sus trebuie sa faci eforturi...si aia cu magazine si aia cu bile si aia cu salupe...
Apropos...cred ca aia cu salupe au spart la vanzari, nu?...au spart asta vara probabil si au venit la targ si la anul probabil vor sparge din nou....cu toate ca la targ cred ca puteau sa lase barca si un numar de telefon....maxim !

bradlly

Mesaj de bradlly »

Targul intradevar foarte slab... Poate cel mai slab in ultimii 5 ani. Sincer prefer o taxa de intrare de 30 - 50 lei dar sa stiu ca daca am intrat, vad toate brandurile consacrate, noutati etc. si stau frate o zi intreaga acolo vazand si poate cumparand ceea la ce poate am tanjit tot anul.
Tot respectul pentru Senzor si Claumar pentru reducerile pe care le fac cu ocazia targurilor.
In rest... Am platit o taxa sa intru sa cumpar produse din mai multe magazine cu scule de pescuit. Mai mult ... nesimtire , preturile mai mari decat de obicei... Dau si exemplu : dupa Claumar nu mai stiu , cum se numea standul, PB RED ANT - inaintas mono 35lb- pret 47 lei in schimb pe alte site-uri magazine din bucuresti pret 40,99 lei. O crestere de aprox. 15 % care mi-a sarit in ochi pentru ca era un produs target dorind sa- mi iau 3 role.
Si am mai verificat timp de 30 min. si alte preturi ramanand indignat de tarifele practicate.
Mi-e dor de targurile de acum 6-7 ani de la Romexpo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
APS Bucuresti
Alexandru Brad

didi-ionita

Re:

Mesaj de didi-ionita »

bradlly scrie:...Mi-e dor de targurile de acum 6-7 ani de la Romexpo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mie mi-e dor de targurile saptamanale ale pescarilor de pe Mosilor vechi ...
ce vremuri frumoase ...
stima,

stasgutu

Mesaj de stasgutu »

osc1or scrie:
stasgutu scrie:subscriu si eu la cele comentate mai sus. cel mai slab "targ", ca adevarul e ca nu a fost un TARG in adevaratul sens al cuvantului. in afara de reducerile de la Senzor, Claumar (1+1 la nada) in rest nimic pentru pescari. 5% la unele produse: mulinete si lansete e de batjocura. nu mai zic de TF cu cei 10% peste 100 de lei si doar cu cele 1% poate nici atat produse cu care au venit in acel stand minuscul care era tot timpul gol (mai multa lume era la FFB). dezamagit, dar era clar ca asa va fi. speram ca poate targul de la PPTV era sa fie mai bun considerand ce fac ei in Ungaria, si locatia era la periferie, deci preturi mai mici care se traduc in oferte de la expozanti. nu inteleg de ce nu vin cei de la Nash, Korda, Solar, Shimano, Daiwa cu standurile lor, cu oferte care intradevar sa fie oferte. la targ ce preturi is pe net la magazine, aceleasi erau la targ (inca odata 5% nu se merita pentru oamenii de rand). vroiam si eu sa imi iau un spod si mulineta la ceva pret avantajos si am ajuns sa imi iau doar mulineta de la Kkarp cu 25% reducere in ultima zi, spodul il iau la pret intreg si de pe site. mai bine ar fi cineva care ar aduce produsele astea de prin Ungaria pe comanda si poate ar scadea profiturile magazinelor de profil si vor incepe sa se gandeasca la strategii pe termen lung...
Reducere de 25% pt o mulineta? e ceva...
Eu nu am obtinut reducere mai mare de 20 lei la un rod pod de 370 lei...
e o mulineta noua pe piata din cate am inteles de la Claudiu care e imaginea Kkarp anul acesta si le-au scos la oferta la targ. acuma eu nu am cautat sincer sa vad daca pretul fara reducere e intradevar mai mare pe site :)
Stas Gutu

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Expozitia anuala de la Utrecht este de vineri 8 noiembrie pana duminica 10 noiembrie 2013 si vine cu u o mare varietate de expozanti: angrosiști​​, comercianți cu amănuntul, agenții și asociații de turism specializate, etc... Socializare, ateliere de lucru, chilipiruri, produse alimentare, băuturi și informații din toate ramurile pescuitului... sunt trei zile de distracție și de inspirație pentru tineri și bătrâni...asa zic ei :wink:
"Keep it simple!"

MeluCatelu

Re: Re:

Mesaj de MeluCatelu »

mie mi-e dor de targurile saptamanale ale pescarilor de pe Mosilor vechi ...
ce vremuri frumoase ...
stima,[/quote]

Targul se mai tine inca in fiecare vineri,in general daca este vremea ok.
Pana la urma poate asta este viitorul....targ facut de catre pescari,cu pescari pt pescari.
Este drept ca nu gasesti "mari magazine" insa gasesti nume grele din pescuit care vand sau cumpara de acolo.
C.S. CARP ZONE

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

de ce nu este un thread in care sa avem informatiile astea?
e prima oara cand aud de asa ceva si mi-ar placea sa-l vizitez.

unde pe mosilor?
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

sebastianpescaru scrie:de ce nu este un thread in care sa avem informatiile astea?
e prima oara cand aud de asa ceva si mi-ar placea sa-l vizitez.

unde pe mosilor?
Mosilor cu Paleologu,
Nume utilizator schimbat din gazaru

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

Părerea mea este ca odată cu mutarea locaţiei de la Romexpo la cort a început şi decăderea acestui târg. S-a transformat din târg în talcioc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”