Eu cred in noi si in nada noastra !

Moderatori: Dan Mateianu, cornelserbu
gor965 scrie:Numai experti p'aci !
Decizia mea se bazeaza pe gust, nu pe povesti construite de experti !ady10 scrie:gor965 scrie:Numai experti p'aci !
Decizia de a alege o anumita marca de bere din multitudinea de marci prezente pe raft este de fapt influentata de toata povestea din spatele marcii…poveste construita de "experti"..
...
Faceti cadou vreo 3 kg de bile?..ca maine seara ma duc la partida de 24h. O sa postez dupa partida parerea meacornelserbu scrie:hai mai baieti, mai aveti putina rabdare...deja l-am facut p-ala cu sit-ul cu ou si cu otet...ce sa fac, sa-l omor ?![]()
chiar ca e amatorism in marketing, dar nu-i nimic, poate recuperam la calitatea nadei
M-ai vazut la vreun concurs? Nici n-o sa ma veziVladut Mateianu scrie:cate concursuri de la noi sunt castigate cu boiliesuri englezesti
Asta-i cheia succesului. Sa crezi in nada cu care pescuiesti.Vladut Mateianu scrie: Eu cred in noi si in nada noastra !![]()
Hmm...pe 23 zici? Ok. Rabdare si tutuncornelserbu scrie: si un bird-food combinat din plin cu "lactate"...
ionut72 scrie:Mie, deocamdata (da' nu ma voi multumi cu atat), numele de Cornel Serbu mi-e de ajuns pentru a fi destul de sigur ca bilele sunt prinzatoare
ionut72 scrie:Revin: daca-i vorba despre bosorogul de Cornel...