VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Val
Pescar de competitie

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Val »

Daca ai fi citit postatea mea de pe blog ai fi vazut ca si pe mine ma framinta aceeasi problema . care pina la urma se reduce la o singura idee - am eu incredere in concetatenii mei , de la sate si orase , ca se simt amenintati in democratie si vor vota NU , sau ma voi duce sa imi exprim votul , singular la modul generic , linga o mare de persoane care discuta numai de mileuri , de intretinetre , de pretul sutei de grame la salamul de vara , l-a luat pe Costica al meu de la gara si i-a dat servici de noapte la tunel , Basescu a scumpit ciresele , m-a lasat fara servici , samd , samd ....
Cita incredere sa ai in cei din jurul nostru . Cati pricep ? Asta ma sperie ......si ma ingrijoreaza . In Romania democratia este filtrata prin intenstinul subtire gros si lasata liber prin anus . Foamea ne apasa ... si asta nu pentru ca nu am fi OK , vad si lumea si stiu cum e si in alte parti ... , dar asa ne-am obisnuit - cind ne este foame de puturosi ce suntem , pe cine dam vina ...Pe ala mai mare , pe seful de trib ... Cultura tribala , monser ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu mai am rabdarea si implicarea , dar il provoc pe Andrei Vladeanu la un articol particularizat pe pescuitul crapului ... vs situatia actuala . Doamne cite similitudini , ce sincronism de personaje , este incredibil cum viata ne arata mereu adevarata fata si noi vrem sa o cosmetizam permanent ...cu orice pret si cu orice mijloace . Si iti dau si un clou Vladene - gandeste-te la Dan City Center ca la un Miron Mitrea ... i-a vezi ce iese ?
Ultima oară modificat Joi Iul 26, 2012 19:27 de către Val, modificat 1 dată în total.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

De ce ma duc la vot dupa 20 de ani:
- Pentru ca nu vreau sa mai platim pensie inca unui distrugator de neam. Cade Base, ADIO pensie. Cam cat sa fie? Vreo 6000 de Roni / an?
- Pentru ca nu vreau sa mai ii fie platita garda personala inca unui distrugator de neam. Cam cat sa fie? 45.000 - 50.000 de roni / an?
- Pentru ca nu vreau ca un alt distrugator de neam sa se plibe cu masina pe banii publici. Cam cat sa fie? 15.000 de km x 7% = de litrii de combustibil x 6 roni = 1050 de litrii x 6 roni = 6300 de roni / an?
- Pentru ca nu vreau ca acest distrugator de neam sa foloseasca o locuinta de stat care poate aduce in vremea asta cel putin 1.500.000 euroi la buget!!!!!, timp in care noi ne pierdem casele lasate gaj la banci pentru ca nu mai putem plati creditele ca el a subminat economia tarii.
- Pentru ca aceasta jigodie care a bagat oameni in mormant taindu-le dreptul la asistenta medicala oportuna, sa locuiasca intr-o casa de stat a carui intretinere va fi suportata tot din bugetul de stat, timp in care odraslele lui vor pleca-n huzur, ca are vaca lapte, iar ale noastre vor fi educate de profesori care ia-u 3 la definitivat, pentru ca nu mai sunt motivati sa munceasca. Cam cat sa coste intretinerea casei lor? Vreo 10.000 de roni / an?
Si exemplele noi pot continua.
CAM CAT NE COSTA UN GUNOI DE FOST PRESEDINTE / AN?
PANA ACUM EU AM FACUT UN CALCUL DE APROXIMATIV 75.000 FARA VANZAREA ACELEI VILE CU TOT CE E IN EA.

De-aia ma duc la vot dupa 20 de ani. Nu mai suport o alta gaura-n buget.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cu calcule de astea , m-ai convins . Te doare in poala de ce inseamna o tara si o democratie ...Pacat ! De asta nu voi merge la vot , pentru ca votul meu conteaza exact cat si al d-lui de mai sus , liber exprimat . Sau mai rau ... Imi doresc din suflet votul cenzitar , dar nu suntem pregatiti mental nici macar pentru asta democratic , darami-te pentru ala cenzitar ....

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Basescu ar fi al treilea. Deci undeva peste 200.000 de roni / an ne pot costa astia 3. Ce au facut sa merite atatia bani?!!!!!!!!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:Cu calcule de astea , m-ai convins . Te doare in poala de ce inseamna o tara si o democratie ...Pacat ! De asta nu voi merge la vot , pentru ca votul meu conteaza exact cat si al d-lui de mai sus , liber exprimat . Sau mai rau ... Imi doresc din suflet votul cenzitar , dar nu suntem pregatiti mental nici macar pentru asta democratic , darami-te pentru ala cenzitar ....
Niciun pacat poetule! Democratia se bazeaza pe vointa poporului si nu pe cat pierde unul sau altul la bursa. Ala-i capitalismul :wink: .
Vezi cu sufletul ala ce-ti doresti ca s-ar putea sa si primesti.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

