Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Aici iti dau dreptate suta-n mie. Am si uitat ca am si eu pe cineva la Corbu.Val scrie:17 pagini de forum scrise si nu ati inteles nimic . Exact la fel ca orice topic de pe un forum de crap . Nu va mai mirati ca nici macar atunci cind lucrurile o iau razna peste toata tara si sunt anuntate si mediatizate fervent , nu pricepeti si ramineti in segmentul bani de paine , bugetar , da-l dracu pe ala , vin ai nostrii , unde pescuiesti ca sa vin sa te sparg , samd .......
Multumesc lui D-zeu ca la o adica pot pleca si sa nu ma ma uit inapoi ....
Val ti-am mai zis ca esti poet? Daca nu ti-o mai zic acum ca e posibil sa fi uitat sa-ti zic. Eu te urmaresc intotdeauna, da` tu avand si ascendente nu ca mine cand e vorba de pescuit, strici totul ca le amesteci pe toate. Potentialul si capacitatile cu sentimentele si subiectivismul. Mie nu-mi place sa ma etalez ca o carte deschisa oricui, dar de la tine am pretentii. Ai putere de analiza destul de vivace, da` nu sti sa finalizezi.Val scrie:@Myagi
poti sa te superi pe mine ...dar tu nu ai serviciu fratele meu ?? Te citesc de ceva vreme si in afara campaniei cu Popescu , esti foarte alunecos si nu ai o pozitie ferma si clara pe nicaieri , dar scrii si scrii si nici dracu nu te mai poate urmari .
Sincer ma doare , pentru ca vreau nu vreau , asta e pina la urma o poza a vocii poporului , faptul ca in ciuda celor scrise de mine cu gravitatea si aferenta speciala momentului , discutia neamului nostru cade in derizoriu , in maxim 3-4 pagini de Forum .
Incep sa cred sincer ca ne meritam soarta ...si Miorita chiar este Constitutia poporului roman .
Ba amVal scrie:@Myagi
poti sa te superi pe mine ...dar tu nu ai serviciu fratele meu ?? Te citesc de ceva vreme si in afara campaniei cu Popescu , esti foarte alunecos si nu ai o pozitie ferma si clara pe nicaieri , dar scrii si scrii si nici dracu nu te mai poate urmari .
Offtopic: Myagi esti asa de plictisitor...mai ai putin si vorbesti numai tu pe unele topicuri...nu te-ai saturat sa fii asa plin de sine si sa te crezi asa important?nu te-ai saturat sa strici topicurile?miyagi scrie:Ba amVal scrie:@Myagi
poti sa te superi pe mine ...dar tu nu ai serviciu fratele meu ?? Te citesc de ceva vreme si in afara campaniei cu Popescu , esti foarte alunecos si nu ai o pozitie ferma si clara pe nicaieri , dar scrii si scrii si nici dracu nu te mai poate urmari .. To`mai d-aia sunt alunecos
.
Spui niste chestii despre mine. Nu ma cunosti. Eu pe tine din auzite.Legal scrie:Offtopic: Myagi esti asa de plictisitor...mai ai putin si vorbesti numai tu pe unele topicuri...nu te-ai saturat sa fii asa plin de sine si sa te crezi asa important?nu te-ai saturat sa strici topicurile?miyagi scrie:Ba amVal scrie:@Myagi
poti sa te superi pe mine ...dar tu nu ai serviciu fratele meu ?? Te citesc de ceva vreme si in afara campaniei cu Popescu , esti foarte alunecos si nu ai o pozitie ferma si clara pe nicaieri , dar scrii si scrii si nici dracu nu te mai poate urmari .. To`mai d-aia sunt alunecos
.
-unu la mana , nici macar din auzite nu ai auzit de mine...dar sper sa auzi la un moment datmiyagi scrie: Spui niste chestii despre mine. Nu ma cunosti. Eu pe tine din auzite.
Daca ma simt bine de ce vrei sa-mi iei jucaria? Cum adica sunt plin de sine si ma cred important? Ce topic am stricat sa stiu sa nu mai intru acolo unde te intereseaza? De ce nu faci si tu ca Ionita sa ma bagi in blacklist?