Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Mesaj de Popescu Stefan »

Albert scrie:
Popescu Stefan scrie:Am negociat un contract de asociere cu o primărie pentru a face un carpodrom al federației.
:lol: :lol: :lol: si la cat ai scos kilu? Kilu' de carpodrom zic , ca metru cub de excavatie sigur l-ai plasat deja, pe balastiere europene, se stie doar :lol: :lol: :lol:
L-am scos destul de bine. Federatia se va alege cu 300.000 euro. Nu-i rau pentru inceput. nu te bagi?

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de doru_croc »

Popescu Stefan scrie:
Albert scrie:
Popescu Stefan scrie:Am negociat un contract de asociere cu o primărie pentru a face un carpodrom al federației.
:lol: :lol: :lol: si la cat ai scos kilu? Kilu' de carpodrom zic , ca metru cub de excavatie sigur l-ai plasat deja, pe balastiere europene, se stie doar :lol: :lol: :lol:
L-am scos destul de bine. Federatia se va alege cu 300.000 euro. Nu-i rau pentru inceput. nu te bagi?
Hallo, stricati topicul omului. Profitati de cartonasele galbene acumulate si de etapa de suspendare ca sa tabarati pe proprietatea lui :lol:
@D-l Popescu, nu stiu de ce nu pot sa cred nici o faramita din cele spuse de d-voastra. :mrgreen: , in schimb imi vine mai usor sa-l cred pe Cezar. Oare de ce? :wink:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Din putul gandirii popesciene :lol:

http://www.l i g a d e c r a p.ro/forum/discutii-generale/pentru-dl-orhei-t484-40.html#p7705

uniti voi literele... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vali Vesa scrie:Din putul gandirii popesciene :lol:

http://www.l i g a d e c r a p.ro/forum/discutii-generale/pentru-dl-orhei-t484-40.html#p7705

uniti voi literele... :wink:
Din putul sau din putza?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Popescu Stefan scrie:L-am scos destul de bine. Federatia se va alege cu 300.000 euro. Nu-i rau pentru inceput.
Smechera primarie. Sunt sigur ca cetatenii arondati sunt in extaz afland marea veste: cotizeaza ei la carpodromu' federatiei :lol:
Bene, poate discutia cu primaria e din categoria miliardelor negociate la targu' de pescuit de la alba s-atunci te creeeeeddd :lol: :lol: :lol: In ritmul asta strange federatia la fonduri de se poate risca sa faca o autostrada de la Bucuresti la Alba.Ce zici, te bagi? :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Popescu Stefan scrie:
Albert scrie:
BAI MITOMANULE :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
VI SI FLUTURI SUME DE PARCA AI MOSTENIT AVEREA LUI ONASIS,PESCARII IN MAREA LOR MAJORITATE SI NESTIIND CE ESCROC ESTI VOR SPUNE :OAUIUUU IA UITE CE CONTRACTE DE SPONSORIZARE A OBTINUT DOMNUL PRESEDINTE ,PAI SA NE ALATURAM DANSULUI CA ASA VOM MERGE LA CONCURSURI PE BANI MULTI SI FARA SA PLATIM NIMIC.DATE DOAMNE FERESTE-MA DE FOSILA AMBULANTA CARE STAI DOAR IN FATA TASTATURII SI O ARZI NUMAI CU COPY PASTE
,MAGARULE,NU TI-AR FI RUSINE OM BATRAN :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:
Albert scrie:
...iar primarul purta halat alb si stetoscop la gat ! Era însoţit de doi "consilieri" vanjoşi, purtători de bastoane cu electro-şocuri ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

L-am scos destul de bine. Federatia se va alege cu 300.000 euro. Nu-i rau pentru inceput. nu te bagi?[/quote]
Hallo, stricati topicul omului. Profitati de cartonasele galbene acumulate si de etapa de suspendare ca sa tabarati pe proprietatea lui :lol:
@D-l Popescu, nu stiu de ce nu pot sa cred nici o faramita din cele spuse de d-voastra. :mrgreen: , in schimb imi vine mai usor sa-l cred pe Cezar. Oare de ce? :wink:[/quote]

Gata Nea Dorule! A venit baiatu` :D .

Fane iesi afara ca esti oftopic :x . Cand vei deveni cetatean stam devorba :x :x :x .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pe strada federației deciziile se iau cu capul, nu cu muschii. Dar asta este viața; fiecare folosește ce are. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS dacă vrei să-mi faci cadou un pardesiu, poți să-l aduci cu tine. Port măsura 54. XXL. Vezi că am fost în lotul Politehnicii la judo. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Mi-ai murdarit salteaua cu bocancii. N-ai cum sa misti un picior ca facand TAI SABAKI nomolu` se va intinde. Esti in pozitie perfecta de proiectare. Eu sunt descult, spalat pe picioare, mi-am salutat arbitrii, dupa cum ai vazut si publicul si voi incepe prin IPON SOE NAGAE. Imi place din cadere. Te sfatuiesc sa uiti dreaq de TATAMI si s-o tai cat mai e timp ca inca nu mi-am facut incalzirea. Se pare ca esti la categoria potrivita 8) .
p.s. nici io n-am fost sef de lot la nationale pe discipline :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:Da. E în formă de cozonac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acolo o sa ajungi si tu dupa urmatorul TOMO NAGE daca nu exersezi UKEMI pana vin. Apoi te pregatesti de SUTEMI ca ador si KANSETSU.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”