Brasoveanu scrie:Multumesc George...Madalin, ce rost ar fi avut sa dau acest exemplu daca structura de care am pomenit ar fi fost la 70 de metri avand in vedere contextul in care discutam?!...o seara buna sa ai!!!
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Brasoveanu scrie:Multumesc George...Madalin, ce rost ar fi avut sa dau acest exemplu daca structura de care am pomenit ar fi fost la 70 de metri avand in vedere contextul in care discutam?!...o seara buna sa ai!!!
DA din spigot sa rupt .a ajuns la parere ca se demufeaza la fiecare aruncare si cred ca isi face joc (conteaza)...Brasoveanu scrie:S-a rupt de la spigot?...a dat in lansare cu varful in pamant?...ce greutate a pus cand s-a rupt?...numai bine!
o sa fiu mai atent la detali si credema as ,,incalzi'' un 11!!cu stima:DBrasoveanu scrie:da...daca nu esti atent la acest detaliu poti sa ai necazul sa rupi orice lanseta..eu am rupt 4 bucati pana acum de la diferite firme exact din acest motiv si de atunci sunt foarte atent la mufare...am mtx 12 si 14 si acum "incalzesc" un 11 si un spod 14 si nu am rupt nici o lanseta asa dar ia cu incredere ceea ce crezi ca e mai bun pentru tine!!...o seara buna!