Basescu nu a fost niciodata un presedinte bun nici pe departe DAR a incercat sa faca ceva cu aceasta tara desi suna ciudat dar eu vad ca a fost singuru care a deschis dosarelele lui Voiculescu si restu desteptilor si cea mai mare realizare cu nastase ma gandesc s-ar fi intamplat vreodata asta cu crin si ponta ? raspunsu e sigur nu pentru ca in spatele vorbitorilor astia doi se afla Hrebenciuc Voiculescu Vantu Toti greii din tara asta care asteapta ciolanu ala cu nerabdare si care v-ar vinde pe toti a doua zi daca ar iesi asa ca rugati-va la dumnezeu ca lumea din tara asta sa se trezeasca din visu asta urat ce ne asteapta !
E mult mai simplu. E ca-n carpfishing cum zicea cineva. Votezi sa cada Basescu obti terminarea jocurilor de-a guvernarea. Apoi amendezi cu neprezentarea la vot, le dai astora de inteles ceva. Bineinteles si PDL-isti vor pricepe ce trebuie priceput.
Problema aici e ca nu avem alta clasa politica, alta varianta, iar daca Basescu ne-a facut "poeti" pe unii dintre noi vreau sa va reamintesc ca a existat odata un nebun, Corut se numea, care scria imediat dupa revolutie ca aici se va ajunge. Care pe care numai ca el zicea ca dupa 20 de ani va incepe si va tine inca douazeci de ani. Cautati-va, care le mai aveti prin biblioteca, cartile lui si vedeti daca nu e asa.
Oricum se va castiga: "STOP JOC". Noi n-am avut nevoie de asa ceva ci de un pact Marshal. Stie cineva sa zica ce a adus pactul Marshal Germaniei la 22 de ani de la razboi???????????!!!!!!!!!!!!
Curioasa, vulpea, trecand prin zona, il intreaba:
- Ce faci iepurasule, despre ce scrii tu acolo?
- Am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras....
- Ha, ha, ha... pai cum o sa manance un amarat de iepuras o vulpe, poate invers....
- Cercetare stiinfica, vulpeo, daca nu crezi, te astept deseara la vizuina.
Dimineata, padurea uimita de mirare.... in fata vizuinei, pielea vulpei era intinsa la uscat.
Curios lupul, apare si el la iepuras si il intreaba:
- Despre ce scrii tu acolo, iepurasule?
- Sunt la cercetarea propriu-zisa din teza de doctorat, studiez cum e mancat lupul de catre iepuras.
- Ha, ha, ha.... cum o sa manance un amarat ca tine un lup mare si tare ca mine?
- Asta e cercetare stiintifica serioasa, daca nu crezi ne vedem deseara la viziuna.
Dimineata, stupoare mare in toata padurea... pielea lupului era intinsa la uscat langa cea a vulpii.
Nemairezistand, ursul o apuca si el spre iepuras si il intreaba:
- Despre ce mai scrii tu acolo iepurasule?
- Sunt deja la concluziile cercetarii in care demonstrez cum e mancat ursul de catre iepuras....
- Ha, ha, ha, ho, ho, ho... ce tot spui pricajitule? ..... cum sa manance un mititel ca tine un urs mare ca mine?
- Nu crezi?! Aceasta este o cercetare stiintifica, nu e o gluma, vino deseara la vizuina si ai sa te convingi...
In dimineata urmatoare, toata padurea era socata.... pielea ursului era intinsa la uscat langa cea a lupului si cea a vulpii....
Dupa cateva ore, cand lighioanele padurii se raspandisera care incotro, iepurasul iesi razand din vizuina, de gat cu leul care ii spuse:
- Ai vazut iepurasule? Ce iti spuneam eu : nu tema conteaza, ci coordonatorul...
Terapia shock prestata de USL cam era asteptata ca si mod de exploatare a politicianismului la noi in tara. Basescu a declansat-o, dar n-a avut puterea si stiinta astora.
Asta e ciclul vietii. Daca ai ajuns sus trebuie sa cazi ca sa te poti ridica din nou.
Oricum, daca ai 5 copii din care 4 sunt haimanale care beau, mananca toata viata cat traiesti tu ca asa s-au invatat si numai unuia ii place munca, daca mori averea o lasi celui puternic si muncitor ca sa-ti poata hrani leprele.
Sunt si bugetar "apolitic" si privat in acelasi timp, pentru cine vrea sa discute si sa faca separatisme, iar mediul meu socio-profesional mi-a facilitat acces la multe chestii, asa ca voi alege pentru prima data dupa `92.
Stau si ma uit la TV. Il vad pe Antonescu dand nustiu ce declaratie. Imi aduc aminte cat de prost este, cum a mancat el cacat in politica de ceva timp si cat de vehement e impotriva lui Basescu. Pare a fi impotriva tarii. Stilul lui imi aduce aminte de Geoana care era un prostanac tocilar.Dar nu asta nu e prostanac e un toparlan, momarlan, gugumete, gogoman, pare smuls dintr-o schita a lui Caragiale. Antonescu e original, e un parvenit prost cu sonerie. Fratilor astia nu sunt politicieni sau adevarati conducatori....astia sunt niste parveniti politic, niste oameni cu sansa de a ajunge sa conduca romania fara sa poata face acest lucru. Antonescu e ca un minor pe care se urca la volanul unui tir incarcat si se avanta tare in prima curba. E ciudat . . Antonescu presedinte (interimar) ma doare creierul, nu pot accepta asa ceva. Ma uit la el si ii urmaresc cearcanele, ridurile.... Imi aduc aminte ca purta plete, era un rebel si lucra la muzeu si acum e presedinte. Parca Ceausescu era rebel, cizmar si a ajuns presedinte. Dar pe Antonescu nu il pot inghiti, mi se face rau cand il vad.
Iar Ponta .... E o simpla marioneta. Lui ii dicteaza dinozaurii ce sa faca. Care dinozauri? Hmmm. Iliescu, Hrebenciuc, Sarbu (socrul sau), Nastase (asa impuscat are un cuvant greu in psd) si aia care nu se mai vad. Imi aduc aminte de ce zicea Nastase despre Ponta cand acesta conducea TSD ca are vocatia de premier si ca seamna cu Maiorescu, ala de a fost premier mai demult.
Cine spune ca istoria nu se repeta, nu o stie
De pe un blog sau ziar am gasit :
"În 1946-1947, bolşevicii, cocoţaţi pe tancurile sovietice, îi tot retezau din atribuţii Regelui Mihai, şeful de atunci al statului. În 2012, Guvernul şi Parlamentul - colorate în roşu, ca pe vremea comuniştilor - îl hărţuiesc pe preşedintele Băsescu, tăindu-i din puteri cu o consecvenţă diabolică. În acest marş uzurpator nu mai ţin cont de nimic: nici de legi, nici de instituţii, nici de bunul-simţ politic. Aşa s-a ajuns la mica lovitură de stat de ieri, când premierul Victor Ponta, dotat cu un tupeu de tip bolşevic, s-a şters la fund cu hotărârea pronunţată de Curtea Constituţională cu doar o zi în urmă"
Sunt numai parerile mele. Va rog sa le respectati.
Ca la alegerile de primari pe toata tara FORMATIA asta "geniala" USL a luat peste 60%
De unde ? chiar daca sa zicem ca peste tot se practica platitu voturilor pe la tara faina,oua etc si ce se mai da tot nu ajungi la 60% iar restu vin de la asa zisii oamenii de rand care ii vad pe oamenii astia doi ca pe niste SALVATORI care chiar cred in cuvintele omului asta Antonescu plin de el care se crede ca pamantul si Romania se invarte in jurul lui
Cat de trist poate fi ca in romania oamenii astia doi care conduc cacatu asta de uniune sa-mi fie iertate cuvintele sa pacaleasca peste 60% din populatie ?
Cat de orbi pot fi 60% din romani sa chiar creada in vrajeala asta de doi bani a unor oameni disperati dupa ciolan?
doru_croc scrie:În ultimele două săptămâni, structurile politice au fost alterate cu o viteză rapidă. Statul de drept a fost subminat.
Decat incet si sigur ca la apasi mai bine o moarte fulgeratoare. Statul de drept este subminat de la Burebista-ncoace. Structurile politice au fost inca de pe-atunci o adunatura de iude.
Din pacate tot asa va fi si-n viitor.
popescu59 scrie:Asta inseAmna ca aceia care spera ei ca vor veni la puterea tari vor taia capul la toata lumea si numai ei vor acapara toate bogatiile din acesta tara???
Norocul nostru este ca aproape tot ce a fost de furat s-a cam furat , acum a ramas o parte de zgirci din ciolan asa ca sa il roada sanatosi.
Nu uita Nae ca cand romanu` moare de foame se-mprumuta, mai face-un credit. De furat va fi tot timpul.
Pentru tine care esti singurul care se framanta ca Base s-a agatat de ultimul capat de ata. Tinta e Eba .
mica sageata ce scapa din coarda
zareste in zare casuta albind
si-ajunse sarmanu` tata sa-si vada
copilul.......!