VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de miyagi »

Ma intreb daca vreunu` care si-a dat cu parerea p-aici pro Basescu sau anti ar fi in stare sa faca politica?
Urban culture.

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Ce te face sa crezi ca nu face deja?
:lol: :wink:
When nothing is sure, everything is possible.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cea mai buna scrie:Ce te face sa crezi ca nu face deja?
:lol: :wink:
Asta nu-i politica.
Urban culture.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Mamaaa, cata cunoastere zace in acest topic. Ce bine ca astia mai tineri ca mine intra p-aici ca sa mai invete cate ceva despre politica, datorie publica, bani, viata, justitie...

Ce inversunati sunteti in sustinerea opiniilor despre politica...e absolut distractiv :lol: :lol: :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Astia mai tineri virgula ca tine sau astia mai tineri decat tine? :))
Milionar excentric

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cristi,
Hai tata la Corbu. :wink:
Atata timp cat CMB face afaceri cu statul si este membru PNL nu poate avea opinii obiective. :twisted:
C. S. PELICANUL

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Andrei I scrie:Astia mai tineri virgula ca tine sau astia mai tineri decat tine? :))
Da, asa. :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

Doamna, domnilor, mie personal mi-ar placea sa intru in parlament in timpul unei sedinte a celor doua camere reunite, inarmat cu o mitraliera cu cel putin 500 de cartuse, dar din pacate imi dau seama ca in cativa ani as avea nevoie de putin peste 18 milioane de cartuse plus unul pentru mine, iar bugetul nu-mi permite... :lol: :lol: :lol:
Sunt toti o apa si un pamant si cei de acum si cei ce vor urma si chiar si voi daca ati avea ocazia sa ajungeti acolo, iar daca unul sau doi fac exceptie (cu toate ca nu cred), sunt doar exceptia care intareste regula.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

George Andreescu scrie:Doamna, domnilor, mie personal mi-ar placea sa intru in parlament in timpul unei sedinte a celor doua camere reunite, inarmat cu o mitraliera cu cel putin 500 de cartuse, dar din pacate imi dau seama ca in cativa ani as avea nevoie de putin peste 18 milioane de cartuse plus unul pentru mine, iar bugetul nu-mi permite... :lol: :lol: :lol:
Sunt toti o apa si un pamant si cei de acum si cei ce vor urma si chiar si voi daca ati avea ocazia sa ajungeti acolo, iar daca unul sau doi fac exceptie (cu toate ca nu cred), sunt doar exceptia care intareste regula.
Care regula? Si de ce minim 500 de cartuse? Ai mult de copiat? Trebuie sa fie si color?
Despre asta este vorba. Murim de grija altuia, ne pricepem la toate si prin prostia noastra ducem toate lucrurile serioase in derizoriu. De-asta ne meritam soarta.
Ce se castiga daca-l dam jos pe Basescu?! Castigam o clasa de "organizati ( nu organizatii ) de tip mafiot" mai putin in activitate. Castigam un vector decizional din aceasta clasa mai putin. Castigam o tiranie mai putin. Castigam respectul celor ce-au murit pentru ca n-au mai ajuns la spital fiindca acesta era prea departe, ce acum se invart in mormant ca nimeni nu le face dreptate. Castigam, cum ziceam mai devreme STOP JOC. Finalul cacealmalei. Aceasta tara are nevoie sa fie administrata cu responsabilitate nu jucata la ruleta PPE-ului, precum Grecia.
DP asta DV, BRAVO Ponta si Antonescu. Deci voi vota dupa 20 de ani si alegerile nu numai referendumuri.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

George Andreescu scrie:Doamna, domnilor, mie personal mi-ar placea sa intru in parlament in timpul unei sedinte a celor doua camere reunite, inarmat cu o mitraliera cu cel putin 500 de cartuse, dar din pacate imi dau seama ca in cativa ani as avea nevoie de putin peste 18 milioane de cartuse plus unul pentru mine, iar bugetul nu-mi permite... :lol: :lol: :lol:
Asa a facut si Andres Brevick. Banuiesc ca nici tu nu ti-ai fi dorit sa ai copilul in acea tabara. NO OFFENCE.
Pentru astfel de mentalitati se gasesc destui donatori ca sa cumpere un glont. Trebuie doar anuntat ca sa se cumpere dinainte.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”