Adrian B scrie:Salut George,
Vroiam sa-ti scriu pe privat, dar o fac aici. O fac aici pentru ca am avut si eu meciurile mele cu Andrei Vladeanu si parca simteam nevoia unei sustineri decente pe forum a celor ce-mi spuneau pe privat sau pe balta ca am dreptate. Evident, cad ii intrebam de ce nu au o pozitie decenta pe forum, spuneau ca nu vor sa se bage ca nu vor sa se certe cu AV. Probabil aveau dreptate, oricat de decent te straduiesti sa ramai, Andrei are talentul sa te transforme in sclavul cuiva. Si ca parerile nu sunt ale tale, sunt ale altcuiva care te baga in fata. Si pana la urma cine esti tu sa comentezi, la cate concursuri ai participat, etc.
Altfel, vrem nu vrem, Andrei Vladeanu este un personaj cu mare greutate pe scena pescuitului la crap in Romania, competitional si de promovare a acestui…hai sa-i spunem sport.
Dupa CM din Africa de Sud, a spus ca se retrage din ce inseamna CN. Ca-i lasa pe altii sa arate de ce sunt in stare. Avea in spate un palmares, si era timpul sa-i lase pe ce-i ce-l contestau sa arate ca pot mai bine. Sau nu. Eu nu cred ca ar fi facut mai bine decat el. Dupa cum s-a vazut, anul acesta lotul care a plecat la mondiale, indiscutabil foarte valoros, nu a putut face fata unor grei ca Africa de Sud sau Anglia. Iar alte comentarii au fost degeaba atata timp cat Nexgen a castigat la pas o competitie ce mi s-a parut corecta. Parerea mea si atunci si acum e ca nu exista o alternativa mai buna. Dar revenind la anul 2009 daca nu ma insel, Andrei nu s-a retras, evident, la mijloc erau interese si nu numai. Poate i-a fost greu sa lase fraiele din mana, atata timp cat el le-a tinut de la inceput. A venit cu umbrela AvP, despre care nu mai are rost sa vorbim. F&H si sponsorizari. De acolo si meciul meu cu el desi nu aveam nicio implicare, doar ca mi se parea, ca atunci cand vedem ceva incorect, cu argumente, sa luam pozitie. Eram prea idealist si prea fraier sa inteleg ca totul se invarte in jurul banilor. In fine, nu vreau sa ma lungesc, iti spun doar ca ai aprecierea mea pentru pozitiile tale de pe forum in general si pentru ceea ce faci pentru promovarea pescuitului la crap.
Cand organizezi un concurs de mare avergura ... dar pana sa inceapa concursul zvonurile sunt deja lansate mai ceva ca nada la crap... "nu va duceti ca se stie castigatorul!", "oricum premiile nu vor fi cele anuntate" etc.
Alergi ca nebunul pe balta zeci de ore si primiesti postari ca cea de mai jos.
sebyy scrie:
.......Ca sa postezi un clasament nu necesita nici o cheltuiala
gor965 Ei cum sa nu necesite...ca doar nu se face clasamentul si se posteaza singur ! Iti trebuie musai un calculator si o legatura la net (daca vrei sa le pui direct) ! Indirect, merge si prin telefon !
sau
Gor 965 Pai da, dar nu scrie UNDE sa le afiseze !
Daca organizator e PVTV si AV&CPK, e normal sa urmaresti mediatizarea concursului la Tv si in numarul urmator al revistei Superpescar ! ...mediatizare pe forum, nu aduce profit imediat, presupune o cheltuiala in plus si e doar un defect profesional al unora !
Iar in aceiasi speta la un alt concurs postarile lui George sunt la acest mod ...
"Teo, oamenii fac si organizare si arbitraj si mediatizare...si e greu sa le faci bine pe toate de-o data ! Efortul lor trebuie apreciat ptr. ca se rasfrange in costul mic al concursului pe o balta considerata extrem de scumpa"
E clar ca persona respectiva te vizeaza si vaneaza, in consecinta o faci si u sau nu.