Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta nu-i politica.cea mai buna scrie:Ce te face sa crezi ca nu face deja?
![]()
Da, asa.Andrei I scrie:Astia mai tineri virgula ca tine sau astia mai tineri decat tine?)
Care regula? Si de ce minim 500 de cartuse? Ai mult de copiat? Trebuie sa fie si color?George Andreescu scrie:Doamna, domnilor, mie personal mi-ar placea sa intru in parlament in timpul unei sedinte a celor doua camere reunite, inarmat cu o mitraliera cu cel putin 500 de cartuse, dar din pacate imi dau seama ca in cativa ani as avea nevoie de putin peste 18 milioane de cartuse plus unul pentru mine, iar bugetul nu-mi permite...![]()
![]()
Sunt toti o apa si un pamant si cei de acum si cei ce vor urma si chiar si voi daca ati avea ocazia sa ajungeti acolo, iar daca unul sau doi fac exceptie (cu toate ca nu cred), sunt doar exceptia care intareste regula.
Asa a facut si Andres Brevick. Banuiesc ca nici tu nu ti-ai fi dorit sa ai copilul in acea tabara. NO OFFENCE.George Andreescu scrie:Doamna, domnilor, mie personal mi-ar placea sa intru in parlament in timpul unei sedinte a celor doua camere reunite, inarmat cu o mitraliera cu cel putin 500 de cartuse, dar din pacate imi dau seama ca in cativa ani as avea nevoie de putin peste 18 milioane de cartuse plus unul pentru mine, iar bugetul nu-mi permite...![]()
![]()
Sunt toti o apa si un pamant si cei de acum si cei ce vor urma si chiar si voi daca ati avea ocazia sa ajungeti acolo, iar daca unul sau doi fac exceptie (cu toate ca nu cred), sunt doar exceptia care intareste regula.