Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Mesaj de Popescu Stefan »

cezar.ch scrie:
Ovidiu Oancea scrie:Oare se accepta si public la meciul asta de maine? Ca as veni si eu...
S-ar putea sa trec pe acolo ! :wink:
Doar asa, sa sa-i iau masura de pardesiu !
Dar ce vor face suporterii lui "fane Mihai Viteazu", daca iese cu fizionomia modificata si trebuie sa-si schimbe poza de pe "legitimatia federala" ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pe strada federației deciziile se iau cu capul, nu cu muschii. Dar asta este viața; fiecare folosește ce are. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS dacă vrei să-mi faci cadou un pardesiu, poți să-l aduci cu tine. Port măsura 54. XXL. Vezi că am fost în lotul Politehnicii la judo. :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Noi 17, 2011 13:17 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Ovidiu Oancea scrie:Oare se accepta si public la meciul asta de maine? Ca as veni si eu...
Du-te, Ovidiule, du-te !
Poate afli ceva de "carpodromul" ala pe care-l face şturlubaticul cu nus'ce comuna !
Sa fie Comuna din Paris ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu m-am sucit. Nu vin !
Mai bine revad "Zbor deasupra unui cuib de cuci" ! Ala-i barem e cu Jack Nicholson, nu cu "gluma naturii ot Alba Iulia". :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

Am mai văzut poziția asta. Când te-am prin cu minciuna și te-am făcut public mincinos, te-ai dat la fund. Știi cum se numesc ăia care se dau la fund?
PS Ăsta-i bărbatul chioibașu ch.
Ultima oară modificat Joi Noi 17, 2011 13:20 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:
cezar.ch scrie:
S-ar putea sa trec pe acolo ! :wink:
Doar asa, sa sa-i iau masura de pardesiu !
Dar ce vor face suporterii lui "fane Mihai Viteazu", daca iese cu fizionomia modificata si trebuie sa-si schimbe poza de pe "legitimatia federala" ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pe strada federației deciziile se iau cu capul, nu cu muschii. Dar asta este viața; fiecare folosește ce are. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS dacă vrei să-mi faci cadou un pardesiu, poți să-l aduci cu tine. Port măsura 54. XXL. Vezi că am fost în lotul Politehnicii la judo. :lol: :lol: :lol:
Milogule, eu promisesem ca te imbrac in "pardesiu din pumni" ! Dar, daca-ti convine, am la mine toate masurile ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

ADMIN,
Vezi că unii devin nervoși și fac amenințări pe forum, nefiind în stare să le facă, bărbătește, față-n față.
Halal viteaz de tastatură. :mrgreen:
PS Milog e cel care ia salariu de la stat, nu ăia care dau salarii la alții.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:Am mai văzut poziția asta. Când te-am prin cu minciuna și te-am făcut public mincinos, te-ai dat la fund. Știi cum se numesc ăia care se dau la fund?
PS Ăsta-i bărbatul chioibașu ch.
Hai s-o lamurim si p'asta ! Eu am scris pe alt forum ca mi-ai telefonat si mi-ai propus o alianta, in sensul jecmanirii pescarilor, cu ajutorul unei "federatii", propunandu-mi o functie de presedinte pe la antrenori.
Salariu fabulos, plimbari in strainatate, faima, notorietate...
Eu te-am lasat sa vorbesti 83 de minute. Ultimele 76 le-am inregistrat. Stii bine ca fiind propria mea convorbire, e perfect legal. Sau daca nu stii, afli acum.

Cand ai citit asta, ai cerut sa o pun imediat pe forum (convorbirea audio de 76 de minute!)
Dupa cateva minute, m-ai declarat mincinos dovedit !

Acuma, te intreb, de ce sa o pun pe forum ? Nu-i mai bine sa ajunga la ANST, sa afle si aia de ce vrei tu federatie ? Sa stie si aia cu cate miliarde sa se pregateasca si in ce buzunare vor ajunge miliardele alea ? Sa-ti aloce buget substantial, ce naiba !

Dar, nu te speria, pentru ca nu o sa te fac sa cazi de sub pamant !
Astept, poate te ridici nitel ! Atunci va fi frumooos !

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:ADMIN,
Vezi că unii devin nervoși și fac amenințări pe forum, nefiind în stare să le facă, bărbătește, față-n față.
Esti si diliu, si paracios ! :lol: :lol: :lol:

Tot de la stat iau salariu si presedintele Basescu, si premierul Boc, si judecatorii aia care-ti judeca procesele, etc.
Ce salarii dai tu, zgubiliticule ? Vezi ca ma pot informa imediat la ITM Alba !

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie:ADMIN,
Pai daca pentru atata lucru sesizezi ADMIN-ul ce sa mai zicem de limbajul de paizan folosit si de amenintarile din postarea de le liga:

gsg scrie:Boulene,
Vezi că o să primești o notificare privind prestațiile de servicii de arbitraj făcute de asociația la care zici că ești președinte și o plângere penală pentru substituirea de calități oficiale. Cum o să-ți stea pe la Parchet? Vrei dans? O să ai suficient.

De amenintari si "copy-paste" esti bun. Alte calitati mai ai ?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

popescule,inceteaza cu amenintarile tata,esti nebun?!
nu intra in necunoscut :wink:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Popescu Stefan scrie:Am negociat un contract de asociere cu o primărie pentru a face un carpodrom al federației.
:lol: :lol: :lol: si la cat ai scos kilu? Kilu' de carpodrom zic , ca metru cub de excavatie sigur l-ai plasat deja, pe balastiere europene, se stie doar :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”