Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Razvan Ulmeanu scrie:Culegi furtuna dupa ce ai semant vant?
P.S. Du-te dreaku de ipocrit! Pana acum te-am ignorat!
E clar pe dracu !toto `U`C scrie:
Cand organizezi un concurs de mare avergura ... dar pana sa inceapa concursul zvonurile sunt deja lansate mai ceva ca nada la crap... "nu va duceti ca se stie castigatorul!", "oricum premiile nu vor fi cele anuntate" etc.
Alergi ca nebunul pe balta zeci de ore si primiesti postari ca cea de mai jos.
sebyy scrie:
.......Ca sa postezi un clasament nu necesita nici o cheltuiala
gor965 Ei cum sa nu necesite...ca doar nu se face clasamentul si se posteaza singur ! Iti trebuie musai un calculator si o legatura la net (daca vrei sa le pui direct) ! Indirect, merge si prin telefon !
sau
Gor 965 Pai da, dar nu scrie UNDE sa le afiseze !
Daca organizator e PVTV si AV&CPK, e normal sa urmaresti mediatizarea concursului la Tv si in numarul urmator al revistei Superpescar ! ...mediatizare pe forum, nu aduce profit imediat, presupune o cheltuiala in plus si e doar un defect profesional al unora !
Iar in aceiasi speta la un alt concurs postarile lui George sunt la acest mod ...
"Teo, oamenii fac si organizare si arbitraj si mediatizare...si e greu sa le faci bine pe toate de-o data ! Efortul lor trebuie apreciat ptr. ca se rasfrange in costul mic al concursului pe o balta considerata extrem de scumpa"
E clar ca persona respectiva te vizeaza si vaneaza, in consecinta o faci si u sau nu.
Concret:andrei vladeanu scrie:s-a ajuns mult prea departe. eu ma retrag.Razvan Ulmeanu scrie:P.S. Du-te dreaku de ipocrit! Pana acum te-am ignorat!
Nu George iar incepem tu nu ai spus ca acuzele sunt .... ai afirmat ca sunt... asta ma deranjeaza ca nu recunosti si incerci sa ma prostesti in fata ca pe fraieri ...gor965 scrie:E clar pe dracu !toto `U`C scrie:
Cand organizezi un concurs de mare avergura ... dar pana sa inceapa concursul zvonurile sunt deja lansate mai ceva ca nada la crap... "nu va duceti ca se stie castigatorul!", "oricum premiile nu vor fi cele anuntate" etc.
Alergi ca nebunul pe balta zeci de ore si primiesti postari ca cea de mai jos.
sebyy scrie:
.......Ca sa postezi un clasament nu necesita nici o cheltuiala
gor965 Ei cum sa nu necesite...ca doar nu se face clasamentul si se posteaza singur ! Iti trebuie musai un calculator si o legatura la net (daca vrei sa le pui direct) ! Indirect, merge si prin telefon !
sau
Gor 965 Pai da, dar nu scrie UNDE sa le afiseze !
Daca organizator e PVTV si AV&CPK, e normal sa urmaresti mediatizarea concursului la Tv si in numarul urmator al revistei Superpescar ! ...mediatizare pe forum, nu aduce profit imediat, presupune o cheltuiala in plus si e doar un defect profesional al unora !
Iar in aceiasi speta la un alt concurs postarile lui George sunt la acest mod ...
"Teo, oamenii fac si organizare si arbitraj si mediatizare...si e greu sa le faci bine pe toate de-o data ! Efortul lor trebuie apreciat ptr. ca se rasfrange in costul mic al concursului pe o balta considerata extrem de scumpa"
E clar ca persona respectiva te vizeaza si vaneaza, in consecinta o faci si u sau nu.
