Respectul nu este un apanaj al varstei ,ci se castiga!In schimb persoanele care jignesc oameni fara sa-i cunoasca ...........

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
unele din ordonante sunt legale,altele nu.probabil n-ai avut de-aface cu jurnalisti la viata ta,cu imbecili si imbecile care se duc la locul vre-unui accident sa intrebe supravietuitorul "la cald" :cum va simtiti acum ca v-a murit nevasta sau copilul s.a.m.d. daca te cramponezi in faza cu tiganca imputita.pai aia chiar era o tiganca imputita,nicaieri in lume nu-si permite o zdreanta sa hartuiasca un presedinte de stat,greseala marinarului a fost ca s-a crezut mai destept decat e si a plecat la cumparaturi fara spp-isti dupa el.sa-mi zici si mie cand o sa stea cate-o zdreantusca fara bac dupa obama 40 de minute prin supermarket agasandu-l nici macar cu intrebari,cu jumatati de propozitii "dati-mi si mie ceva don' presedinte...nu aveti nimic de zis....d-nl tariceanu zicea ca...."Albert scrie:Din toata polologhia aia tot ce-ai scris e facut legal..iar cateva sunt neadevarate.
Nu-ti inteleg inversunarea...adeca dupa 8 ani de "tiganca imputita" plus 4 de poloboc prim-ministru-marioneta, plus ministrii cretini plus furtul din buzunarele noastre facut prin legi si ordonante date pe banda rulanta...plus,plus,plus tu vi si te ataci de ce-au facut astia in cateva luni...da-mi voie sa-ti spun ca tu ai ceva din bezmeticul de Turcescu.
Ca ne "cearta" tot felul de neni din UE..ei bine, d-asta ma doare la bascheti.
Muta-te-n Germania si injura de-acolo tara asta.
am fost lichea in tinerete,dupa 4 ani de geologie am renuntat,la fel ca dupa 2 de studii economice si 2 de informatica.am ajuns la o varsta la care desi ma sacaie faptul ca nevasta-mea e masterand si eu pacalici am alte prioritati in viata decat sa-mi mai agat o diploma pe perete,mai ales ca nu mai am nevoie de una.si nici armata n-am facut-o,pregatirea me militara consta intr-o bataie cu frati-miu acum vre-o 16 aniFlorin Pata scrie:
Respectul nu este un apanaj al varstei ,ci se castiga!In schimb persoanele care jignesc oameni fara sa-i cunoasca ...........!Apropos ce pregatire universitara ai ?Warning - cei de peste 40 de ani pot avea si pregatire militara !!!Pot oferi mari surprize sau "navete de bere premium"!
Pe ce balti pescuiesti ?DumiD scrie:am fost lichea in tinerete,dupa 4 ani de geologie am renuntat,la fel ca dupa 2 de studii economice si 2 de informatica.am ajuns la o varsta la care desi ma sacaie faptul ca nevasta-mea e masterand si eu pacalici am alte prioritati in viata decat sa-mi mai agat o diploma pe perete,mai ales ca nu mai am nevoie de una.si nici armata n-am facut-o,pregatirea me militara consta intr-o bataie cu frati-miu acum vre-o 16 aniFlorin Pata scrie:
Respectul nu este un apanaj al varstei ,ci se castiga!In schimb persoanele care jignesc oameni fara sa-i cunoasca ...........!Apropos ce pregatire universitara ai ?Warning - cei de peste 40 de ani pot avea si pregatire militara !!!Pot oferi mari surprize sau "navete de bere premium"!
Bon.Am inteles cu cine vorbesc.DumiD scrie:daca te cramponezi in faza cu tiganca imputita.pai aia chiar era o tiganca imputita,nicaieri in lume nu-si permite o zdreanta sa hartuiasca un presedinte de stat,
Sper ca pe 30 sa ne spui unde ai ajuns si de unde vei injura, mai cu sarg, tara asta. Vant in pupa!DumiD scrie:daca le iese la astia lovitura de stat nu sunt asa de sigur ca voi mai avea acest privilegiu si pe viitor si germania ar fi o solutie,desi nu prima'
in ultima vreme popesti cand sunt in bucuresti sau pe dunare si pe canalul vechi cand sunt in constanta.n-am mai fost la peste din aprilie,se acumuleaza stresul si explodez repede,imi cer scuze pentru jigniri,tie si celorlalti,ar trebui sa ne certam p-aici pe nade nu pe politicaFlorin Pata scrie:Pe ce balti pescuiesti ?DumiD scrie:am fost lichea in tinerete,dupa 4 ani de geologie am renuntat,la fel ca dupa 2 de studii economice si 2 de informatica.am ajuns la o varsta la care desi ma sacaie faptul ca nevasta-mea e masterand si eu pacalici am alte prioritati in viata decat sa-mi mai agat o diploma pe perete,mai ales ca nu mai am nevoie de una.si nici armata n-am facut-o,pregatirea me militara consta intr-o bataie cu frati-miu acum vre-o 16 aniFlorin Pata scrie:
cine mai pleaca cu barca zilele astea?preconizezi ca dupa 29 sa fim iara nevoiti sa fugim cu barca sau inot la sarbi ca sa scapam de-aici?Albert scrie:Bon.Am inteles cu cine vorbesc.DumiD scrie:daca te cramponezi in faza cu tiganca imputita.pai aia chiar era o tiganca imputita,nicaieri in lume nu-si permite o zdreanta sa hartuiasca un presedinte de stat,
Pastrand proprtiile de Watergate ai auzit? Ce-i drept atunci au fost doua zdrente...poate d-aia au dat jos un presedinte.Sper ca pe 30 sa ne spui unde ai ajuns si de unde vei injura, mai cu sarg, tara asta. Vant in pupa!DumiD scrie:daca le iese la astia lovitura de stat nu sunt asa de sigur ca voi mai avea acest privilegiu si pe viitor si germania ar fi o solutie,desi nu prima'
Dupa 25 iulie sunt disponibil !miyagi scrie:Ma bag si eu la o "clasica" bere premium, daca poate fi rece. Din cauza caldurilor astora o luam razna.