popescu59 scrie:Si problema cu stocurile la zi se va rezolva ? S-au se va proceda ca in trecut ? Faci o comanda incintat ca ai gasit tot ce doreai si a doua zi te suna de la magazin si te anunta aia nu mai este aia s-a terminat azi si chesti de genul asta .Deci o actualizare zilnica la produse este ce-a mai buna treaba.
Te lamuresc eu cu stocurile la ei
Anul trecut la inceputul lui Decembrie le-am dat un mail ca ma interesa un spod de la Fox , binenteles ca nu mi-au raspuns la mail motiv pentru ca i-am si sunat .
La telefon mi-au spus ca au primit mailul meu dar ca spodul nu e pe stoc dar e comandat si trebuie sa vina inainte de Sarbatori .
Zilele a trecut, de la ei niciun semn, ii sun eu iar si imi spun ca spod-ul meu e pe drum trebuie sa ajunga, cand intra soferul in tara ma anunta ce si cum ca a nins si e drumul greu etc etc .
Stai stresat, roagate de sanatatea soferului sa ajunga spodul cu bine, rugi la Dumnezeu sa nu mai ninga asa tare sa ajunga omul cu bine si vina spodul odata .
Intre timp a venit Craciunul, am avut si un deces in familie, nu mi-a mai ars de scule de pescuit .....in Ianuarie dau iar mail si nimic , sun si imi spune ca probabil sdpodul va fi disponibil in Februarie cand vor deschide ei magazinul .
WTF ?!?!?!!?
Cum ramane cu soferul, cum ramane cu comanda de era pe drum , cu rugile mele?!?!?!?!?!?
Asa ca ............. Big Fish a rezolvat problerma spodului