TOP 100

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: TOP 100

Mesaj de Alexandru Mihai »

[quote="shimanobig]AM SI EU O INTREBARE LA ADRESA DUMNEAVOASTRA : VOI DOI FORMATI UN CUPLU SI INAFARA PESCUITULUI? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Deci cu pescuitul ai terminat...bun...altceva mai sti sa faci?...ca vad ca te iei de viata mea privata...pentru tine ca sa sti...sunt activ...deci poti fi pasivul meu...sau muscator de perna...ia-o cum vrei tu... :mrgreen:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

@ ShaormaMare

Băiatu' una cu dă toate pentru mine
Pentru Năsuc una fara verdeata.
Să fie cu picant.

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

Florin Pata scrie:
mihasca_doru scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce subiect tampit,iarna ni se atrofiaza creierul????
Acest subiect "tampit!" are ca scop exact eliminarea opiniilor personale ale unor useri ale caror pareri nu le solicita nimeni! :D Imi doresc ca in viitor ,in momentul in care un pescar solicita o informatie ,sa primeasca replici de genul :
"Am folosit produsul X in conditiile Y si s-au comportat W.Produsul X este mai bun / slab decat produsul Q !"
Semnat - Z - locul 3 in top 100

P.S. Persoanele inteligente combat cu argumente,nu jignesc!
daca subiectul nu e tampit,de ce din 31 de raspunsuri 2 sunt la subiect si cele 28 sunt doar baliverne?nici macar tu nu ai scris la subiect!!!!eu ti-am dat argumente.........tu de ce nu si scris la subiect?
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

mihasca_doru scrie:eu am castigat 4 concursuri in franta si unul in belgia.....pe ce loc sunt in romania? :D
Pe ultimul Dorule. Alea nu se pun :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

maxx1979 scrie:
shimanobig scrie:
vioril scrie:Razvane , pentru a putea scapa de concurenta in competitii , te anunt ca este facut de mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sa ne anunti si pe noi cum stai cu rapitorii :twisted: :twisted: :twisted:
Eu nu voi mai merge la concursuri gen: HELP FOR BOTOSANI SAU INCEPATORII PATRIEI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DEJA SUNT LA NEXT LEVEL
NE VEDEM LA BEST FIVE :wink:
Best FIVE...asta...la prins peste sau doar spritz...ca tu nu prea prinzi peste...

Clasamentul, cu cei care nu prind peste in concursuri va arata asa:

1.Miyagi - pe celebra balta Doripesco, a intrat somnul pe vad...nu stim care...de frumusete sau...
2.Shimanobig - tu sa nu fi gelos ca nu esti primul...nu prea avea densitatea de peste balta unde ai concurat si de aceea esti pe locul II...dar daca esti perseverent poate treci pe locul I
3....
4...
5....
Bah Maxe inca nu te vad ca vorbesti din pricina unui campion asa ca stai jos sau baga-te si tu-n lista ca oricine poate face liste. Ai sarit anu` trecut ca te-au dus baietii in spate. Miyagi macar si-a vazut de somnul lui de unu singur. Vine si vremea lui cand o sa te ia de calut. Ce crezi ca-i ca Fane?
Urban culture.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Bah Maxe inca nu te vad ca vorbesti din pricina unui campion asa ca stai jos sau baga-te si tu-n lista ca oricine poate face liste. Ai sarit anu` trecut ca te-au dus baietii in spate. Miyagi macar si-a vazut de somnul lui de unu singur. Vine si vremea lui cand o sa te ia de calut. Ce crezi ca-i ca Fane?

Bah Miyagi,

inca nu te vad ca vorbesti din pricina unui campion asa ca stai jos sau baga-te si tu-n lista ca oricine poate face liste.

-corect, vorbesc ca un vice-campion national...atunci cand voi fi campion national imi voi schimba comportamentul.
-lista o fac eu...ca tu nu ai cum ... momentan...un fel de : ssss...ciocu mic ca noi suntem la putere....

Ai sarit anu` trecut ca te-au dus baietii in spate.

-tu ai vazut alt CN anul trecut?...eu am participat...tu ai fost aplaudac...ca sa te ajut...uitate la primele 2 etape...

Miyagi macar si-a vazut de somnul lui de unu singur.

- asa o sa ramai...de fapt...cred ca poti sa faci echipa cu Shimano...la fix...

Vine si vremea lui cand o sa te ia de calut. Ce crezi ca-i ca Fane?

- poti sa ma iei si acum de cal...

ps: nu am vrut sa iti raspund dar ma plictisesc.
ps2: te rog sa nu imi raspunzi.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

vioril

Mesaj de vioril »

cum sa ducem in spare ditamai omu ? pai faceam toti hernie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si nu mai ajungeam vice-campioni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

esti tare ! :twisted: :twisted: :twisted:
catch & release DOAR DACA E CAZUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”