VAL vs ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: VAL vs ...

Mesaj de Popescu Stefan »

Val scrie:@Popescu

Cred ca intinzi coarda prea mult cu mine si nu ne stim asa bine . Cheama-ma pe unde doresti ... nu aici e problema. Ti-am mai zis ca ce am facut si semnat eu la APCR a trecut deja printr-o hotarire judecatoreasca finala . Asta ca sa stai linistit . Si pentru linistea d-ta sa stii ca eu numai asa lucrez .
Eu sunt liniștit. Alții ar trebui să își facă griji.
PS Nu cred că o să te chem eu ca martor. Mă gândeam că o să te cheme alții. Treaba cu APCR este groasă rău.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
problema (ta) e de fapt alta.

"mirciulica", "andreiutzu" sau "maimu" au fost prietenii tai.
(la fel si "valerica", "tataitza", "cocoselu", "rosiorutzu", "costelush" si multi altii.)

treptat, te-ai pishat pe toti.

TU VORBESTI ? :D Nu cred ca esti in masura TU sa vorbesti , sevede cat suferi si cat de singur ai ramas....

in enumerarea ta de mai sus (din care m-a inspirat diminutivul "maimu" :) mai e si toto. pe el te-ai pishat fara sa-ti fie prieten.

Cu majoritatea celor de mai sus am ramas in relatii de amicitie, chiar daca strambele tale si presiunea psihica datorate iernii lungi vor sa dezbine ..... si nu uita ceva f. important. cu unii m-am certat ca sa te acopar pe tine si veninul varsat din lipsa de ocupatie....

si nu ma face pe mine sa incep sa scriu pe ce criterii iti alegi tu "prietenii" sau "acolitii"..... majoritatea de varste fragede.....

@popescu

tu nu te mai baga in seama, aici discutam intre noi. bune sau rele, ca in orice familie. insa "paraciosii" nu au ce cauta la masa noastra ? comprende ? (vezi ca ai un link la alt topic )
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Popescu Stefan scrie:
PS Ca să fiu mai precis în prima afirmație, iată proba:
RO25BPOS73606373299RON01
BANCPOST
VLADUT MATEIANU
Titularul poate să confirme dacă este un cont personal sau al unei persoane juridice.
Cont personal paracioasa mica. Se strang bani in el de la persoane fizice ptr acte caritabile si organizare de evenimente. :D Este ceva ilegal ? Ia cauta putin prin codul fiscal sa vezi unde se incadreaza.....
Si daca vreau, din banii astia pot sa fac un bust cu mutra ta pe care sa-l expun la fiecare concurs....vor sti pescarii ce sa faca pe el ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Mă faci să râd! Să înțeleg că ai înfiat toți pescarii sportivi ca să-i socotești familia ta? :lol: :lol: :lol: :lol:
Din câte văd, nu prea este armonie în familie. problema este alta; contul pe care l-ai postat este un cont personal sau al altei persoane? Ce este așa complicat.
Apropo de chestia cu pârâcioșii. Sper că nu ați înțeles că FRPS este o glumă. Indiferent de deranjul pe care l-am făcut prin înființarea ei.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Deci cont personal. Sper că cotizanții au priceput în sfârșit unde se duc banii lor. Apropo, i-ai declarat? :lol: :lol: :lol:
Îți sugerez să modifici reclamele la concursuri și în loc de taxă de participare să treci taxă pe prostie sau Cutia milei, dacă tot sunt în scop caritabil. :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie:Andrei sincer nu neaparat cazul APCR vroiam eu sa-l scot in evidenta , dar daca tu vrei sa-l folosesti , este problema ta .
Eu am vrut sa scot in evidenta o stare de fapt si o mare fatarnicie generalizata .
Se doreste legalitate si cinste , corectitudine , samd ( vorbe mari , ce sa mai !! ) , dar la fel de evident este ca se doresc aceste lucruri numai de la "ceilalti" , indiferent cine sunt ei .
Compromisul treneaza , discutiile sunt interminabile , stai sa inceapa concursurile sa vezi ...
pai nu despre APCR si de acum celebrul cuplu stanila&vladeanu s-au spus vrute si nevrute si s-au facut acuzatii de furt?
mai cunosti si alt caz?
eu, nu.

repet, pentru binele general si intrarea intr-o stare normala sunt dispus sa discut cu actele pe masa, chestiuni legate de fiscalitate.
cu contestatarii si acuzatorii.
se stiu ei care.
curaj.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie: Eu sunt liniștit. Alții ar trebui să își facă griji.
PS Nu cred că o să te chem eu ca martor. Mă gândeam că o să te cheme alții. Treaba cu APCR este groasă rău.
Dialogul asta retard sa stii ca imi repugna . Nu te crede altceva decit esti si nu dezvolt subiectul , nu doresc sa monopolizam discutia .