miyagi scrie:
Val scrie:Cu calcule de astea , m-ai convins . Te doare in poala de ce inseamna o tara si o democratie ...Pacat ! De asta nu voi merge la vot , pentru ca votul meu conteaza exact cat si al d-lui de mai sus , liber exprimat . Sau mai rau ... Imi doresc din suflet votul cenzitar , dar nu suntem pregatiti mental nici macar pentru asta democratic , darami-te pentru ala cenzitar ....
Niciun pacat poetule! Democratia se bazeaza pe vointa poporului si nu pe cat pierde unul sau altul la bursa. Ala-i capitalismul :wink: .
Vezi cu sufletul ala ce-ti doresti ca s-ar putea sa si primesti.
Uite vezi cum incepe lipsa de respect !? Tu ma faci poet . macar spui ceva frumos . Altii ma fac betiv .
Nu stiu cum sa iti spun , dar de asta imi doresc vot cenzitar ...ca aia care fac ceva pentru tara asta , angajind , platind impozite majore , samd sa aiba un cuvint de spus si sa nu mai traim cosmarul asta in care uite unul ca tine care pesemne ca ai prea mult timp liber ( la modul peiorativ si nu imi sari in cap ! - nu jignesc ) , sa imi contracarezi votul ...catre ce ? catre prosperitatea mea si a ta implicit , ca angajat fie la stat fie la SRL sau multinationala . E dur ce scriu , dar nu este o noutate , ca nu am o parere foarte bune fata de populism si egalitarism . Macar ca numar de carti citite ...si intelese ...
Multi o inteleg ca aroganta , dar realitatea ne arata ca intr-o societate incapabila sa inteleaga sistemul democratic , asa cum se vede acum in Romania , trebuie sa existe o perioada de tranzitie , in care boierii , feudalii , baronii locali , samd , sa aiba un cuvint de spus , proportional cu feuda gospodarita ...Repet , nu este aroganta , este un sistem care a functionat in multe locuri din lume si a tranzitat totalitarsimul catre democratia adevarata, nu asta de ne-o arata astia din USL .
Vorbim idei si nu sarii ca gospodina sa imi spui ca sunt arogant .... E doar o idee !
La 1600 - Mihaita al nostru era ucis pe Campia Turzii - in Regatul britanic , Cromwell reusea republica parlamentara , lasind fara cap un rege ... Diferenta mare , dragul meu .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
Uite vezi cum incepe lipsa de respect !? Tu ma faci poet . macar spui ceva frumos . Altii ma fac betiv Nici daca ai bea cu mine nu te-as face ca am fi amandoi, doi betivi :lol: .

Deci eu nu te-am facut, dar nu inteleg de ce consideri aroganta expunerea ta. Au nu crezi ca imi functioneaza neuronu`?

Nu stiu cum sa iti spun , dar de asta imi doresc vot cenzitar ...ca aia care fac ceva pentru tara asta , angajind , platind impozite majore , samd sa aiba un cuvint de spus si sa nu mai traim cosmarul asta in care uite unul ca tine care pesemne ca ai prea mult timp liber ( la modul peiorativ si nu imi sari in cap ! - nu jignesc ) , sa imi contracarezi votul ...catre ce ? catre prosperitatea mea si a ta implicit , ca angajat fie la stat fie la SRL sau multinationala . E dur ce scriu , dar nu este o noutate , ca nu am o parere foarte bune fata de populism si egalitarism . Macar ca numar de carti citite ...si intelese ...
Nu-i de loc dur ceea ce zici. Cel putin pentru mine. Sunt angajat si la stat si am si bussinesuri de familie. Prosperitatea mea va exista atunci cand nu o sa mi se mai taie din salariu, cand n-o sa mai fiu obligat ( neconstitutional de altfel ) sa mai platesc serviciul medical atata timp cat imi servesc tara cu datorie. Macar daca mi-o spunea acum 15 ani ca nu ratam nicio sarbatoare in familie.
Timp n-am deloc in conditiile astea si cu doi copii mici. Poate doar semnal bun la telefon :lol:

Multi o inteleg ca aroganta , dar realitatea ne arata ca intr-o societate incapabila sa inteleaga sistemul democratic , asa cum se vede acum in Romania , de-asta te fac eu poet. Doar poetii gandesc doar in nume propriu si nu accepta pragmatismul altora ...trebuie sa existe o perioada de tranzitie , in care boierii , feudalii , baronii locali , samd , sa aiba un cuvint de spus , proportional cu feuda gospodarita Pentru asta ar trebui sa existe clasa asta sociala, dar pana acum pretendentii, n-au stiut decat sa fure si sa se imbuibe. Deci! Ce vorbim?...Repet , nu este aroganta , este un sistem care a functionat in multe locuri din lume si a tranzitat totalitarsimul catre democratia adevarata, nu asta de ne-o arata astia din USL .Scrii vorbe mari pentru o carte mica. Mai citeste.
Vorbim idei si nu sarii ca gospodina sa imi spui ca sunt arogant .... E doar o idee !
Dezvolta asta... La 1600 - Mihaita al nostru era ucis pe Campia Turzii - in Regatul britanic , Cromwell reusea republica parlamentara , lasind fara cap un rege ... Diferenta mare , dragul meu .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

...chiar si atunci ar trebui sa bem din PET.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

quod erat demonstrandum.

Si adaug si un SICTIR scris cu litere mari ! Bai frantule sunt cu sotia , cu copii si cu Cezar plus sotia , la o vila in Bulgaria ... si tu ce spui ? Sa beau din PET ? Du-te d.......... ! Imi pare rau dar chiar astfel de oameni ma enerveaza ...Mici si rai , imensi in rautatea lor , mici in realizari ... niste viermi sau termite , dar si astia usor - usor iti darima casa .
Iti recomand lecturi din Rodica Ojog Brasoveanu - este o excelenta romanciera in ceea ce inseamna sufletele mici in relatia cu socialul , chiar daca sunt ascunse sub masca unor romane politiste .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”