Ce nu-i adevarat in ceeace am spus eu ? ...ca unii scot profit din mediatizare si altii nu o fac ca sa-si reduca din costuri ? Tu poti sa fii orb in continuare, eu spun ce vad ... si in conditiile astea , tot i-am dat dreptate, ptr. ca am sustinut ca e normal ce face din moment ce are interese la respectivele societati media , si din asta traieste ! La fel ca si in cazul cand v-ati sesizat doar cand am cerut sa se faca o delimitare intre conducerea APCR si restul membrilor, acuzati ca ar fi hoti, interveniti numai cand vi-i se pare voua ca cineva il ataca pe Vladeanu...restul membrilor APCR, da-i in plm ...pot sa fie toti hoti, numai de Vladeanu sa nu zica cineva ceva aiurea ! Nu va e rusine ? De ce n-ai intervenit Toto cand cineva a spus ca tot APCR-ul e o gasca de hoti ? ...si Vali Vesa e hot ? ...si Claudiu Cosma e hot ? De ce n-ai sarit sa-ti postezi punctul de vedere inainte sa atrag eu atentia ca acuzele sunt aduse conducerii si nu membrilor ?!
Spor la vanatoare !
"Teo, oamenii fac si organizare si arbitraj si mediatizare...si e greu sa le faci bine pe toate de-o data ! Efortul lor trebuie apreciat ptr. ca se rasfrange in costul mic al concursului pe o balta considerata extrem de scumpa"toto `U`C scrie:Si in poastare de mai sus...de unde sti u ca au fost interesele si baieti aia nu alergau pe balta pe la concurenti ?
Nici macar n-am pomenit de acuze...am spus ca APCR are probleme la nivelul conducerii , prin prisma faptului ca e contestata !...si DA, conducerea APCR e contestata !...nu stiai ? Si NU, nu eu am acuzat conducerea, dar intrebarea ramane...de ce nu ti-ai aparat colegii de asociatie in fata unui astfel de denunt : tot APCR-ul e o gasca de hoti ? Ce asteptati...un tabel nominal cu hotii din APCR ?toto `U`C scrie:
Nu George iar incepem tu nu ai spus ca acuzele sunt .... ai afirmat ca sunt... asta ma deranjeaza ca nu recunosti si incerci sa ma prostesti in fata ca pe fraieri ...
Nu mai caut prin forum ca pierd timpul degeaga ...ai afirmat ca este dovedita nu ca sunt acuzati .... am zis sa nu ma bag ...dar cand am vazut pe alti ca se baga cu certitudini am clacat....gor965 scrie:Nici macar n-am pomenit de acuze...am spus ca APCR are probleme la nivelul conducerii , prin prisma faptului ca e contestata !...si DA, conducerea APCR e contestata !...nu stiai ? Si NU, nu eu am acuzat conducerea, dar intrebarea ramane...de ce nu ti-ai aparat colegii de asociatie in fata unui astfel de denunt : tot APCR-ul e o gasca de hoti ? Ce asteptati...un tabel nominal cu hotii din APCR ?toto `U`C scrie:
Nu George iar incepem tu nu ai spus ca acuzele sunt .... ai afirmat ca sunt... asta ma deranjeaza ca nu recunosti si incerci sa ma prostesti in fata ca pe fraieri ...
Costuri mici iti spun ceva ? La Sarulesi s-au facut poze , s-a filmat , a avut cine, n-am spus ca s-a stat degeaba si s-a taiat frunza la caini, dar mediatizarea a aparut prin reviste si pe la TV si-a produs un venit pe cap de salariat ! In concursul celorlalti, ca sa nu mai angajeze in plus oameni, si sa reduca pe cat posibil cheltuielile, au facut oamenii ce-au putut si la final au pus pozele pe forum ...MOKA !toto `U`C scrie:"Teo, oamenii fac si organizare si arbitraj si mediatizare...si e greu sa le faci bine pe toate de-o data ! Efortul lor trebuie apreciat ptr. ca se rasfrange in costul mic al concursului pe o balta considerata extrem de scumpa"toto `U`C scrie:Si in poastare de mai sus...de unde sti u ca au fost interesele si baieti aia nu alergau pe balta pe la concurenti ?
Asta este postarea ta de pe un al sait ....dc nu putea fi valabila si aici?????