Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tie iti raspund mereu la telefon, nu uita niciodata.
In rest, alte comentarii despre "politica" nu ma mai intereseaza. Sunt sanse ca de la anul nici de concursuri sa nu ma mai ocup, poate spre satisfactia celor care comenteaza mereu.

PS Despre Versagyi numai de bine, pana la urma aduce audienta forumului...ca Gigi televiziunilor ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:nu stiu unde lucrezi.
locul tau de munca mi-a scapat.
@george,

stai linistit
nu are cine sa sune la tine la munca si nici șpagă nu primesti
nu prezinti interes de combinatie.
BARICADA CARP CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dan _city_center scrie:
@george,

stai linistit
cine suna la munca, cine da spaga si cine face combinatii?
concret, nu baliverne ca in curand pe cazemata, etc
si coerent, daca se poate.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
referitor la gore, el nu a inteles un lucru. regretatul adrian paunescu avea o vorba - daca te decizi sa iesi in ring, dai, dar mai si iei! -
cu toate ca povesteste cum si-a luat cristian topescu 6 ani suspendare...

nu cred ca e cazul ca anul viitor sa-l lasi pe gore fara paine, prin renuntarea la pozele lui, asta - evident - daca in strategiile tale viitoare de marketing (pe persoana fizica) nu l-ai avansat la ceaun.
Prin renuntarea la poze eu nu raman fara paine, stai linistit !...si nici nu am ambitii de avansare spre ceaun !
Cand vad cum te chinui sa pui semnul egal intre notiunea de colaborator si cea de sclav, mi-e si sila sa-ti mai raspund !
Urmarindu-ti modul in care nu te poti abtine sa nu ma intepi de fiecare data cand ti-i se scoala nivelul sportiv, inteleg ca esti genul de boxer care e in stare sa-i ..... una in gura domnisoarei care anunta numarul rundei urmatoare...ca prea zambeste la toata lumea ! Urmeaza sa incepi sa musti publicul de kur ca prea stau toti cu fata spre ring ! Data viitoare cand te hotarasti sa ma mai intepi, asigura-te ca ma si afecteaza ce kkt-uri scrii despre mine...ca pana una alta, sunt un nimeni, care n-are nimic de pierdut ! N-am facut rau la nimeni, n-am furat, nu datorez nimanui nimic ! :evil:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, vezi sa nu ramai fara serviciu.... :lol:
Unii oameni sunt razbunatori, important este sa ii ti la distanta..... :wink: Sau sa ii ai la mana..... :D Eu ii am pe cativa care m-ar manca daca nu ar sti ca am niste poze frumoase cu domniile lor la o anumita pensiune din delta, inconjurati de diverse domnisoare semidezbracate..... persoane seriose, insurate.... :roll:

HAHA ! E o gluma.... :lol: M-am uitat prea mult la Dallas ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Salut George,
Vroiam sa-ti scriu pe privat, dar o fac aici. O fac aici pentru ca am avut si eu meciurile mele cu Andrei Vladeanu si parca simteam nevoia unei sustineri decente pe forum a celor ce-mi spuneau pe privat sau pe balta ca am dreptate. Evident, cad ii intrebam de ce nu au o pozitie decenta pe forum, spuneau ca nu vor sa se bage ca nu vor sa se certe cu AV. Probabil aveau dreptate, oricat de decent te straduiesti sa ramai, Andrei are talentul sa te transforme in sclavul cuiva. Si ca parerile nu sunt ale tale, sunt ale altcuiva care te baga in fata. Si pana la urma cine esti tu sa comentezi, la cate concursuri ai participat, etc.

Altfel, vrem nu vrem, Andrei Vladeanu este un personaj cu mare greutate pe scena pescuitului la crap in Romania, competitional si de promovare a acestui…hai sa-i spunem sport.

Dupa CM din Africa de Sud, a spus ca se retrage din ce inseamna CN. Ca-i lasa pe altii sa arate de ce sunt in stare. Avea in spate un palmares, si era timpul sa-i lase pe ce-i ce-l contestau sa arate ca pot mai bine. Sau nu. Eu nu cred ca ar fi facut mai bine decat el. Dupa cum s-a vazut, anul acesta lotul care a plecat la mondiale, indiscutabil foarte valoros, nu a putut face fata unor grei ca Africa de Sud sau Anglia. Iar alte comentarii au fost degeaba atata timp cat Nexgen a castigat la pas o competitie ce mi s-a parut corecta. Parerea mea si atunci si acum e ca nu exista o alternativa mai buna. Dar revenind la anul 2009 daca nu ma insel, Andrei nu s-a retras, evident, la mijloc erau interese si nu numai. Poate i-a fost greu sa lase fraiele din mana, atata timp cat el le-a tinut de la inceput. A venit cu umbrela AvP, despre care nu mai are rost sa vorbim. F&H si sponsorizari. De acolo si meciul meu cu el desi nu aveam nicio implicare, doar ca mi se parea, ca atunci cand vedem ceva incorect, cu argumente, sa luam pozitie. Eram prea idealist si prea fraier sa inteleg ca totul se invarte in jurul banilor. In fine, nu vreau sa ma lungesc, iti spun doar ca ai aprecierea mea pentru pozitiile tale de pe forum in general si pentru ceea ce faci pentru promovarea pescuitului la crap.
Catch and Release

