Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Direct in Champions League langa dinamo...mihasca_doru scrie:eu am castigat 4 concursuri in franta si unul in belgia.....pe ce loc sunt in romania?
maxx1979 scrie:Gras...e facut de Mitranescu pe sait-ul Baricada...cele mai bune 5 clasari in concursuri in anul 2011...
ps: o sa facem un clasament si cu cei care nu puncteaza intr-un concurs...))
Eu nu voi mai merge la concursuri gen: HELP FOR BOTOSANI SAU INCEPATORII PATRIEIvioril scrie:Razvane , pentru a putea scapa de concurenta in competitii , te anunt ca este facut de mine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa ne anunti si pe noi cum stai cu rapitorii![]()
![]()
Best FIVE...asta...la prins peste sau doar spritz...ca tu nu prea prinzi peste...shimanobig scrie:Eu nu voi mai merge la concursuri gen: HELP FOR BOTOSANI SAU INCEPATORII PATRIEIvioril scrie:Razvane , pentru a putea scapa de concurenta in competitii , te anunt ca este facut de mine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DEJA SUNT LA NEXT LEVEL
NE VEDEM LA BEST FIVE
maxx1979 scrie:Best FIVE...asta...la prins peste sau doar spritz...ca tu nu prea prinzi peste...shimanobig scrie:Eu nu voi mai merge la concursuri gen: HELP FOR BOTOSANI SAU INCEPATORII PATRIEIvioril scrie:Razvane , pentru a putea scapa de concurenta in competitii , te anunt ca este facut de mine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DEJA SUNT LA NEXT LEVEL
NE VEDEM LA BEST FIVE
Clasamentul, cu cei care nu prind peste in concursuri va arata asa:
1.Miyagi - pe celebra balta Doripesco, a intrat somnul pe vad...nu stim care...de frumusete sau...
2.Shimanobig - tu sa nu fi gelos ca nu esti primul...nu prea avea densitatea de peste balta unde ai concurat si de aceea esti pe locul II...dar daca esti perseverent poate treci pe locul I
3....
4...
5....
shimanobig scrie:vioril scrie:Loc NUME PUNCTAJ
.1 Sorin Rudeanu 0,57021
.2 Mircea Gheran 0,63225
.3 Claudiu Lukacs 0,70187
.4 Alin Chiorean 0,72693
.5 Marian Constantin 0,78056
.6 Viorel Calugarescu 0,79647
.7 Mihai Alexandru 0,94233
.8 Dan Mitranescu 0,96925
.9 Stefan Muraru 1,03573
.10 Ciprian C. 1,36451
.11 Razvan Ulmeanu 1,60969
.12 David Nicu 1,79620
.13 Remus 1,93344
.14 Andrei Ionita 3,56636
Cine a facut clasamentul acesta Viorile?
Pe ce baza ?
Daca-mi spui ca tu l-ai facut,atunci ma las de pescuit crap si ma trec la rapitor.