@Andrei

nu APCR-ul este subiectul aici din punctul meu de vedere . Ca o parere personala , cred ca ai dreptate pe jumatate . Sunt aproape convins ca nici APCR-ul nu are fiscal o relatie excelenta cu statul . In schimb cred ca are mult mai multa legalitate in documente si in procedurile de lucru , macar pentru faptul ca incaseaza banii la concursuri intr-un cont al asociatiei oficial . Observa te rog ca am subliniat o anumita stare de dubiu , deoarece nu cunosc personal arhiva financiara a nici unei asociatii .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie: nu APCR-ul este subiectul aici din punctul meu de vedere . Ca o parere personala , cred ca ai dreptate pe jumatate . Sunt aproape convins ca nici APCR-ul nu are fiscal o relatie excelenta cu statul
poate ca APCR-ul nu a avut o relatie excelenta cu anumite cluburi sau persoane. unele chiar din interior.
cu statul, eu zic ca are. si sunt dispus s-o demonstrez.

altfel, nu inteleg cum afirmi ca nu APCR-ul este subiectul, din moment ce ai inceput discutia pe ziua de azi cu exemplele cu benzile, tarusii, cupele, etc?!?
repet, carei asociatii, club sau organizator i s-au mai numarat chestiunile astea?
cine mai fost acuzat de furt in acest sens?
mai cunosti vreun caz infara cuplui stanila&vladeanu?
dau sau nu.
The One Team

George Slave

Mesaj de George Slave »

Dacă recent ai câştigat un premiu, ţi-ai pus cumva întrebarea dacă trebuie să achiţi o taxă cu titlu de impozit pentru acest premiu sau dacă cel ce ţi-a acordat premiul a achitat el deja un astfel de impozit? Iată o întrebare pe care de regulă o au comercianţii atunci când sunt interesaţi să organizeze activităţi competitionale. În cazul premiilor obţinute din concursuri, veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 16% aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Trebuie însă să stiţi că nu sunt impozabile veniturile obţinute din premii şi din jocuri de noroc, în bani şi/sau în natură, sub valoarea sumei de 600 lei, realizate de contribuabil:
Asadar,daca primesc premiul in rate zilnice de 600 lei...venitul nu este impozabil ... :wink:
Senior Crap Club

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Andrei

un singur exemplu , ca de data asta iti gasesti iarasi momentul sa o iei de la capat , cu APCR -ul si faci talmes - balmes discutia .
La Cupa Cupelor , la Cupa Romaniei , sau mai stiu eu ce concursuri , banii de premii nu s-au impozitat , cf. celor ce de fapt discutam aici . Repet - un singur exemplu evident si cunoscut .
Deci , punct . Tentativa de a separa APCR de alte asociatii , pe acest aspect si numai pe acesta , nu functioneaza .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

George Slave scrie:Dacă recent ai câştigat un premiu, ţi-ai pus cumva întrebarea dacă trebuie să achiţi o taxă cu titlu de impozit pentru acest premiu sau dacă cel ce ţi-a acordat premiul a achitat el deja un astfel de impozit? Iată o întrebare pe care de regulă o au comercianţii atunci când sunt interesaţi să organizeze activităţi competitionale. În cazul premiilor obţinute din concursuri, veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 16% aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu. Trebuie însă să stiţi că nu sunt impozabile veniturile obţinute din premii şi din jocuri de noroc, în bani şi/sau în natură, sub valoarea sumei de 600 lei, realizate de contribuabil:
Asadar,daca primesc premiul in rate zilnice de 600 lei...venitul nu este impozabil ... :wink:
Georgica e buna ideea :wink: , din pacate suma se raporteaza la acelasi eveniment . Noi romanii gasim variante , numai daca constientizam pericolul si ne luam masuri . De fapt asta a fost ideea de baza a discutiei . In acest moment organizatorii de concursuri sunt expusi si mai ales se expun singuri ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”