Moderator: Calin Visoianu
popescu59 scrie:GClaudiu -
Omule nu m-am putut abtine sa nu iti raspund ca vad ca esti foarte flegamatic . Baietel sa stii ca eu am foarte foarte multi ani de cind fac comert nu ai tu virsta de cind sunt eu privatizat dar la cei 19 ani ai tai ce pot sa iti cer. Si mistourile alea cu birtul meu lasa-le acasa .Din cauza unora ca voi incep pe aici polemeci fara sfirsit . Si ca sa iti astup gura aia mare ia vezi totalfishing este cumva un birt ca al meu ??? S-au si mai simplu Claumar este tot un birt ca al meu ??? Imi cer scuze pentru afisarea concurentei dar nu am putut sa nu ii dau mura in gura acestui tip . Problema este simpla cind vrei si apelezi la cine trebuie se rezolva foarte simplu.Daca apelezi la o firma de rang in IT te va rupe la bani si iti va face o lucrare de mintuiala daca apelezi la un pustan de 15 ani doctor in IT te va rezolva rapid si mult mult mai ieftin.Cred ca stiai toate astea ai virsta la care altii invirt calculatorul ca pe masina si se amuza copios cind citesc cite o postare de genul este greu de facut un site online actualizat la secunda.
Succes mare la deschiderea magazinului si speram ca intradevar sa deveniti un ghimpe in spatele magazinelor concurente asa cum ati declarat .
l-au deschis dar fara marfa.osc1or scrie:deci s-a deschis magazinul din lizeanu? au marfa in el?