Deci cu pescuitul ai terminat...bun...altceva mai sti sa faci?...ca vad ca te iei de viata mea privata...pentru tine ca sa sti...sunt activ...deci poti fi pasivul meu...sau muscator de perna...ia-o cum vrei tu...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
daca subiectul nu e tampit,de ce din 31 de raspunsuri 2 sunt la subiect si cele 28 sunt doar baliverne?nici macar tu nu ai scris la subiect!!!!eu ti-am dat argumente.........tu de ce nu si scris la subiect?Florin Pata scrie:Acest subiect "tampit!" are ca scop exact eliminarea opiniilor personale ale unor useri ale caror pareri nu le solicita nimeni!mihasca_doru scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ce subiect tampit,iarna ni se atrofiaza creierul????
Imi doresc ca in viitor ,in momentul in care un pescar solicita o informatie ,sa primeasca replici de genul :
"Am folosit produsul X in conditiile Y si s-au comportat W.Produsul X este mai bun / slab decat produsul Q !"
Semnat - Z - locul 3 in top 100
P.S. Persoanele inteligente combat cu argumente,nu jignesc!
Pe ultimul Dorule. Alea nu se punmihasca_doru scrie:eu am castigat 4 concursuri in franta si unul in belgia.....pe ce loc sunt in romania?
Bah Maxe inca nu te vad ca vorbesti din pricina unui campion asa ca stai jos sau baga-te si tu-n lista ca oricine poate face liste. Ai sarit anu` trecut ca te-au dus baietii in spate. Miyagi macar si-a vazut de somnul lui de unu singur. Vine si vremea lui cand o sa te ia de calut. Ce crezi ca-i ca Fane?maxx1979 scrie:Best FIVE...asta...la prins peste sau doar spritz...ca tu nu prea prinzi peste...shimanobig scrie:Eu nu voi mai merge la concursuri gen: HELP FOR BOTOSANI SAU INCEPATORII PATRIEIvioril scrie:Razvane , pentru a putea scapa de concurenta in competitii , te anunt ca este facut de mine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa ne anunti si pe noi cum stai cu rapitorii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DEJA SUNT LA NEXT LEVEL
NE VEDEM LA BEST FIVE
Clasamentul, cu cei care nu prind peste in concursuri va arata asa:
1.Miyagi - pe celebra balta Doripesco, a intrat somnul pe vad...nu stim care...de frumusete sau...
2.Shimanobig - tu sa nu fi gelos ca nu esti primul...nu prea avea densitatea de peste balta unde ai concurat si de aceea esti pe locul II...dar daca esti perseverent poate treci pe locul I
3....
4...
5....