trecem de la cantitate la calitate......

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: trecem de la cantitate la calitate......

Mesaj de miyagi »

O alta solutie venita din partea unui coleg care se pricepe la "precizii" ar fi sa existe o tara unicat si omologata cu care sa fie verificate periodic, sau inainte de fiecare cantarire toate cantarele ce vor fi folosite. Individual si tot cu validarea unei comisii.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornel.s scrie:O alta solutie venita din partea unui coleg care se pricepe la "precizii" ar fi sa existe o tara unicat si omologata cu care sa fie verificate periodic, sau inainte de fiecare cantarire toate cantarele ce vor fi folosite. Individual si tot cu validarea unei comisii.

Nu costa o avere, orice echipa/lot poate detine o greutate etalon verificata metrologic cu PV de verificare & omologare si poate verifica oricand cantarul cu care se prezinta arbitrul la stand (dureaza 30 sec)
.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

cornel.s scrie:
Astea da, dar prezumtia de nevinovatie e paguboasa. Zic eu ca asistarea la cantar de catre cel ce detine captura anterioara ar fi de-ajuns. Macar se elimina niste discutii ce pot fi inerente in speta data.
In sinea mea ma oftic desppre o situatie, dar nu pot sa emit nici pretentii in plus.
pai si cine il impiedica?
ps: mai jos am vazut ca ai fost in situatia respectiva...daca tot traiesti cu impresia ca toata lumea merge la concursuri "pe combinatii" de 4000 lei,puteai sa anunti arbitrii sau organizatorul ca vrei sa participi la cantar,in cazul in care se prinde un peste mai mare...si nu cred ca te oprea nimeni :wink: ...si probabil dormeai si linistit pana acum :D :D :D
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

nu am deschis acest subiect ca sa pun intr-o postura nefavorabila organizatorii de competitii,patronii lacurilor,arbitrii,vecinii de stand sau altele...
am pierdut si eu o captura la dif. de130gr. anul trecut la SBS.nu am fost chemat la cantar deoarece era vlad parfene acolo-martor.nu ca nu am incredere in vlad,dar nu are nicio treaba cu concursurile la care noi participam :!: balta este platita,deci nu pescuim MOCCA,iar noi ne supunem REGULAMENTULUI afisat de organizator.
in speranta ca vom gasi solutii benefice pt noi,cei care platim si nu putin,astept sugestiile voastre pt a evita pe viitor orice discutii.
multumesc.
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

La concursurile mele, intotdeauna o posibila captura va fi cantarita in prezenta echipei care detinea pana in acel moment captura ! Este cat se poate de normal, este mai bine decat sa existe suspiciuni....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

marin laurentiu scrie:
cornel.s scrie:
Astea da, dar prezumtia de nevinovatie e paguboasa. Zic eu ca asistarea la cantar de catre cel ce detine captura anterioara ar fi de-ajuns. Macar se elimina niste discutii ce pot fi inerente in speta data.
In sinea mea ma oftic desppre o situatie, dar nu pot sa emit nici pretentii in plus.
pai si cine il impiedica?
ps: mai jos am vazut ca ai fost in situatia respectiva...daca tot traiesti cu impresia ca toata lumea merge la concursuri "pe combinatii" de 4000 lei,puteai sa anunti arbitrii sau organizatorul ca vrei sa participi la cantar,in cazul in care se prinde un peste mai mare...si nu cred ca te oprea nimeni :wink: ...si probabil dormeai si linistit pana acum :D :D :D
Dupa cum am spus. E o discutie ipotetica si am argumentat cu o intamplare personala. Nu am cerut alte comentarii si m-am explicat clar ca nu vreau sa fac procese de intentie. Si nici nu acuz pe cineva de ceva. Autorul topicului a pus niste intrebari, iar eu mi-am dat cu parerea. E o problema?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:La concursurile mele, intotdeauna o posibila captura va fi cantarita in prezenta echipei care detinea pana in acel moment captura ! Este cat se poate de normal, este mai bine decat sa existe suspiciuni....
Asta-i un lucru bun.
Cel putin pe mine ma multumeste.
Urban culture.

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Dupa cum am spus. E o discutie ipotetica si am argumentat cu o intamplare personala. Nu am cerut alte comentarii si m-am explicat clar ca nu vreau sa fac procese de intentie. Si nici nu acuz pe cineva de ceva. Autorul topicului a pus niste intrebari, iar eu mi-am dat cu parerea. E o problema?[/quote]
Ai fost atat de interesat de cantarirea capturii anul trecut la Crapmania incat nici macar nu ai catadicsit sa vi martor la cantar cu toate ca ati fost anuntati telefonic:oops: Au fost cel putin 5 persoane in stand cand s-a cantarit pestele si care pot confirma greutatea......Te dai ranit aiurea.
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Andrei scrie:Dupa cum am spus. E o discutie ipotetica si am argumentat cu o intamplare personala. Nu am cerut alte comentarii si m-am explicat clar ca nu vreau sa fac procese de intentie. Si nici nu acuz pe cineva de ceva. Autorul topicului a pus niste intrebari, iar eu mi-am dat cu parerea. E o problema?
Ai fost atat de interesat de cantarirea capturii anul trecut la Crapmania incat nici macar nu ai catadicsit sa vi martor la cantar cu toate ca ati fost anuntati telefonic:oops: Au fost cel putin 5 persoane in stand cand s-a cantarit pestele si care pot confirma greutatea......Te dai ranit aiurea.[/quote]

Prietene esti greu de cap sau ce-ai?! Mai devreme am spus ca nu emit pretentii si nici nu reclam ceva.
Sau vrei sa aflii de ce nu am venit la cantar, in mod special?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ideea globala e ca sunt destule suspiciuni la cantar si autorul topicului este indreptatit sa primeasca niste raspunsuri pertinente. Daca se poate imbunatatii un sistem de ce sa dormim si sa n-o facem, mai ales cand exista deschidere? Toti vor fi mai linistiti si mai increzatori in gestionarea concursurilor. Nu credeti ca astfel va creste numarul de participanti?!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”