2 -3 PARERI NU STRICA ..MTX

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

CRAPSOR
Puncte: 0

2 -3 PARERI NU STRICA ..MTX

Mesaj de CRAPSOR »

FOLOSESC MTX 12 SI VREAU MTX 11.POT SA LE EXPLOATEZ LA PUTEREA LOR MAXIMA ?AM UN PRIETEN CARE A RUPT 12 ...SI VREAU SI 11 SAL RUPA !!!SA TRECEM LA TREABA :D

Dan Mitranescu
Veteran

Re: 2 -3 PARERI NU STRICA ..MTX

Mesaj de Dan Mitranescu »

CRAPSOR scrie:FOLOSESC MTX 12 SI VREAU MTX 11.POT SA LE EXPLOATEZ LA PUTEREA LOR MAXIMA ?AM UN PRIETEN CARE A RUPT 12 ...SI VREAU SI 11 SAL RUPA !!!SA TRECEM LA TREABA :D
MTX11 este o lanseta de putere mai mica decat MTX12 . Daca a rupt 12 atunci pasul urmator este MTX14 ... , dar SPOD ! :D

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

multumesc DAN...

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

...recomand MTX 14,am 8 bucati si sunt foarte multumit de ele raport calitate/pret :wink:

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

S-a rupt de la spigot?...a dat in lansare cu varful in pamant?...ce greutate a pus cand s-a rupt?...numai bine!
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Brasoveanu scrie:S-a rupt de la spigot?...a dat in lansare cu varful in pamant?...ce greutate a pus cand s-a rupt?...numai bine!
Te oftici ca tu nu poti sa il rupi ? :D

P.S. Pentru cine nu stie "Brasoveanul" este Cristi Mihalcea castigatorul Hakuyo Casting Cup 2013 .

Mihalcea Cristian

Da Dane....ma oftic rau de tot...dar pana sa ma oftic ma gandesc cum a reusit ca am dat si de sub lanseta si din lateral si nici o sansa macar sa paraie :)...nu mai zic de lanseuri pe Nae si Sec cu momitorul lipit de plaurul din fata :)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Pai la Nae & Sec ai 70 m pana in plaur :lol: cum vrei sa rupi tu MTX-ul cu momitoru,ai uitat ca asta a fost pct. de plecare la MTX :wink:
Brasoveanu scrie:Da Dane....ma oftic rau de tot...dar pana sa ma oftic ma gandesc cum a reusit ca am dat si de sub lanseta si din lateral si nici o sansa macar sa paraie :)...nu mai zic de lanseuri pe Nae si Sec cu momitorul lipit de plaurul din fata :)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Madalin Dirla scrie:Pai la Nae & Sec ai 70 m pana in plaur :lol: cum vrei sa rupi tu MTX-ul cu momitoru,ai uitat ca asta a fost pct. de plecare la MTX :wink:
Brasoveanu scrie:Da Dane....ma oftic rau de tot...dar pana sa ma oftic ma gandesc cum a reusit ca am dat si de sub lanseta si din lateral si nici o sansa macar sa paraie :)...nu mai zic de lanseuri pe Nae si Sec cu momitorul lipit de plaurul din fata :)
Vezi ca a mentionat ca era vorba de plaurul din fata (nu din lateral), pana la care sunt cam 135-140 m !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Mihalcea Cristian

Multumesc George...Madalin, ce rost ar fi avut sa dau acest exemplu daca structura de care am pomenit ar fi fost la 70 de metri avand in vedere contextul in care discutam?!...o seara buna sa ai!!!
Mihalcea Cristian

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”