VAL vs ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
claudiue
Puncte: 0

Re: VAL vs ...

Mesaj de claudiue »

Eu nu pot sa cred ca nu se plateste impozit pe profit la concursurile de pescuit...efectiv nu pot!
Este de neimaginat asa ceva! Sigur dl Val este dezinformat si organizatorii acestor prestari de servicii sunt linistiti avand actele la zi!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

EU CA PARTICIPANT LA CONCURSURI,NU DORESC SA DAU LA STAT DECAT GLORIE :lol: :lol: :lol:
BINE MAI TREBUIE SI SA CASTIG :lol: :lol: :lol:
DAR GLORIA O POT DA SI FARA SA CASTIG
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Friday scrie:1. Impozit daca ar fi sa fie ar fi imp. pe profit.. Fondul de premiere o fi cat o fi..dar ala e sursa de impozit pentru cei care incaseaza banii..pentru Vladut e cheltuiala...

prietene scuza-ma ca te contrazic dar ceea ce spui tu este dupa o lege financiara de talcioc probabil...organizatorul de eveniment care acorda castigul (premiul ) are obligatia sa retina impozitul pe profit si sa ia de la beneficiarul castigului o declaratie de incasare iar respectivul impozit sa-l declare la organele fiscale , bineinteles insotit de o sumedenie de alte acte doveditoare ale rulajului banilor incasati si vehiculati in acel eveniment
vezi loteria nationala , la fiecare jucator care cumpara bon loto se elibereaza bon fiscal de casa iar castigatorului i se vireaza in cont castigul din care a fost retinut impozitul
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt si alte metode in cazul cluburilor sportive non profit.
Ceea ce nu intelegi tu, este ca in aczul impozitarii premiilor, concurentii ar avea de incasat mai putin in detrimentul statului roman. Oare tu , ca pescar, pe vremuri participant la toate concursurile, asta iti doresti ?
Sau de fapt problema este Vladut...sau Mircea...sau toto...sau Andrei...sau Maimu...sau ...alt organizator de concursuri ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

si in cazul asociatiilor nonprofit este aceasi lege fiscala , diferenta este ca la asociatiile sus mentionate " profitul" ramane (cu acte justificative) in contul asociatiei , nu poate fi accesat ca dividente

exemplu : asoc. nonprofit are buget de investitii 50000 Ron si foloseste 30000ron pe anul in curs , diferenta ramane in cont ca fond de investitii pentru anul viitor , nu poate nimeni sa foloseasca un leu pentru altceva decat investitii justificabile cu documente si acceptate de legea fiscala

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

corect. dar banii pot fi investiti in echipament sportiv, nada ptr sportivii proprii legitimati la club, inchirieri de balti pentru antrenamente, etc. legal.

eu nu sustin ca stapanesc f bine legea (ca nea popescu) , in schimb am un bun prieten pescar care exact cu asta se ocupa si ma supravegheaza mereu, sa nu o iau pe aratura.... :D si se va ocupa si de ceilalti organizatorii de concursuri, cu sfaturi, ptr ca totul sa fie legal si toata lumea sa doarma linistita.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:Sau de fapt problema este Vladut...sau Mircea...sau toto...sau Andrei...sau Maimu...sau ...alt organizator de concursuri ?
una dintre problemele mele este si faptul ca dupa 10 ani de activitate competitionala am vrut sa organizez un concurs , in delta , ca sa nu deranjez pe nimeni , acolo este locul meu de '' activitate '' , te-ai bagat si l-ai suflat dandu-ma la o parte , mai mult de atat , taxandu-ma in modul care i-l sti si amenintand cu santaj cu poze compromitatoare ( vezi ca santajul este incadrat penal !!!!!!! )

pai atunci hai sa vedem daca sistemul asta care se bazeaza pe principiul " calca-l pe cap sa nu respire" si care este atat de impenetrabil este asa de corect pe cat pretinde !!!

apropos , unul dintre prietenii fata de care ti-ai aratat " ospitalitatea caracteristica-ti ( cred ca stii despre cine este vorba) este acum seful corpului de control al ANAF :roll:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Intarata-i drace!
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »