VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Dan Badarcea »

Dragos Sinca scrie:Nu ai înțeles esenta. Nu era vorba de dreptul de a alege conducătorii. Era vorba despre faptul ca este normal ca guvernul sa ia unele măsuri pentru a reduce cheltuielile, iar Bugetarii nu ar trebuie sa fie o categorie privilegiata. Si criza actuala nu se datorează lui Basescu sau Boc...
Dragos ai facut vreodata afaceri cu statul? si daca da in ce perioada? :D
Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

miyagi scrie:FOARTE ADEVARAT!
PE VIITOR S-AR PUTEA SA-L REGRETAM AMARNIC PE BASESCU,ASA CUM A FOST EL....
...ca pa ceausescu.[/quote]
Mai bine l-am regreta pa saracu` Tamango ca azi s-a dus. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.
Urban culture.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dan Badarcea scrie:
Dragos Sinca scrie:Nu ai înțeles esenta. Nu era vorba de dreptul de a alege conducătorii. Era vorba despre faptul ca este normal ca guvernul sa ia unele măsuri pentru a reduce cheltuielile, iar Bugetarii nu ar trebuie sa fie o categorie privilegiata. Si criza actuala nu se datorează lui Basescu sau Boc...
Dane, am facut eu pe vremea lui Tariceanu si am o gaura de 350.000 lei, bani la care eu am platit TVA si impozit pe profit, am platit salarii si contributii la buget aferente salariilor, asa ca gaura este mai mare.
I-AM TRECUT LA PIERDERI, pentru ca din bun simt nu i-am actionat in instanta, termenele s-au prescris, factutile sunt nule.
Votez NU.
Si ma gandesc pe cine voi vota la prezidentiale :wink:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

doru_croc scrie:Graba de a pune gheara pe ciolan va produce prejudicii incomensurabile Romaniei, poate chiar mai grave decat cele produse de mineriadele lui Iliescu (am beneficiat de binefacerile excursiei din 13-15 iunie a ortacilor la Bucuresti).
Dorule toti anii astia am sperat ca nu ai fost lovit in cap.Se vede treaba ca m-am inselat :D
Nu sunt fan Basescu, dar toate mizeriile produse de maimutoii astia ma fac sa votez impotriva suspendarii si impotriva clasei politice de doi lei pe care o ducem in carca de 22 de ani.
poti sa votezi cu cine vrei,tu mai ai pana la pensie :D asa ca ai si timp daca o incasezi sau nu intreaga :lol:
Ovidius Constanta

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dan Badarcea scrie:
doru_croc scrie:Graba de a pune gheara pe ciolan va produce prejudicii incomensurabile Romaniei, poate chiar mai grave decat cele produse de mineriadele lui Iliescu (am beneficiat de binefacerile excursiei din 13-15 iunie a ortacilor la Bucuresti).
Dorule toti anii astia am sperat ca nu ai fost lovit in cap.Se vede treaba ca m-am inselat :D
Nu sunt fan Basescu, dar toate mizeriile produse de maimutoii astia ma fac sa votez impotriva suspendarii si impotriva clasei politice de doi lei pe care o ducem in carca de 22 de ani.
poti sa votezi cu cine vrei,tu mai ai pana la pensie :D asa ca ai si timp daca o incasezi sau nu intreaga :lol:
Nu mi-au tras-o la cap pentru ca aveam legitimatia de ortac de onoare (invalida, dar care m-a salvat) din stagiatura, facuta in minerit la -1200m sub pamant.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

doru_croc scrie:
Dan Badarcea scrie:
Dane, am facut eu pe vremea lui Tariceanu si am o gaura de 350.000 lei, bani la care eu am platit TVA si impozit pe profit, am platit salarii si contributii la buget aferente salariilor, asa ca gaura este mai mare.
I-AM TRECUT LA PIERDERI, pentru ca din bun simt nu i-am actionat in instanta, termenele s-au prescris, factutile sunt nule.
Votez NU.
Si ma gandesc pe cine voi vota la prezidentiale :wink:
intrebarea la referendum suna cam asa:
sunteti de acord ca dl TRAIAN BASESCU sa ramana la Cotroceni?
dupa raspuns suna ca ti-ai revenit :lol: :lol:
Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Votez NU.
Si ma gandesc pe cine voi vota la prezidentiale :wink:[/quote]

intrebarea la referendum suna cam asa:
sunteti de acord ca dl TRAIAN BASESCU sa ramana la Cotroceni?
dupa raspuns suna ca ti-ai revenit :lol: :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Urban culture.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Vladut Mateianu scrie:Sa nu cumva sa ajungem iar cu nastase premier ca eu cam asa vad lucrurile cu fatalaii astia doi la conducerea tarii !
Vladut,tu ai mai sustinut persoane, pe care dupa aceia le-ai blamat,asa ca ma astept dupa putin timp sa-l blamezi si pe TB.
Si vorba unui antevorbitor,e ca in pescuit,poate vine cineva premier,ca de fatalaii astia ne-am saturat :D
Ovidius Constanta

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Sistemul actual de pensii nu mai este sustenabil si o sa dispara.
"Keep it simple!"

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

FelixCristea scrie:Stau si ma uit la TV.
ce marca este?
s-a şters la fund cu hotărârea pronunţată de Curtea Constituţională cu doar o zi în urmă"
e aceiasi ca asta din seara asta,numai ca unii o citesc in alt alfabet :D
Sunt numai parerile mele. Va rog sa le respectati.
le respectam,numai ca nu ne intereseaza :lol:
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”