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:
dan _city_center scrie:
@george,

stai linistit
cine suna la munca, cine da spaga si cine face combinatii?
concret, nu baliverne ca in curand pe cazemata, etc
si coerent, daca se poate.
Cazemata zici...
Ce vremuri cand postai tu caricaturi pe prima pagina la crapmania cu Jubileu, Burak, City, eu, cand scriai cu apelative gen pielea pu..li, cand sunai femei in lipsa de barbatie, cand vroiai sa comunici "ceva" familiei lui Burak...
Culegi furtuna dupa ce ai semant vant?
P.S. Du-te dreaku de ipocrit! Pana acum te-am ignorat! :evil:
C. S. PELICANUL

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Adrian B scrie:Salut George,
Vroiam sa-ti scriu pe privat, dar o fac aici. O fac aici pentru ca am avut si eu meciurile mele cu Andrei Vladeanu si parca simteam nevoia unei sustineri decente pe forum a celor ce-mi spuneau pe privat sau pe balta ca am dreptate. Evident, cad ii intrebam de ce nu au o pozitie decenta pe forum, spuneau ca nu vor sa se bage ca nu vor sa se certe cu AV. Probabil aveau dreptate, oricat de decent te straduiesti sa ramai, Andrei are talentul sa te transforme in sclavul cuiva. Si ca parerile nu sunt ale tale, sunt ale altcuiva care te baga in fata. Si pana la urma cine esti tu sa comentezi, la cate concursuri ai participat, etc.

Altfel, vrem nu vrem, Andrei Vladeanu este un personaj cu mare greutate pe scena pescuitului la crap in Romania, competitional si de promovare a acestui…hai sa-i spunem sport.

Dupa CM din Africa de Sud, a spus ca se retrage din ce inseamna CN. Ca-i lasa pe altii sa arate de ce sunt in stare. Avea in spate un palmares, si era timpul sa-i lase pe ce-i ce-l contestau sa arate ca pot mai bine. Sau nu. Eu nu cred ca ar fi facut mai bine decat el. Dupa cum s-a vazut, anul acesta lotul care a plecat la mondiale, indiscutabil foarte valoros, nu a putut face fata unor grei ca Africa de Sud sau Anglia. Iar alte comentarii au fost degeaba atata timp cat Nexgen a castigat la pas o competitie ce mi s-a parut corecta. Parerea mea si atunci si acum e ca nu exista o alternativa mai buna. Dar revenind la anul 2009 daca nu ma insel, Andrei nu s-a retras, evident, la mijloc erau interese si nu numai. Poate i-a fost greu sa lase fraiele din mana, atata timp cat el le-a tinut de la inceput. A venit cu umbrela AvP, despre care nu mai are rost sa vorbim. F&H si sponsorizari. De acolo si meciul meu cu el desi nu aveam nicio implicare, doar ca mi se parea, ca atunci cand vedem ceva incorect, cu argumente, sa luam pozitie. Eram prea idealist si prea fraier sa inteleg ca totul se invarte in jurul banilor. In fine, nu vreau sa ma lungesc, iti spun doar ca ai aprecierea mea pentru pozitiile tale de pe forum in general si pentru ceea ce faci pentru promovarea pescuitului la crap.

Cand organizezi un concurs de mare avergura ... dar pana sa inceapa concursul zvonurile sunt deja lansate mai ceva ca nada la crap... "nu va duceti ca se stie castigatorul!", "oricum premiile nu vor fi cele anuntate" etc.
Alergi ca nebunul pe balta zeci de ore si primiesti postari ca cea de mai jos.

sebyy scrie:
.......Ca sa postezi un clasament nu necesita nici o cheltuiala 

gor965 Ei cum sa nu necesite...ca doar nu se face clasamentul si se posteaza singur ! Iti trebuie musai un calculator si o legatura la net (daca vrei sa le pui direct) ! Indirect, merge si prin telefon ! 
sau
Gor 965 Pai da, dar nu scrie UNDE sa le afiseze !   
Daca organizator e PVTV si AV&CPK, e normal sa urmaresti mediatizarea concursului la Tv si in numarul urmator al revistei Superpescar !   ...mediatizare pe forum, nu aduce profit imediat, presupune o cheltuiala in plus si e doar un defect profesional al unora ! 

Iar in aceiasi speta la un alt concurs postarile lui George sunt la acest mod ...
"Teo, oamenii fac si organizare si arbitraj si mediatizare...si e greu sa le faci bine pe toate de-o data ! Efortul lor trebuie apreciat ptr. ca se rasfrange in costul mic al concursului pe o balta considerata extrem de scumpa"

E clar ca persona respectiva te vizeaza si vaneaza, in consecinta o faci si u sau nu.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Razvan Ulmeanu scrie:P.S. Du-te dreaku de ipocrit! Pana acum te-am ignorat! :evil:
s-a ajuns mult prea departe. eu ma retrag.
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:P.S. Du-te dreaku de ipocrit! Pana acum te-am ignorat! :evil:
s-a ajuns mult prea departe. eu ma retrag.
De ce pisoi?
Iti e frica?
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”