Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cornel.s scrie:O alta solutie venita din partea unui coleg care se pricepe la "precizii" ar fi sa existe o tara unicat si omologata cu care sa fie verificate periodic, sau inainte de fiecare cantarire toate cantarele ce vor fi folosite. Individual si tot cu validarea unei comisii.
pai si cine il impiedica?cornel.s scrie:
Astea da, dar prezumtia de nevinovatie e paguboasa. Zic eu ca asistarea la cantar de catre cel ce detine captura anterioara ar fi de-ajuns. Macar se elimina niste discutii ce pot fi inerente in speta data.
In sinea mea ma oftic desppre o situatie, dar nu pot sa emit nici pretentii in plus.
Dupa cum am spus. E o discutie ipotetica si am argumentat cu o intamplare personala. Nu am cerut alte comentarii si m-am explicat clar ca nu vreau sa fac procese de intentie. Si nici nu acuz pe cineva de ceva. Autorul topicului a pus niste intrebari, iar eu mi-am dat cu parerea. E o problema?marin laurentiu scrie:pai si cine il impiedica?cornel.s scrie:
Astea da, dar prezumtia de nevinovatie e paguboasa. Zic eu ca asistarea la cantar de catre cel ce detine captura anterioara ar fi de-ajuns. Macar se elimina niste discutii ce pot fi inerente in speta data.
In sinea mea ma oftic desppre o situatie, dar nu pot sa emit nici pretentii in plus.
ps: mai jos am vazut ca ai fost in situatia respectiva...daca tot traiesti cu impresia ca toata lumea merge la concursuri "pe combinatii" de 4000 lei,puteai sa anunti arbitrii sau organizatorul ca vrei sa participi la cantar,in cazul in care se prinde un peste mai mare...si nu cred ca te oprea nimeni...si probabil dormeai si linistit pana acum
![]()
![]()
Asta-i un lucru bun.Vladut Mateianu scrie:La concursurile mele, intotdeauna o posibila captura va fi cantarita in prezenta echipei care detinea pana in acel moment captura ! Este cat se poate de normal, este mai bine decat sa existe suspiciuni....
Ai fost atat de interesat de cantarirea capturii anul trecut la Crapmania incat nici macar nu ai catadicsit sa vi martor la cantar cu toate ca ati fost anuntati telefonic:oops: Au fost cel putin 5 persoane in stand cand s-a cantarit pestele si care pot confirma greutatea......Te dai ranit aiurea.[/quote]Dan Andrei scrie:Dupa cum am spus. E o discutie ipotetica si am argumentat cu o intamplare personala. Nu am cerut alte comentarii si m-am explicat clar ca nu vreau sa fac procese de intentie. Si nici nu acuz pe cineva de ceva. Autorul topicului a pus niste intrebari, iar eu mi-am dat cu parerea. E o problema?